Fredrik Brunned
Fredrik Brunned är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
.Fredrik Brunned har varit registrerad mäklare sedan 2021-03. Fredrik Brunned har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 5.0. Fredrik Brunned har haft 13 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-04
21 omdömen om Fredrik Brunned
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Brunned en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Fredrik var mycket engagerad och hjälpsam från start. Kom med bra idéer och förslag och höll hos uppdaterade under processen. Hjälpte oss få en bra och smidig försäljningsprocess. Vi är mycket nöjda.
Professionell bemötande och snabbt genomfört affär
Fredrik var professionell och kommunikativ från start till mål. Jag rekommenderar Fredrik varmt till framtida säljare.
Fredrik var professionell och pålitlig hela vägen. Han fick oss att känna oss trygga under hela säljprocessen och uppnådde målet. Rekommenderar Fredrik till kommande säljare!
bra på alla sätt, kunnig, aktiv
köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Brunned en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Supertrevligt bemötande. Bra på att skapa trygghetskänsla och ett resultat som båda parter känner sig nöjda med. Effektiv.
Fredrik har varit effektiv, trevlig och ytterst professionell. En utmärkt mäklare.
En smidig process - väldigt nöjd.
Mycket trevlig, kunnig, kom genast med egna förslag i syfte att framhäva lägenhetens förtjänster. Helt fokuserad på min försäljning, det kändes som om min lägenhet var den enda han förmedlade! Återkopplade direkt efter privata och öppna visningar!. Jag har köpt och sålt ett antal bostäder under mitt liv, men Fredrik Brunned, är exceptionell i sin yrkesroll! Helt fantastisk!
Fredrik är som klippt och skuren för mäklaruppdraget! Lättsam, förtroendeingivande och lyhörd. Dessutom duktig på att återkoppla och hålla mig som säljare uppdaterad kring läget. Jag kan varmt rekommendera Fredrik!