Mycket bra lärare och deras utlärnings tekniker. Väldigt pedagogiska och man får många möjligheter till att vara självständig i sin körning. Rekommenderar Trossö Trafikskola om man vill gå på en bra körskola!
Trossö Trafikskola Personbilsutbildning
Trossö Trafikskola Personbilsutbildning en del av Trossö Trafikskola AB
84 omdömen om Trossö Trafikskola Personbilsutbildning
Trafiklärarna på Trossö Trafikskola har alltid trevligt bemötande o ger bra stöd till sina elever, men ytterligare feedback på vilka övningar eller liknande som skulle kunna genomföras utanför körskolan skulle uppskattas. Hade inga direkta förväntningar innan jag började på Trafikskolan, men om jag hade någon skulle det varit intyget av att körlärarna skulle vara stränga o agera argt om man skulle man göra något fel. Tur att verkligheten inte levde upp det dessa förväntningar. Sammanfattningsvis rekommenderar jag Trossö...
Den var bra. Man lärde sig mycket. Det var bra utbud av olika lärare som passar alla.
Trafikskolelärarna är schyssta, trevliga, pratglada och hjälpsamma. Dem ger tydliga förklaringar på lösningar för problem som man har med sina körningar och ger bra tips!
Tackar Liam! Härligt att du är nöjd med din tid hos oss. Lycka till på vägarna nu!
Nisse är verkligen en jätteduktig och härlig körskollärare, är tacksam att jag fick möjligheten att få köra med honom! Tycker alla hans sätt på att lära ut osv varit superbra.
Mycket bra trafikskola med, enligt mig, mycket trevliga och välutbildade lärare som ger ett varmt bemötande varje gång man kommer dit. Lätt med teorin och var man ska betala är solklart, mha Teoricentralen.
Great instructors. Patient and follow the students pace of studying. Easy to book and cancel lessons. Easy to pay with various methods.
jättebra! Jättetrevliga körlärare och man lärde sig snabbt enkelt och bra!
Tyckte allt fungerade jättebra. Personal var jättetrevlig och det kändes väldigt tryggt att köra med lärarna.
Jag är otroligt nöjd med min utbildning på Trossö Trafikskola. Jag har fått ett fantastiskt bemötande, och lärarna är mycket kompetenta, pedagogiska och lyhörda. Utbildningen har anpassats efter mig på ett sätt som gjort att jag känt mig trygg och väl förberedd genom hela processen. Ett extra stort tack till min körlärare Martina för hennes stöd, engagemang och förmåga att skapa trygghet och motivation längs hela vägen. Jag kan varmt rekommendera Trossö Trafikskola!