Proffsig och väldigt trevlig med ett stort kunnande.
Wandells Objektfoto
Wandells Objektfoto är företaget som lyfter varje bostad till sin fulla potential och får hem att glänsa. Vi erbjuder fototjänster för att mäklare, säljare och bostadsutvecklare ska kunna presentera sina objekt från sin bästa sida. Vårt mål är att varje bostad vi fotograferar ska sticka ut, väcka intresse och leda till en lyckad...
21 omdömen om Wandells Objektfoto
Sedan starten hos Reco 2024
Trevlig, lättsam och duktig fotograf
Vi anlitade Wandells för fotografering av vårt hus som är till försäljningen. Punktlig, pålitlig, trevlig och diskret Fotograf, som lyckades fånga huset själ på fotona. Tack.
En väldigt trevlig och duktig fotograf. Otroligt proffsiga bilder.
Trevligt och proffsigt bemötande. Mycket bra bilder.
Mycket proffsigt utfört och trevlig personal ! Rekomenderas starkt👌
Tack Jani för fint omdöme! Lycka till med försäljningen! ☀️
Proffsiga och lyhörda rekommenderar dem.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Trevlig sommar!
Mycket kunnig och trevlig yrkesman!Fotade fastigheten ur alla vinklar!
Tack Gunhild för dom fina orden! Mvh Claes
Trevligt bemötande genomgående, från bokning till fotograferingen. Proffsigt agerande vid fototillfället. Inväntar resultatet med spänning.
Tusen tack för ditt fina omdöme! Håller tummarna att försäljningen går smidigt för er!
Jätteduktig kille, professionell, glad , fantastisk , vi är jättenöjda med sitt jobb, även kontakten och bemötandet var fantastiskt. Ska självklart rekommenderas
Tusen tack för det fina omdömet! Lycka till med försäljningen! Mvh Claes
Proffsiga, snabba och trevliga! Rekommenderas varmt!
Tack Li och lycka till med annonseringen!
Mycket trevligt bemötande. Proffesionellt utfört. Fotografering av mitt sommarställe i Flen inför försäljning/annons. /Anders Tunell
Tusen tack för det fina omdömet Anders! Kul att försäljningen gick smidigt.
Helt klart en superproffsig leverantör av all form av digital media! Wandells har varit ansvariga för hela SoMe paketet för totalt tre mäklarkontor och sköter det alldeles utmärkt. Personalen känner sig trygga med att tillsammans med Claes få till rörliga filmklipp vilket annars kan vara lite nervöst och laddat men som är otroligt kraftfullt jämfört med stillbilder. Wandells kommer också med egna förslag på utvecklingsmöjligheter och ser potential som jag själv annars lätt missar. Som helhet så kan jag varmt rekommendera Wandells!
Tack Fredrik för dom fina orden! 🙌🏻👊🏻
Wandells Fastighetsmedia är väldigt serviceminded och verkligen lyssnar på kunden. De ger ett proffsigt intryck inför, under och efter en beställning av fotografering. Rekommenderar varmt Wandells Fastighetsmedia :)
Tack så jättemycket Sabina för det fina omdömet! 🙏🏻
Tycker att det är snabb återkoppling och fint bemötande!
Tack Linus för ditt omdöme! 👌🏻
Wandells har vi haft ett nära samarbete med i flera år på vårt kontor och vi känner att vi är väldigt nöjda med dom! Vi får snabb och bra hjälp och finns det specifika önskemål från våra kunder eller från oss så ser dom alltid till att lösa det på bästa sätt⭐️
Tack så jättemycket för dom fina orden! 🤩
Snabb service och bra bilder👌
Tusen tack för omdömet Oscar! 🙌🏻
Använder Wandells i mitt arbete. Levererar alltid bra bilder och har alltid en bra service för mig och mina kunder.
Tack Madeleine för omdömet! 😊
Proffsigt par som möter upp och lyssnar på ens behov och gör allt för att kunna tillmötesgå önskemålen. Kan varmt rekommendera Wandells fototjänster :)
Tack Rebecka för det fina omdömet! 🙌🏻
I mitt jobb är bilder väldigt viktigt och vi behöver ofta snabb leverans med hög kvalitet. Wandells lever upp till alla mina förväntningar och jag kan varmt rekommendera Nyköping/Oxelösunds bästa fotograf.
Stort tack Anders för det fina omdömet!
Superduktiga och trevliga! Levererar alltid proffsigt material såsom foton, planritningar, drönarfilmer och filmer och reklammaterial till sociala medier mm! Rekommenderas varmt!
Tack Lena för det fina omdömet! 😊