Vretens Städ & Byggservice AB, sid 2
Vretens Städ & Byggservice AB startades år 1986 och arbetar över hela Storstockholm. Vi erbjuder städtjänster till så väl privatpersoner som företag.
Vi värdesätter nöjda kunder och ser till att leverera professionellt kundbemötande och hög kvalitet till alla uppdrag. Bland våra tjänster finns bland annat byggstädning, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning, fönsterputs, golvvård och hemservice.
Vår verksamhet bygger på goda kundrelationer, brinnande engagemang och hög kompetens. Inget jobb är för stort eller för litet för oss!
Väkomna!
Väkomna!
Utmärkelser
Läs vad 58 kunder tycker om Vretens Städ & Byggservice AB 2
2012-10-30Spontant omdöme
Jag var mycket nöjd med den flyttstädning som företaget gjorde. Allt funkade från första kontakt till själva städningen och fakturering.
2012-10-19Spontant omdöme
Ställer alltid upp och gör ett bra jobb, trevlig personal.
2012-10-19Spontant omdöme
Mycket bra företag. Flexibla och pålitliga.
2012-10-15Spontant omdöme
Pålitligt bolag med långvarig erfarenhet
2012-10-15Spontant omdöme
Jag tycker dom är bra. Ser alltid till att hålla deadlines och bli färdiga i tid till inflyttningar och besiktningar, med bra kvalitet.
skrev om Vretens Städ & Byggservice AB