Joackim Möller
Joackim Möller är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Varberg
.Joackim Möller har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Joackim Möller har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.9. Joackim Möller har haft 39 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
27 omdömen om Joackim Möller
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sitt hus med hjälp av Joackim Möller en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Hej ! Minkontakt med Joackim Möller har varit mycket bra!
Lätt att konversera med lätt att få kontakt med vid mina frågor
raka svar och påläst ! Och inte nog med det trevlig också.
Jag ger han högsta betyg femstjärnor. -
Han uppdaterar oss kontinuerligt och vi behövde aldrig känna att vi ej fick all information. Han var tydlig med nästa steg, vilket vi uppskattade mkt.
Priset blev dock något lägre än vi hade tänkt men antar att det är så i dessa tider att det får man räkna med.
Joackim var lätt att prata med det kändes alltid naturligt, helt enkelt en bra mäklare. -
köpte sitt hus med hjälp av Joackim Möller en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Trevlig, angelägen och lätt att kontakta.
sålde sin stuga med hjälp av Joackim Möller en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Trevlig och rak på sak som jag uppskattar.
Proffsig, tillmötesgående, lyhörd och engagerad.
Lyhörd, kreativ, engagerad, personlig med ett fantastiskt driv!
köpte sin lägenhet med hjälp av Joackim Möller en del av Svensk Fastighetsförmedling Varberg
Han var hjälpsam från första bostaden vi tittade på, han matchade oss med att hitta precis det vi sökte i rätt område. Han var lyhörd för det vi sökte och fanns tillgänglig och hörde av sig, när han hade ett intressant objekt. En mäklare jag rekommenderar.
Trevlig , bra bemötande, lyhörd för förslag, snabb behandling av försäljningen , tillgänglig😀👍
trevlig, enkel, trovärdig, det blev lite stressigt i slutändan men det löser sig.
Kan rekommendera Joakim som mäklare. Han är en verkligen engagerad och driven mäklare.