Alla kategorier Hushållsvaror Östergötland Norrköping Tropicarium AB

Tropicarium AB

Kolmårdens Djurpark, 618 92 Kolmården — Visa karta

4.3 i betyg av 3 rekommendationer
 
Fira svensexa och möhippa på Kolmårdens Tropicarium med hajar, nordens största samling av giftormar, alligatorer, apor och sveriges största hajakvarium.

Läs vad 3 kunder tycker om Tropicarium AB

 • Gene
  Gene skrev om Tropicarium AB
  gillar detta
 • sophie t
  sophie t skrev om Tropicarium AB
  här har vi de djur som man inte har i djur parken. här finns reptilerna, fiskar m.m. terarierna är gjorda på ett sådant sätt så att det ska var naturtroget så att djuren ska trivs i sin rätta miljö. man kan mata rockorna som finns i en stor bassäng. man matar de med räkor. det är även handikap anpassat och barn anpassat. Läs mer
  gillar detta
 • sophie t
  sophie t skrev om Tropicarium AB
  detta tropicarum är så himmla natur troget och så finnt. de har verkligen hittat de rätta naturerna för de olika djuren som de har. de blandar olika djur som pasar ihop och detta gör det mer naturligt.
  en av de bästa sakerna som man kan titta på är den stora regnskogen där de har krokodiler och varje halvtimme så får man vara med om ett "riktigt" regn oväder med oska och blixtar.det är väldigt naturligt och ganska roande att se på.
  de har även stora fågel "hus" som man kan gå in i och kolla på olika fåglar där finn det även några apor, fiskar och sköldpaddor. det finns vattenfall, broar m.m.
  de har olika uppdrag som man kan göra om man vill tex som att mata hajarna eller bara simma med de, man får även vara med att mata och klappa deras rockor som de har i ett stort akvarie.
  de har ett stort utbud på reptiller som man kan titta på om är i stora terarier som är bygda efter deras behov och naturliga miljö.
  när man går där finns det även en slags tipspromenad som är roligt för barnen (även för vuxna) så att de kan lära sig lite mer om djuren som de ser. det står även en skylt vid varje terarie så att man kan läsa tex om de är giftiga eller var de kommer i från m.m.
  hela tropicariet är barn och handikap anpasat så det är lätt att komma fram med både barnvagn och rullstol. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier