Våningen & Villan Malmö

Våningen & Villan är idag en av de ledande mäklarföretagen i sydöstra Skåne och sedan starten 1998 har vi även expanderat till Norrköping, Nyköping och Stockholm. Med erfarenhet och kompetens hjälper vi dig genom hela bostadsaffären. Vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till en bästa, en strävan som får våra kunder att återkomma gång på gång.

Vår affärsmodell bygger på mervärden och med hjälp av dessa skräddarsyr vi din affär efter dina behov och önskemål. Därigenom kan vi se till att din bostad blir såld till bästa pris för bästa möjliga arvode. Dessutom gör vi säljprocessen så enkel och bekymmersfri som möjligt.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Utmärkelser

1254 omdömen om Våningen & Villan Malmö

Sedan starten hos Reco 2014
    2023-03-26 Verifierad kund
    professionell och du duktig mäklare
    • Teckomatorp
    2023-03-25 Verifierad kund
    Vi köpte huset från honom innan och han är jättetrevlig och organiserad.
  • köpte sitt hus med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
    • Bjärred
    2023-03-21 Verifierad kund
    Mäklare till huset vi köpte. Han kunde lösa äffären snabbt och hjälpte till med det vi behövde för att kunna slutföra affären. Han var även väldigt trevlig och bra att ha att göra med.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Lisa Ivarsson en del av Våningen & Villan Malmö
    • Östra Sorgenfri
    2023-03-19 Verifierad kund
    Lisa gav ett jättebra bemötande och levde verkligen upp till våra förväntningar. Hon jobbade hårt och kommunicerade väl vilket var precis det jag tänkte att en mäklare ska göra.
    • Kvarnby
    2023-03-12 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Medvetet stressande kring budgivning och avslut. Hann inte få läsa kontakt före skrivning.
    • Varvsstaden
    2023-03-12 Verifierad kund
    Proffsig och förtroendegivande under hela processen.
    • Bulltofta
    2023-03-10 Verifierad kund
    Mäklaren gav ett jordnära, kunnigt bemötande. Vi fick direkt förtroende för honom!
    • Kvarnby
    2023-03-10 Verifierad kund
    Bra bemötande. Skapar väldigt god kontakt. Förväntningar på rätt nivå.
    • Pildammarna
    2023-03-08 Verifierad kund
    Anders har varit väldigt bra. Han har hela tiden uppdaterat oss, och varit tydlig under hela processen.vi har blivit väl bemötta.
    Våra förväntningar infriades.
    Vi har inget att anmärka på.
    Han rekommenderas varmt.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Lisa är toppen på alla sätt! Positiv, trevlig, tillmötesgående, ambitiös, energirik och inte för mycket ”föraäljare”. Härlig att samarbeta med
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Lisa Ivarsson en del av Våningen & Villan Malmö
    • Johanneslust
    2023-02-27 Verifierad kund
    It has been quite a pleasant experience overall for us, from the first meeting onwards itself where Lisa were able to answer all of our queries very patiently and speak to the owner on our behalf and had always been very efficient in reverting back with the information we've asked.
    If not for the last minute price change for us, which was very surprising and quite unfortunate to have the price increased from our originally accepted bid just moments before signing the contract, it would've been really perfect for us. But nonetheless as I mentioned a pleasant experience overall.
    • Dockan
    2023-02-25 Verifierad kund
    Bra uppstartsmöte, fick förtroende. Mycket missnöjda med bilder, tveksam styling och inledningsvis dålig uppföljning av mäklaren. Slutresultatet blev ok men vi kunde säkert nått samma resultat med annan mäklare.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Ekdahl en del av Våningen & Villan Malmö
    • Ribersborg
    2023-02-23 Verifierad kund
    Toppen Mäklare!

Levde verkligen upp till förväntningarna som vi hade.

Rekommenderas varmt.
    • Johanneslust
    2023-02-22 Verifierad kund
    Lisa var en utmärkt lots i försäljningen av vår lägenhet. Vettig, trevlig, gav rimliga förslag om allt från städning inför visning till hur vi skulle tänka kring prissättning och under budgivningen. Rekommenderar varmt!
    • Bunkeflostrand
    2023-02-22 Verifierad kund
    We are happy with our services; Let's see after 1 July but hopefully we will get same good service until then as we have had so far.

She is having a very positive attitude and professional in her work, she gives confidence.
    • Almhög
    2023-02-19 Verifierad kund
    Jag är väldigt glad över att få jobba med Annika. Annika är kunnig och bryr sig om kunden. Hon är trevlig och vänlig. Jag skulle vilja använda hennes tjänster igen i framtiden.
    2023-02-19 Verifierad kund
    Grym Mäklare, Sandra var snabb, effektiv och alltid tillgänglig.
    • Ribersborg
    2023-02-17 Verifierad kund
    Vi kan varmt rekommendera Philip! Väldigt proffesionellt och även personligt bemötande. Vi fick hela tiden uppdatering om vad som hände. Vi kände oss trygga med hans kompetens och erfarenhet.
    • Kobjer
    2023-02-12 Verifierad kund
    Väldig hjälpsam mäklare, bra förberedd när det gäller fastighetens detaljer, tillgänglig på telefonen.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Lisa var en klippa genom hela processen. Gav ett bra intryck redan från första mötet, hela tiden hållit oss informerade om alla stegen och gett oss bra råd. Kan verkligen rekommendera henne!
    2023-02-04 Verifierad kund
    Jennies breda erfarenhet, lokalkännedom och stora engagemang gjorde att jag kände mig helt trygg med försäljningen från början till slut. Hon lade snabbt upp en plan för min bostadsförsäljning och allt gick som på räls! Hon är proffsig, kunnig, supertrevlig och bara fixar allt. Jag kan varmt rekommendera Jennie Pembert!
    2023-02-03 Verifierad kund
    Always available and here for you! Emir Salkic is the real deal. I can highly recommend him!
    2023-02-01 Verifierad kund
    Trevlig, noggrann och snabba svar.
    • Rosengård
    2023-01-26 Verifierad kund
    Super trevlig och proffesionellt bemötande. Svarade på alla funderingar och tankar kring vårt första bostadsköp!
    • Rosengård
    2023-01-26 Verifierad kund
    Backman, målmedveten, uppmärksam, pratglad, fångar köparens intresse och kontaktar direkt när han har nytt objekt på gång. Vi hade en jättefin upplevelse och så nöjd med Anders Backman, Vill man ha sin lägenhet, snabbt och bra pris så är Anders den mäklaren 😁
    • Västra Hamnen
    2023-01-05 Verifierad kund
    han utmärkt, trevligt och mycket bra 👍
    • Västra Hamnen
    2023-01-05 Verifierad kund
    Han mycket bra, utmärkt, trevligt,
  • köpte sitt hus med hjälp av Philip Ekdahl en del av Våningen & Villan Malmö
    • Kävlinge
    2023-01-01 Verifierad kund
    Kompetent och uthärdig mäklare vi varmt kan rekommendera!
    2022-12-28 Verifierad kund
    På allra bästa sätt!
    Stabil, tålmodig, humoristisk
    2022-12-23 Verifierad kund
    Hittills har allt varit jättebra. Vänlig och proffsig!
    2022-12-22 Verifierad kund
    Lisa har från start varit en otrooooolig mäklare. Återkopplar även om det inte finns något att återkoppla, håller en uppdaterad och har genom hela haft ett helt fantastiskt bemötande. Är verkligen nöjd!
    • Svedala
    2022-12-21 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande! Vi har haft en bra dialog. Har fått svar på det man undrar över. Mycket nöjd!!
    • Djupadal
    2022-12-21 Verifierad kund
    Jag är väldigt nöjd med mäklaren Jennie Pembert!
    Hon var alltid positiv och glad trots den svåra uppgiften som hon klarade med bravur!

