Bra bemötande och fick bra "akut" hjälp samt förebyggande råd och hjälp.
Elisabeth Blomdahl
Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna
64 omdömen om Elisabeth Blomdahl
Tack Josefine för att du lämnat ett omdöme och stort lycka till. Mvh Elisabeth
Fint bemötande, Elisabeth är inlyssnande och proffsig! Goda resultat redan efter ett par behandlingar. Rekommenderas varmt!
Tack Cecilia för att du rekommenderar mig. Stort lycka till med dina övningar. Mvh Elisabeth Blomdahl
Otroligt nöjd med behandlingen av min bröstrygg. Haft problem länge men nu har Elisabeth fixat detta och jag har fått bra övningar att jobba vidare med, Tack!
Tack för att du lämnat ett omdöme Malin, lycka till med dina övningar nu! Mvh Elisabeth
Elisabeth är kunnig, trevlig och duktig! Hon tar sig tid för det lilla extra. Jag rekommenderar henne varmt.
Tack Kristina för fina ord det glädjer mig. lycka till med övningarna. Mvh Elisabeth
Behandlingen som jag fick hjälpte mycket bra för mitt diskbråck.Bemötandet var proffsigt och trevligt.
Tack Staffan, lycka till med allt och välkommen åter vid behov. Mvh Elisabeth
Proffsigt vänligt bemötande Blev hjälp med mitt problem i ryggen En positiv upplevelse och bra tips att använda i fortsättningen Kommer att rekommendera
Hej Lena, Tack för ditt omdöme, Lycka till. Mvh Elisabeth
Min artros i ryggen har genom Elisabeths professionella och avslappnande behandling blivit mycket bättre.
Tack Göran för att du lämnat ett omdöme om mig. Ha en fin dag. Mvh Elisabeth Blomdahl
Fick snabbt en tid och ett vänligt och professionelt bemötande vid besöken. Fick bra och effektiv behandling för min onda nacke och rygg. Sedan råd och övningar för fortsatt tillfrisknande.
Tack Iréne, ta hand om dig och lycka till med övningarna. Mvh Elisabeth
Känner mig så väl omhändertagen från första besöket och Elisabeth har verkligen hjälp mig att få ordning på mitt diskbråck. Hon har förklarat så jag förstått vad som har hänt, gett mig bästa tänkbara behandling och bra övningar. Kan verkligen rekommendera att boka besök vid problem.
Tack för du lämnat ett omdöme om mig, stort lycka till med allt. Mvh Elisabeth
Jag besökte Er i somras, Elisabeth Blomdahl tog hand om mig. Det blev en behandling innan er semester. Jag vill bara tacka! Det var en perfekt behandling, och bra råd om vila o stretch. Underbart och tack! Henrik W
Kul Henrik att det kändes bra med behandlingen, stort lycka till och tack för att du lämnat ett omdöme. Mvh Elisabeth