Trevliga lärare och bra utbildningar! Skulle verkligen rekommendera andra att skriva in sig på körskolan!
47 omdömen om Trossö Trafikskola MC-utbildning
Trevligt, tydligt, kunnigt och ärligt!
Bra bemötande och ett engagerat lärande från både Micke och Martin. Hoppas denna utbildning kommer att finnas kvar länge.
Det var bra och kompetenta lärare.
Bra bemötande, trevliga, lärde ut sina kunskaper smidigt, effektiva. Jag tog mc-kort.
Otroligt nöjd med Trossö, väl anpassat efter var och en och väldigt pedagogiska lärare. Skulle rekommendera Trossö till alla som ska ta körkort.
Martin var väldigt bra och pedagogisk eftersom han alltid var lugn och förstående!
Bra och gedigen utbildning som resulterade i ett körkort enligt utsatt plan. Planen sattes i förväg med färdiga bokningar hela vägen igenom utbildningen. Bra motorcyklar och en väldigt kunnig lärare.
Tusen tack Peter! Det glädjer oss att du har haft en bra upplevelse av din MC-utbildning. Ses på vägarna!
Mycket kunniga och trevliga. Går igenom alla moment som krävs för att klara uppkörningen! Rekommenderas verkligen!
Tack Patrik! Vad glada och stolta vi blir över att du rekommenderar oss! Njut av ditt MC-kort :)
Jag är mycket nöjd med mc-utbildningen jag gick hos Trossö Trafikskola. Mycket trevlig personal med ett varmt och proffesionellt bemötande, både i receptionen och lärarna. Trossö lade mycket energi på att pussla ihop utbildningen just för mig som kund och kändes flexibla om det skulle dyka upp något oväntat i livet.
Härligt att du har haft en bra upplevelse av din körkortsutbildning och vår service under resans gång! Ha en fin avslutning på sommaren på två hjul :)