Hälsningar
    Ann-Marie
    2022-12-18 Verifierad kund
    Vi er blivit behandlad mycket gott av Anders det var vore första gången att köpa så vi var lite nervös men vi blev hjälp igenom köpet riktigt bra
    2022-12-16 Verifierad kund
    Mikias har skött försäljningen av min lägenhet på bästa möjliga sätt. Innan jag visste ordet av det hade fotograf redan bokats och efter några timmar var lägenheten ute till försäljning. Trevlig som alltid, god service och engagerad + snabb med allt som berörde försäljningen och lite till!

Jag rekommenderar starkt Mikias till nya lägenhetsförsäljare!
    • Svedala
    2022-12-15 Verifierad kund
    Sandra är en kompetent och bra mäklare som alltid återkopplar vad som händer under försäljningen. Hon känns seriös och erfaren. Vi är mycket nöjda med att vi anlitade henne vid försäljningen av vårt hus.
    • Hästhagen
    2022-12-11 Verifierad kund
    Blev bemött på ett mycket trevligt, rakt och professionellt sätt.
    Ganska låga förväntningar, men det blev mycket bättre än väntat.
    Allt sköttes med ordning och reda och jag blev hela tiden informerad om vad som hände. Behövde inte vara nervös för någonting, utan allt bara flöt på.
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
    • Davidshall
    2022-12-10 Verifierad kund
    Vi köpte vår första gemensamma lägenhet i Malmö av Emir och fått vår dröm lägenhet. Emir har varit ett stort stöd för oss och hjälpt oss med allt ifrån kontakt med banker till att se till att vi är trygga i vårt lägenhetsköp. Emir är en supertrevlig och kunnig mäklare. Han har återkopplat snabbt samt svarat på alla våra frågor.
  • Anna G
    köpte sin lägenhet med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
    • Hästhagen
    2022-12-09 Verifierad kund
    Rak, informativ, tillgänglig och effektiv 👌🏻
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Emir Salkic en del av Våningen & Villan Malmö
    • Klågerup
    2022-12-05 Verifierad kund
    Emir är en av de trevligaste och mest professionella mäklare vi mött. Vi har stort förtroende och kan varmt rekommendera Emir som mäklare.
    • Anderslöv
    2022-11-28 Verifierad kund
    Väldigt bra innan försäljning. Väldigt seg efter försäljning.
    • Ön
    2022-11-23 Verifierad kund
    En klar förebild för andra mäklare. Effektiv handlingskraft
    • Elinegård
    2022-11-18 Verifierad kund
    Emir är kunnig, lättsam och proffsig, klarade av mina förväntningar och sålde min bostad på kortast möjliga tid.
    Stort engagemang, hjälpsam och lyhörd, rekommenderas starkt
    • Lönngården
    2022-11-18 Verifierad kund
    Tydlig, vänlig, klar och redig. Ordning och reda.
    • Lönngården
    2022-11-08 Verifierad kund
    Professionell, kunnig, hjälpsam, glad, mycket bra att tala med och alltid snabb med svar!
    • Söderkulla
    2022-11-08 Verifierad kund
    Supertrevlig och behjälpsam genom hela processen. Kändes väldigt tryggt!
    2022-11-06 Verifierad kund
    Väldigt kunnig och lätt att ha att göra med.

Hon överträffade förväntningarna.
    Stort tack Fredrik. Och grattis till din alldeles egna bostad!
    Med vänlig hälsning, Jennie Pembert
    2022-11-06 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande. Professionell och förtroendeingivande. Levde verkligen upp till mina förväntningar. Gav mycket stöd och var hela tiden tillgänglig. Skötte försäljningen på ett sätt som gynnade mig som säljare. Gott samarbete och god återkoppling.
    Tusen tack Mia, stort lycka till med dina nya äventyr!
    Med vänlig hälsning, Jennie Pembert
    • Östra Sorgenfri
    2022-11-05 Verifierad kund
    Noggrann, tydlig och snabb på att följa upp.
    • Skanör
    2022-11-01 Verifierad kund
    Johan är bland de bästa ni kan hitta.Tidernma för villorna har ju dämpats en hel del. Men det kan ju inte mäklarna hjälpa- Jag har fullt förtroende för Johan Linde han ligger i hela tiden.................. 10 på skalan .-
    Vänligen Lars Åke Sanen