Fantastiska lärare och tillvägagångssätt! Utmärkt körskola inga synpunkter alls!
Trossö Trafikskola Personbilsutbildning
Trossö Trafikskola Personbilsutbildning en del av Trossö Trafikskola AB
53 omdömen om Trossö Trafikskola Personbilsutbildning
Lärarna är väldigt bra på att lära ut och är snälla. Dem får än att känna sig trygg i sin körning, även om man ibland gör fel.
Väldigt bra och trevliga körlärare, en väldigt välkomnande skola. Man känner sig trygg och det känns okej att göra fel. Man lär sig mycket på sina körlektioner!
Bästa lärarna jag har haft på länge
Härligt att höra Isaac! Tack för att du valde oss för din körkortsutbildning. Ta hand om dig i trafiken så ses vi där!
Man kan väl sänka kostnad lite på lektionerna
Hejsan Helen! Tack för ditt omdöme. Det är många kostnader förenat med att bedriva trafikskola och priserna reflekterar detta. Hoppas att du har glädje av ditt körkort och de möjligheter som det öppnar upp för.
Mycket bra trafikskola, man lärde sig snabbt.
Tack Tiba! Vi är glada att du valde oss för din körkortsutbildning. Ses på vägarna!
Bra utbildare, trevlig personal och bra bilar.
Tusen tack Elin! Ta hand om dig i trafiken. Vi ses där!
Fick mycket hjälp och hjälpte mig även när jag missade en lektion att flytta tiden utan att behöva betala
Vad härligt att du har haft en bra upplevelse hos oss Isak! Ta hand om dig på vägarna :)
Professionella körlärare som verkligen vill se en lyckas. Jag är så glad att jag valde att köra med dom.
Tusen tack för att du valde oss för din körkortsutbildning Patrik! Härligt att du är nöjd med ditt val. Syns på vägarna!
Jag hade en period där det var svårt att få flera lektioner med samma lärare då det var så mänga som ville ha lektioner. Då blev det så att jag hade kanske 5 lektioner med fem olika lärare över två veckor. Jag var osäker själv på hur det skulle gå men alla 5 lärarna gjorde ett jättebra jobb trots att det var första gången jag körde med majoriteten av dem. Sedan dess har jag kört med alla lärarna vid någon punkt, och jag tycker verkligen att de är fantastiska som både individer och på att göra dig trygg i att lära dig under...
Tack så mycket för ditt fina omdöme och att du valde att dela med dig av din upplevelse :) Vi är glada att du valde oss för din körkortsutbildning. Ta hand om dig i trafiken!