Elisabeth Christensen
Elisabeth Christensen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Värnamo
.Elisabeth Christensen har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Elisabeth Christensen har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.6. Elisabeth Christensen har haft 38 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 40 Läs vad Elisabeth Christensen
2020-12-22Verifierad kund
Fick mycket bra support att sälja min bostad.
Aktiv i arbetet att få ihop allt, alltid tillgänglig och tillmötesgående.sålde sitt hus med hjälp av Elisabeth Christensen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-12-19Verifierad kund
Smidig. Snabb på att svara. Korrekt. Informerande.
köpte sitt hus med hjälp av Elisabeth Christensen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-12-13Verifierad kund
Hej! Jag blev trevligt bemött och fick bra info om huset. Detta var även första gången jag var med i en budgivning. Kan inte vara mer nöjda än vad vi är.
2020-12-10Verifierad kund
Mycket bra service, bra mot kund och säljare!
Toppbetyg.sålde sitt hus med hjälp av Elisabeth Christensen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-11-23Verifierad kund
Elisabeth har skött vår husförsäljning på ett rationellt och förtroendefullt sätt. Vi är mycket nöjda och ser fram emot fullföljandet. Högsta betyg till Elisabeth!
May o Roy Ullenbysålde sitt hus med hjälp av Elisabeth Christensen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-11-21Verifierad kund
Köpt Bostadsrätt. Jätte bra bemötande och bra svar på frågor vi ställde av mäklaren Elisabeth. Elisabeth gjort vårt första köp av bostad till en bra upplevelse.
köpte sin lägenhet med hjälp av Elisabeth Christensen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
Korrekt och noggrann.
Trevlig och lätt att samarbeta med.
Engagerad.sålde sin lägenhet med hjälp av Elisabeth Christensen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-11-21Verifierad kund
Vi har köpt ett hus. Vi var bemött proffesionelt och trevligt av Elisabeth. Vi förväntade oss att få hjälp och tydliga förklaringar kring hela processen och det har vi fått.
2020-11-19Verifierad kund
Sålt parhus
Mycket bra bemötandesålde sitt hus med hjälp av Elisabeth Christensen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo -
2020-10-23Verifierad kund
Hej
Vi har köpt hus i Gnosjö
Vi fick ett mycket bra bemötande av mäklaren
bra respons på våra frågor/funderingarköpte sitt hus med hjälp av Elisabeth Christensen en del av Svensk Fastighetsförmedling Värnamo