Väldigt bra att ha och göra med, effektiv och noggrann. Fick persienner lagade samt en offert på en altanmarkis. Rekommenderas.
Tullinge Solskydd
Vi på Tullinge Solskydd finns tillhanda för att hjälpa er med invändiga samt utvändiga solskydd. Markiser, rullgardiner, duetter, plisséer samt gardiner är bara ett urval ur vårt sortiment. Hos oss möter du alltid kompetenta och professionella säljare/montörer som finns till hands för att vägleda på bästa sätt. Vill du skapa...
256 omdömen om Tullinge Solskydd
Sedan starten hos Reco 2021
blev väl bemött, när ingen svarade ringde säljaren upp. byte av persiennsnöre i en persienne tips vid eventuell upsättning av solskydd på balkong Mycket nöjd
Ett bra bemötande, snabb leverans och professionellt montage.
Snabb, punktlig och bra service
Mycket trevligt bemötande och snabb leverans.
Har fått ett snabbt och trevligt bemötande hela vägen från Idé till dess att markiserna var uppe. Kan varmt rekommendera Tullinge solskydd.
Fantastisk service och rimligt pris.
Fönstermarkis. Bra, proffsig och snabb!
Snabb service proffsig montering trevlig bemötande..
trevlig kommunikation, smidig installation, toppen service 👌
Köpte ett antal markiser inklusive installation. Snabb respons, bra råd och professionellt utfört.
Proffsigt och smidigt från offert till utförande!
Snabb service, bra utfört arbete. Samt trevliga.
Enbart positivt att nämna från offert till uppsättning av beställd markis. Positiv o kundvänlig
Snabb leverans trots semestrar
Lätta att komma i kontakt med. Nöjd även med arbetet.
Trevligt bemötande Fick snabbt hjälp Vi var flera grannar som fick hjälp samtidigt och alla var nöjda, lätt och smidigt Vi skulle ringa och få hjälp flera ggr om vi behöver hjälp. Vi skulle rekommendera Tullinge Solskydd om det är någon som behöver hjälp
Trevligt bemötande. Snabb återkoppling. Mycket nöjd med utförandet.
Helt petfekt! Trevligt bemötande snabbt fixat! Återkommer om flerr "snören" "trasslar till sej" Mvh Maggan Hamner 😂
Trevlig personal och bemötande
Trevligt bemötande och det blev som vi tänkt
Det gick smidigt från kontakt, offert och installation. Tullinge solskydd reklamerade själva ena motorn då de tyckte den lät onormalt högt, som de sedan smidigt bytte ut. Riktigt bra service och genomförande!
Bra bemötande, snabba svar och väl utfört arbete! Arbetet gick snabbt, syntes knappt att de varit på plats. Resultatet blev över förväntan. Mycket nöjd! Rekommenderas varmt.
Trevligt bemötande, höll leveranstiden och punktliga, städade efter sig// Eva Lund
Mycket bra och kunniga! Snabb leverans och mycket trevligt bemötande. Kan verkligen varmt reko. dem!
Effektiva och professionella.
Snabba, pålitliga och korrekta
Trevligt bemötande, höll leverans och monteringstoder. Kunnig och serviceinriktad personal.
Köpte persienner, lite dyra Trevligt bemötande
Enkelt att få kontakt via telefon, snabb möjlighet till hembesök för att komma överens vad som skulle göras. Snabbt svar med offert på två vanliga markiser och en terassmarkis med automatik. Efter beställning tydligt hur lång tid det skulle gå att få markiserna levererade. Vid leverans och montering av markiserna fick jag meddelande om sen ankomst, bra att få informationen innan ankomst! Snabb och smidig montering. Mycket bättre än förväntat (brukar alltid vara något som gnisslar), allt fungerade väldigt smidigt. Mycket nöjd och vill varmt rekommendera Tullinge Solskydd.
Service i toppklass och superbra resultat! Uppskattat att han tog sig tiden att ordna detaljer vi inte nämnt vid bokning.
Trevligt bemötande. Kompetent utförande. Prisvärt. Kan varmt rekommendera detta företag.
Jag kan varmt rekommendera Tullinge solskydd! 5/5!
Mycket proffsigt bemötande ifrån prisförfrågan till monterat och klart allt överträffade mina förväntningar. Kan helt klart rekommendera er att använda Tullinge Solskydd. Jag köpte en markis med motor och väderfunktion.
Kunniga och hjälpsamma. Säljer produkter med hög kvalitet.
Helt nöjd med affären. Det gick snabbt och smidigt.
Svea solskydd Trevliga och snabb service Proffsiga!
Jag kan varmt rekommendera Tullinge solskydd!
Trevliga , noggranna , informativa och kom i tid som dom lovat .
De ställer alltid upp då det är problem. Rekommenderas varmt
Trevligt och professionellt bemötande, från första kontakt till installation!
Mycket nöjd med mina persienner från Tullinge solskydd. Trevligt bemötande, snabb leverans och väl utfört arbete. Rekommenderas varmt! Anita
Kontaktade företaget då jag vill stödja lokala företag. Mycket bra bemötande i telefon. Fick snabbt hembesök för att mäta och beställa markis som sedan utan problem installerades. Kommer återkomma om/när vi önskar markis över andra fönster. //Hanna
Snabba, kompetenta på montering av Zip-screens och markis.
Jag har anlitat Tullinge solskydd vid ett flertal tillfällen och varit lika nöjd varje gång. För några år sen när vi bodde i hus satt Tullinge solskydd upp markiser och resultatet blev mycket bra! Sen har jag anlitat företaget några gånger sen vi flyttade till lägenhet och varje gång har vi varit mycket nöjda! Micke som gjort jobben vid varje tillfälle är alltid trevlig och duktig!
Vi fick ett utmärkt bemötande och är väldigt nöjda med arbetet av Tullinge Solskydd.
Bra enligt förväntningarna. För tidigt för att utvärdera produkten fullt ut.
God service med avtalad leverans och kunnig och trevlig personal
Micke var en trevlig bekantskap, som utförde sitt jobb snabbt och elegant på ett utmärkt sätt! Våra persienner hoppas vi kommer att fungera under många år i framtiden!
Trevligt och profffsigt bemötande.