Elisabeth Blomdahl

Elisabeth Blomdahl

Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Elisabeth har mer än 10 års erfarenhet som naprapat efter att ha jobbat sida vid sida med sin svärfar, Stefan Blomdahl, som också är leg. Naprapat. Med Elisabeth som naprapat kan du räkna med att bli väl omhändertagen och fri från din smärta och värk. Oavsett om det handlar om akut värk eller mer bestående smärta i axlar, rygg och nacke så finns Elisabeth på plats för att hjälpa dig. Elisabeths mål med de behandlingar hon utför är att hitta en långvarig lösning genom att först behandla och sedan hjälpa dig bibehålla ditt smärtfria liv i form av träningsövningar. För att du ska få den vård du behöver så har Elisabeth även tillgång till ett nätverk av specialister.

79 omdömen om Elisabeth Blomdahl

Sedan starten hos Reco 2018
Kajsa G
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Fick otroligt bra hjälp, blev bättre efter första besöket!

Svar från Elisabeth Blomdahl

Tack Kajsa för att du lämnat ett omdöme, lycka till med övningarna. Mvh Elisabeth

Anders L
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Superbra och proffsig, min rygg blev helt återställd

Svar från Elisabeth Blomdahl

Tack Anders för att du lämnat ett omdöme, lycka till med fortsatta övningar. Mvh Elisabeth

Nicklas W
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Otroligt fin service och verkar ha ett stort kunnande inom sitt område. Behandlingen hjälpte verkligen omgående och fick super bra tips och övningar för att jobba vidare med själv.

Tack Nicklas för att du lämnat ett omdöme, stort lycka till nu. Mvh Elisabeth

Jenny R
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Proffsig, välkomnande och kunnig!

Tack Jenny, ta hand om dig. Mvh Elisabeth

Hanna S
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Upplevde Elisabeth som väldigt kompetent och mycket lyhörd. Fick väldigt bra hjälp genom såväl behandling, som program för stretchövningar och styrkeövningar anpassade för mina ryggbesvär. Jag upplevde snabbt stor förbättring och kan varmt rekommendera Elisabeth.

Svar från Elisabeth Blomdahl

Tack snälla Hanna för de fina orden. Det värmer att du är nöjd. Stort Lycka till nu! Mvh Elisabeth

Björn T
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Jag kan verkligen rekommendera Elisabeth. Hon är både väldigt trevlig och otroligt kompetent och inlyssnande. Jag både spelar hockey och deltar frekvent i löptävlingar, och det sliter på kroppen när man är över 40. Men Elisabeth har hjälpt mig bli kvitt både en efterhängsen axelskada och nyligen ett strulande knä.

Svar från Elisabeth Blomdahl

Tack så mycket Björn för fina ord. Stort lycka till med din träning och trevlig sommar. Mvh Elisabeth

Veronica W
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Elisabeth har gett mig en bra behandling och verktyg att kunna jobba vidare hemma med styrka och rörlighet. Mycket nöjd.

Tack Veronica, stort lycka till med övningarna. Mvh Elisabeth

Oskar W
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Fått behandling för problem med höften. Smärta och stelhet som förhindrat mig i min ttäning. Fått flertalet behandlingar samt bra rehabövningar som medfört en tydlig förbättring.

Svar från Elisabeth Blomdahl

Härligt att du blir bättre och bättre, kämpa på! Tack för att du lämnat ett omdöme. Mvh Elisabeth

Alice L
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Tack för hjälpen med min ländrygg när den pajade! Jag fortsätter att jobba med de övningar jag fick som tillsammans med behandlingen håller mig smärtfri!

Härligt att höra Alice, kämpa på! Mvh Elisabeth

Elisabeth N
Skrev om Elisabeth Blomdahl en del av Värmdönaprapaterna

Bemötandet var väldigt bra. Saklig och jag kände omedelbart stort förtroende. Hade inga förväntningar alls Sökte för ryggproblem.

Svar från Elisabeth Blomdahl

Tack Elisabeth för att du lämnat ett omdöme, lycka till och välkommen åter. God Jul /Elisabeth