Reco logotype För företag

245 omdömen om Elgiganten

Sedan starten 2008
Ollas Elsa Anna B
Skrev om Elgiganten AB - Uppsala Ej verifierat företag

Bra bemötande och väldigt hjälpsam personal Elias!!

Björn Edvard Nicklas B
Skrev om Elgiganten AB Ej verifierat företag

Elgiganten vill gärna sälja produkter men hjälper inte till när dom går sönder. Elgiganten hänvisar till att du som kund måste ta kontakt med tillverkaren och söka garanti. Det är bättre att köpa av en seriös handlare som hjälper dig när du har problem. Köpte en Electrolux ugn som är kortslutning i och Elgiganten hävdar att jag ska sitta i telefonkö på arbetstid och boka reparatör och sen ta ledigt för att möta upp en reparatör som ska dömma ut produkten innan dom kan byta ut den. Bättre att köpa direkt av tex Electrolux Home som har egna reparatörer och löser alla problem. Har nu fått förklaringen till varför Elgiganten vill att man själv ska anmäla garanti. När jag som kund tar kontakt med tillverkaren för garanti så måste jag för att dom ska skicka en reparatör godkänna att dom kan debitera mig 2295 kr inkl moms+ev rutavdrag (om avdraget ej godkänns) om Elgiganten inte anser att felet är garanti. Låt er inte luras av detta skojarbolag utan köp från en seriös handlare istället.

Ulf Ingvar H
Skrev om Elgiganten AB Ej verifierat företag

Beställde hemleverans från Elgiganten. Bring ljög om hemleveransen till min dörr som jag betalt för via Elgiganten. De påstod att de varit här men att jag inte öppnat. LÖGN!!! Som handikappad beställer jag aldrig till utlämningsställe där varan hamnade. Bägge skyller nu på varandra och jag hamnar i ett moment 22 och får inte tillbaka pengarna. 👹🍋🍋

Johanna Kristina S
Skrev om Elgiganten AB Ej verifierat företag

Sämst. Betalade för leverans och installation, men de var 5 timmar sena och repade mitt golv. Får NOLL hjälp av kundservice. Aldrig mer elgiganten

Sandanee M T E
Skrev om Elgiganten AB - Täby Ej verifierat företag

Jag vill kontakta säljaren Ausi angående mitt problem. Mitt telefonnummer är 0729611382 (inte 073). När min man flyttade sitt nummer till Telia Company, blev jag första abonnemanget hos Telenor, och därför måste jag nu betala extra. Jag har abonnemang hos Telenor till augusti. Kan ni hjälpa mig med detta?

Ladda fler omdömen

Platser 19

Visar: 15 av 19
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Elgiganten har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Låg

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: