Tropicarium AB

Tropicarium AB

Ring 011-39 52 50 www.tropicarium.se
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
4.0

Om företaget

Fira svensexa och möhippa på Kolmårdens Tropicarium med hajar, nordens största samling av giftormar, alligatorer, apor och sveriges största hajakvarium.

Skriv ett omdöme

2 omdömen om Tropicarium AB

Visar 2 omdömen med 4.0 i snittbetyg
sophie t
Skrev om Tropicarium AB

här har vi de djur som man inte har i djur parken. här finns reptilerna, fiskar m.m. terarierna är gjorda på ett sådant sätt så att det ska var naturtroget så att djuren ska trivs i sin rätta miljö. man kan mata rockorna som finns i en stor bassäng. man matar de med räkor. det är även handikap anpassat och barn anpassat.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
sophie t
Skrev om Tropicarium AB

detta tropicarum är så himmla natur troget och så finnt. de har verkligen hittat de rätta naturerna för de olika djuren som de har. de blandar olika djur som pasar ihop och detta gör det mer naturligt. en av de bästa sakerna som man kan titta på är den stora regnskogen där de har krokodiler och varje halvtimme så får man vara med om ett "riktigt" regn oväder med oska och blixtar.det är väldigt naturligt och ganska roande att se på. de har även stora fågel "hus" som man kan gå in i och kolla på olika fåglar där finn det... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen