SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Välkommen till SVERIGES BÄSTA SERVICE AB!
Vi strävar alltid efter att du som kund ska bli 100% nöjd med vårt arbete. Vi kan erbjuda dig service inom städ, flytt och transport samt behovsanpassa en lösning som blir den bästa för just dig.
Tjänster: Transport och bud, flytthjälp, hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, storstädning.
Vi hjälper dig som privatperson och företag. Behöver du låna flyttkartonger så ingår detta. För att vara en seriös flytt och transportfirma så behövs diverse trafiktillstånd. Alla dessa innehar vi för att din flytt ska bli så trygg som möjligt. Varmt välkommen till oss på SVERIGES BÄSTA SERVICE AB!
Utmärkelser
139 omdömen om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Hej, jag är jättenöjd med flytten som ni utförde. Killar var jättetrevliga och snabba, hade koll på allt hela tiden under flytten. Rekommenderar varmt.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Jag bokade flyttstädning av SBS och är väldigt nöjd. Det blev inga anmärkningar på slutbesiktningen. Personen som jag har talat med i telefonen har alltid varit hjälpsam och vänlig. Jag är nöjd med priset också.
Anledningen till att det inte blir fem stjärnor beror på att mejlkontakten har varit något bristfällig och att svar har uteblivit trots sökt kontakt. Nästa anledning till något mindre betyg beror på att två plattor på spisen stod på till dagen efter, konstaterat av besiktningsmannen. Förmodligen en miss, men något som kan vara viktigt att tänka på innan man lämnar en lägenhet.
I övrigt är jag som sagt väldigt nöjd och rekommenderar verkligen SBS! -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Smidigt med överlämning av nycklar både inför och efter städning. Städningen utförd klart över förväntningarna. Kort sagt, bra flyttstäd.
Mvh Linus -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Så nöjd med flytten. Effektiv och trevlig personal.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Så j•vla duktiga och TREVLIGA!! Bra bemötande och riktigt bra på flytt , kan rekommendera STARKT 👍😍 Kommer komma tillbaka fler gånger , bra priser 👍🥰
Snabba & bra service
Kan inte vara bättre, dom gör allt jobb! -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Mycket trevliga och effektiva!
Rekommenderas verkligen. -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Väldigt trevliga nograna med allt superbra kan varmt rekommendera detta mvh Rosmarie
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Riktigt bra service och kommunikation!
Väldigt proffsigt och snapp utfört flyttning, tack!10+
Bo ann-ktistin -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Så trevliga killar som flyttade hela mitt kaotiska hem på en förmiddag! Allt är helt och rent till 100% Jag är så imponerad!
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Jätteduktiga erfarna hjälpsamma och professionella killar. De jobbar enligt boken och man kan bara vara tacksam och SUPER nöjd med dem.
BRAVO! 👏 -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Hej, jag anlitade Reco i Karlskrona för en flyttstädning av min gamla mammas lägenhet, den var svårt smutsig så vi klarade det inte själva. Reco gjorde ett fantastisk jobb, skinande rent överallt, till o med dörrarna var rena överallt. Så JA jag är nöjd med Reco, kommer definitivt att anlita dom igen vid behov. Mats Kullberg Rödeby.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Bra städat, väldigt nogrannt. Hade underlättat med viss kommunikation om städpersonalen kunde svenska eller engelska.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Mycket bra bemötande, snabba och noggranna.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Flyttningen flöt jättebra. De var noggranna och effektiva.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Utmärkt bemötande och ett mycket bra genomfört arbete med flyttstädningen av lägenheten.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Duktiga, snabba o trevliga -allt funkade bra.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Ett fantastisk bra flyttfirma, kanontrevliga
flyttkillar , blev väl bemött, 👍👍👍 -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Tre starka fina flyttkillar bar alla mina lådor och konstnärsmaterial fyra trappor utan hiss vid min flytt och packade noggrannt allt. Ingenting av mina skulpturer eller målningar kom till skada.
Jag är mer än nöjd. Blev bemött med artighet och respekt.
Jag kommer att rekommendera SBS till alla mina vänner som ska flytta -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Trevliga killar som putsade för oss mycket svårputsade balkongfönstren med utmärkt resultat.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Fick ett bra bemötande från start till slut. Resultatet motsvarade förväntningar och kommer definitivt använda mig av SBS igen.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Beställde flyttstädning. Allting flöt på precis som det skulle och grabbarna tog även med sig en del skräp vi hade glömt och kastade. Inga anmärkningar på slutbesiktningen heller! Supernöjda!
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Bra bemötande och väl utfört arbete!
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Superbra service rätt igenom! Snabba, effektiva och väldigt bra kundbemötande. Rekommenderar i alla lägen.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Allt var toppen. Fanns en sak jag reagerade på och det var fakturan. När jag beställde arbetet så var det 30 dagar på fakturan,men de hade utgått från den dagen jag ringde och bokade o inte dagen arbetet utfördes./ Sofia
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Flytthjälp: Bra service, trevligt bemötande och utmärkt utfört jobb med allt.
Snabb och personlig kontakt direkt vid förfrågan
Kan varmt rekommendera till alla som ska flytta! -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Flyttning med två effektiva och trevliga killar.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Fick hjälp med flytt. Flyttade 70 mil, men allt flöt på bra.
Vilka duktiga killar!!!
Så snabba och ändå försiktiga med möblerna! Ska ni flytta så tveka inte!
Tusentack!!
Mvh Laila -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Effektivt, tyst, säkert. Lyssnade på instruktioner om var sakerna skulle hämtas och var de skulle ställas.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Jag beställde flyttstädning och det gick så bra! Klarade besiktningen utan problem. Tack!
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Vänligt och trevligt bemötande, hjälpsam och trevlig flyttpersonal . Är jättenöjd.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Jätte bra, är väldigt nöjd
Bra bemötande -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Mycket vänliga effektiva och hjälpsamma! Och också varsamma med våra saker vi flyttade.
Allting mycket bra. Högsta betyg
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Omar och Muhammed var ödmjuka och trevliga. Kommunikationen fungerade utmärkt. De höll tiderna. De var rädda om våra möbler och bar in dem i vårt nya hem utan skador. Detta är den absolut bästa flyttfirma vi någonsin anlitat och vi har flyttat ett antal gånger tidigare.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Har blivit mycket bra bemött med både service och information vad som gäller vid flyttstädning. Mvh Ilse
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Trevliga städare som gjorde ett mycket noggrant jobb!
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Fick hjälp med flytt från Trelleborg till Norrtälje av två supertrevliga killar som snabbt och tillmötesgående flyttade mitt bohag. Löste alla små problem med hög servicegrad och gjorde sitt yttersta för att jag skulle bli nöjd. Kan varmt rekommendera dem för liknande uppdrag!
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Vi blev nöjda. Gjorde flytt och städ som lovat.
Det var bra.
Flyttstädning var vad jag hade mig..
Tack -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Snabb och väl utförd flyttning och städning! Rekommenderar Sveriges Bästa Service!
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Mycket väl utförd flyttstädning!
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Otroligt snabba, smidiga, artiga killar med leenden på sina läppar, som aldrig klagade medans dom gjorde sitt jobb. Inget gick sönder, allt kom fram, och jag kände mig bortskämd av deras proffsiga hjälp.
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Super trevliga och väldigt försiktiga med våra saker när vi flyttade.
Rekommenderas! -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Helt fantastisk personal. Snabba, trevliga, noggranna. Inget att klaga över, tvärtom
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
Mycket trevligt bemötande och stor ambition att göra kunden nöjd.
Arbetat noggrant och väl utfört. -
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
De var noggranna och trevliga och kunde komma med mycket kort varsel
skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB
De var där i tid, gjorde ett superjobb, och det gick dessutom snabbt! Rekommenderar starkt till andra!