Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna
Läs vad 32 Läs vad Elisabeth Blomdahl
2020-12-17Insamlad av företaget
Ont i axel/skuldra/arm och resultat efter 5 ggr är fantastiskt bra.
Elisabeth är mkt professionell och informativ. Hon har definitivt fått en ny stam-klient om nya problem uppkommer.skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna -
2020-11-26Insamlad av företaget
Bra hjälp med ett bra bemötande!
2020-11-11Insamlad av företaget
Supernöjd med mina besök. Trevligt och proffsigt bemötande och blev även bra i ryggen efter 2 besök och lite övningar. Ett riktigt proffs!
skrev om Elisabeth Blomdahl en del av VärmdönaprapaternaHärligt Sofie, tack för att du lämnat ett omdöme om mig. Lycka till med dina övningar mvh Elisabeth
2020-10-23Insamlad av företaget
Bokade behandling för gammal skada i nacken och smärta i ländryggen. kände att Elisabeth på en gång lyssnade på mina problem och la upp en plan för att hjälpa mig. Redan dagen efter besöket kändes det som en ny rygg! Mycket nöjd med behandlingen och Elisabeths professionella upplägg
2020-10-19Insamlad av företaget
Med ett gnällande om ont i armen sen länge kom jag till Elisabeth som avstod från förmaningar och istället på allra bästa sätt fick mig smärtfri med insikten om vikten att lyssna på kroppen!
Bäst o tack!
Marioskrev om Elisabeth Blomdahl en del av VärmdönaprapaternaTack Mario! Du har svarat väldigt bra på behandlingen. Lycka till med allt. Mvh Elisabeth
2020-10-06Insamlad av företaget
Väldigt bra bemötande och behandlingen som jag fått för spänningshuvudvärk och värk i nacke har gett bra resultat!
2020-08-21Insamlad av företaget
AAA-blev som ny! Jag lider inte när jag ligger och tvingades vakna flera gånger per natt= bättre sömn och det blev lättare att vara mig!
skrev om Elisabeth Blomdahl en del av VärmdönaprapaternaSå skönt att höra CJ, Tack för att du lämnade ett omdöme. Ta hand om dig/ Hälsningar Elisabeth
2020-03-23Insamlad av företaget
Fick snabbt en tid och blev varmt mottagen!
2019-11-26Insamlad av företaget
Sökte för ländryggsbesvär och fick hjälp med både min akuta smärta och stöd och hjälp med fortsatt rehabilitering. Kommer absolut att fortsätta gå hos Elisabeth vid behov. Inger P
2019-09-30Insamlad av företaget
Jag har fått fem naprapatbehandlingar av Elisabeth på Värmdönaprapaterna.
Jag fick vänligt bemötande och det är lätt att boka och få en tid som passar.
Blev rekommenderad av en vän att vända mig hit med mina nackproblem, och jag känner mig helnöjd.
Proffessionellt utförd behandling och mycket prisvärt.
Lokalerna toppenfräscha.
Jag rekommenderar varmt det här stället.
Lena.skrev om Elisabeth Blomdahl en del av VärmdönaprapaternaTack Lena för dina fina rekommendationer, så kul att du är nöjd. Ta väl hand om dig, vi ses! /Elisabeth