Jag tyckte utbildning var bra och informativ. Tyckte att Marcus som föreläste gjorde det bra.
Trossö Trafikskola Introduktionsutbildning
Trossö Trafikskola Introduktionsutbildning en del av Trossö Trafikskola AB
62 omdömen om Trossö Trafikskola Introduktionsutbildning
Lättsam lärare att lyssna på. Mycket bra förmedlat och lagom tid att få mycket information på. Tummen upp.
Lärorikt och väldigt bra lärare!
Det va ett bra upplägg med de olika områdena som skulle gås igenom. Det va lagom med pauser så man kunde fortsätta att hålla fokus efter de korta pauserna. Sen att man hade korta pratstunder om det vi hade pratat om med den man gick kursen tillsammans med om det vi precis gått igenom. Vi är nöjda med utbildningen.
Den bästa trafikskola. Trevliga hjälpsamma.
Trevlig informativ lärare. Bra lokaler.
Bra bemötande, bra presentatör och bra svar på frågor. Lagom mycket pauser för att smälta informationen.
Kunnig och bra lärare. Gav ett förtroende givande intryck. Bra studie material.
Tack Åke! Lycka till med övningskörningen där hemma så ses vi kanske senare under utbildningen 👍
Gick introduktionsutbildningen med min dotter. Informativt och sakligt och påläst kursledare och en lagom grupp med deltagare. Rekommenderas.
Tack så jättemycket Sofia! Hoppas att ni kommer igång bra med övningskörningen där hemma och välkomna tillbaka igen om ni vill samarbeta med oss på vägen till körkortet 😊
En givande introduktionsutbildning med bra upplägg och innehåll. Superbra lärare i Marcus,
Tusen tack för ditt fina omdöme Madelene. Lycka till med övningskörningen!