SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

sbsflytt.se
  • BadgeThreeYears
4.8

Välkommen till SVERIGES BÄSTA SERVICE AB! Vi strävar alltid efter att du som kund ska bli 100% nöjd med vårt arbete. Vi kan erbjuda dig service inom städ, flytt och transport samt behovsanpassa en lösning som blir den bästa för just dig. Tjänster: Transport och bud, flytthjälp, hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning,...

183 omdömen om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Sedan starten hos Reco 2021

Fadia A
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Bra utfört arbete. Jag är nöjd!

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Fadia A 🌹 för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Jonathan S
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Ett gott bemötande, professionell tjänst och ett lika gott resultat som utlovat.

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi på sveriges bästa service ab tackar så mycket för förtroendet och ett fint omdöme! Välkommen åter när ni ska städa/flytta nästa gång💐💐💐

Mattias O
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Underbar service. Kunde inte haft bättre flytthjälp. Vid nästa flytt är det givet att det är ni. Noggranna och försiktiga och ett bra tempo.

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Mattias 🌹 för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Lise S
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Mycket nöjd med flyttstädning. Hyresvärden hade ingenting att anmärka på. Smidigt att boka och trevligt bemötande. Tydlig prissättning. Kan varmt rekommendera/ Lise

Stefan P
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Mycket bra . Jobbet flöt på utan störnininga. Vi fick med oss allt inget blev skadat.

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Stefan 🌹 för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Michel R
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Supersnabba. Serviceinriktade och trevliga!

Torbjörn A
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Bra och enkelt i tid. Några brister vid taklampor och takventiler. Lite städrester på golvet

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Torbjörn A för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Isabella D
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Tack för bra bärhjälp .Ni var väldigt bra och snabba , pålitliga och trevliga , kommer att boka er igen om två år när vi ska flytta ut . Med vänliga hälsningar. Isabella och Mamma Susann Buren

Lina H
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

De var snabba och effektiva! Proffsigt packat i flyttbilen för att maximera utrymmet.

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Line för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Maria R
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Supersnabba. Serviceinriktade och trevliga!

Rosa Viola V
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Trevliga, glada, så hjälpsamma. Jag har varit ensam med flytt från ett hus till mycket mindre yta. Ja, dessa kan jag helt klart rekommendera. Hälsa de glada killarna. Rosalie

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Rosa Viola V för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Mia Elenor Martina P
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Väldigt bra service, trevligt bemötande. Noggrannhet och snabba på att kunna ta ett akut flyttstäd! Rekommenderas varmt!

Malgorzata K
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi flyttade vårt attefallshus från förvaring hem till oss för montering. Dom löste uppgiften snyggt o proffsigt. Rekommenderas varmt.

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Malgorzata K H för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Tilde Andersson H
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Jättetrevlig personal! Rekommenderar dem verkligen! Allt gick snabbt och smidigt!

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack TTilde Andersson H för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Therese R
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Mycket nöjd! - lätt att kommunicera - hjälpsamma med ombokning av datum för min flyttstädning utifrån datum för slutbesiktning av lägenhet - Hjälpsamma och trevliga trots att jag som kund orsakade ett missförstånd angående åtkomst till lägenhet på städdagen (de väntade på grund av detta en kvart för att få komma in). - ett välgjort arbete/städning utan någon anmärkning/fint resultat och inga som helst problem med slutbesiktningen av hyresvärden utifrån detta. - rekommenderas.

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Therese R J för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Maria L
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Trevliga killar som gjorde ett toppenjobb! Snabbt och professionellt. Kommer helt klart att anlita er nästa gång!! 😃

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Maria L J för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Nina J
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Trevliga, effektiva, duktiga. (Flytthjälp) -ställde samma fråga många gånger trots ett tydligt nej svar första gången de frågade. (Flyttstäd)

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Nina J för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Pontus V
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Jag är väldigt nöjd, det gick snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera

Per-Erik G
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vänliga aktsamma snabba bra service

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Per-Erik G för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Jasmine .
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Verkligen sååå bra!! Skickliga, trevliga & duktiga på många sätt. Gjorde sitt jobb super bra. Trevliga killar! Rekommenderar

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Jasmine för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Pär P
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Välfungerande flyttfirma, hörde av sig i tid, flyttade Umeå-Malmö och det var en smärtfri flytt. Trevlig personal och chef

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Pär för så fina ord! Hälsningar från SBS AB

Anna P
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Flyttstäd Trevligt bemötande och proffsigt utförande

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Anna för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Julia E
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Är väldigt nöjd med både bemötandet och städningen från företaget.

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Julia för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Marcel S
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Valde både flytt och städ, och de var lätta att kommunicera med, flexibla, trevliga och snabba!

Anna K
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Flyttstädning och arbetet utfördes mycket bra både vad gäller städning och fönsterputs.

Elvedin M
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Den var bra, man fick vad man förväntar sig

Susan G
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Punktliga på minuten ! Och otroligt duktiga killar som bar och lastade på ett tryggt sätt. Dom var även väldigt trevliga så vi kan varmt rekommendera dom Susan och Fredrik

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Susan och Fredrik för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Filip S
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Bra service, gick snabbt utan några problem.

Bo S
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Dåligt bemötande och dålig respekt för en persons saker

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Jag ber om ursäkt Men vi fick otillräcklig information Din handledare borde ha gett tillräckligt med information om de saker du vill överföra, misstaget var från din sida Detta är mycket olyckligt.

Elias E
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Väldigt fint städat! Kan rekommenderas till andra kunder!

Carl Olof D
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Trevlig personal som var noggranna och effektiva. Mycket nöjd med flytthjälpen!

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Carl Olof för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Jouan K
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

A fantastic organisation! Great cutomer support from beginning to end of the process. The team are really informed and go the extra mile at every stage. I would recommend them unreservedly

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Kristansson för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Anders D
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Flyttstädning lgh 35 m2. Bra bemötande. Snabb återkoppling på frågor. Tydligt vad som ingår och inte. Gick att boka tid inom en vecka. Städning bra utfört inget att anmärka på. Fakturerat pris som vi var överens om.

Kjersti O
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Flyttade mina möbler, proffsigt med täckfilm , filtar. Trevligt bemötande och De kom tidigt på morgonen enl mitt önskemål. Tack!

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Kjersti för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Sten A
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Mycket trevliga o duktiga bärare. 4:e våningen. Det gick som planerat.

Sara P
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Bra killar och var aktsam med mina möbler

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Sara för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Frida L
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Bra bemötande Hade inga förväntningar men blev så överraskad, super nöjda är vi och de städade så bra, så noga och tog verkligen allt plus lite till. Bra flyttstädat av er 👍

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Frida för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Kenan M
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Så.duktiga och trevliga!! Bra bemötande och riktigt bra flytt. Kan rekommendera STARK 💪kommer komma tillbaka fler gånger ,bra priser .

Martina F
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Slutstädning av hus pga flytt. Ett proffsigt bemötande både innan, under och även efter städningen, då de ringde flr att höra om allt var till belåtenhet. . Fick bra information om vad som ingick i städningen o vad man skulle tänka på för att förbereda på bästa sätt.

Max M
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Väldigt noggranna med skydd av möbler. Trevlig bemötande. Noggranna vid städ.

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Max för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Rikard Vilhelm John L
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Toppen killar, var snabba och allt gick undan! Kan verkligen rekommendera er att ta flytthjälp hos Sveriges bästa service AB!

Tapomita B
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Väldigt duktiga och allt gick väldigt smidigt!

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Tapomita N för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Josefine N
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Mycket prisvärt städbolag för flyttstäd. De kom 10 minuter efter utsatt tid men gjorde ett bra jobb på plats!

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Josefine N för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Lars Peter N
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Flyttade in i en lägenhet som skulle ha varit flyttstädad, slarvigt och dåligt genomfört tyvärr! Försökt kontakta men ingen respons tillbaka!!!

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Hej! Tack för din trevliga tid. För det första finns det ingen reservation i ditt namn. För det andra ger vi 14 dagars städgaranti.Därefter fixar vi ingenting.Den som bokade skulle kontakta oss och vi fixade omgående problemet. Städningen var den 13 mars och vi fick inget klagomål på saken, reservationen var av Kati. Även om det har gått 17 dagar sedan städningen så kommer du nu och anmäler ett klagomål Vårt mål är nöjda kunder Ring oss för att boka tid för att bli nöjd.045510013

Ozana T
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Hej, jag är jättenöjd med flytten som ni utförde. Killar var jättetrevliga och snabba, hade koll på allt hela tiden under flytten. Rekommenderar varmt.

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Ozana K för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Maja C
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Jag bokade flyttstädning av SBS och är väldigt nöjd. Det blev inga anmärkningar på slutbesiktningen. Personen som jag har talat med i telefonen har alltid varit hjälpsam och vänlig. Jag är nöjd med priset också. Anledningen till att det inte blir fem stjärnor beror på att mejlkontakten har varit något bristfällig och att svar har uteblivit trots sökt kontakt. Nästa anledning till något mindre betyg beror på att två plattor på spisen stod på till dagen efter, konstaterat av besiktningsmannen. Förmodligen en miss, men något...

Linus L
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Smidigt med överlämning av nycklar både inför och efter städning. Städningen utförd klart över förväntningarna. Kort sagt, bra flyttstäd. Mvh Linus

Anette K
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Så nöjd med flytten. Effektiv och trevlig personal.

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Anette K för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰

Evelina O
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Så j•vla duktiga och TREVLIGA!! Bra bemötande och riktigt bra på flytt , kan rekommendera STARKT 👍😍 Kommer komma tillbaka fler gånger , bra priser 👍🥰

Pehr K
Skrev om SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Snabba & bra service Kan inte vara bättre, dom gör allt jobb!

Svar från SVERIGES BÄSTA SERVICE AB

Vi är så glada när våra kunder är nöjda! Tack Pehr för så fina ord! Hälsningar från SBS AB 🥰