Fotograf i Stockholm

24 rekommenderade fotografer i Stockholm kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Fotografer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Johnér Bildbyrå

Verifierat företag
    561 omdömen
    Hitta vackra, naturliga bilder för varje tillfälle i marknadens största skandinaviska bildbank!
    Pia K
    Pia K: Alltid trevligt bemötande och hög servicegrad. Har aldrig upplevt fel eller problem. Tydlig hemsida. Brett urval svenska bilder. Har varit kund i ett tjugotal år skulle jag tro... från att ha varit en exklusiv leverantör av svenska bilder – till en alltför internationell bildbyrå i min smak – och tillbaka till en i första hand svensk, mer prisvärd bildbyrå. Det uppskattar jag!!!
  • Driver du verksamhet inom fotografi i Stockholm?

• Scandinav Bildbyrå

Verifierat företag
    43 omdömen
    Peter L
    Peter L: Hej! Har fått mycket bra service av Diamante Axvret och är mycket nöjd med de bilder jag köpt från Reco.
  • Katayon A
    Katayon A: Jag valde att fotografera mig hos Hamed då jag skulle uppdatera mitt CV. Han är en professionell fotograf som är trevlig, tillmötesgående och noggrann i sitt arbete. Kan varmt rekommendera Hamed då han gör ett exceptionellt jobb. Tack Hamed, jag är supernöjd!
  • Måns J
    Måns J: Tobias hjälpte oss på .SE med att fotografera Internetdagarna 2010 och gjorde, trots att det var extremt kort framförhållning från vår sida, ett superbt jobb med att fånga stämningen och människorna på konferensen. Förutom att han är en exceptionellt duktig och kreativ fotograf är han en fröjd att ha att göra med. Han är väldigt tjänstvillig och mån om att göra ett bra arbete där hans kunder blir så nöjda som möjligt. Extra plus i kanten för att han hade möjlighet att ge oss bilderna under Creative Commons-licens - något som många fotografer märkligt nog inte gör! Jag vill ge Tobias mina allra varmaste rekommendationer och skulle inte tveka att anlita honom igen, oavsett uppdragstyp!
  • Peter W
    Peter W: Helt OK! Blev bra, trevliga bilder.
  • Carl Victor Jonathan H
    Carl Victor Jonathan H: Jag är extremt imponerad och tacksam för det fantastiska arbete och engagemang som Dubbel W har visat för mitt bolag HugLife. De har bistått mig med ett brett utbud av tjänster, inklusive konsultation, rådgivning, framställning av tryckmaterial, designarbete och utvecklingen av min e-handel. Efter att ha samarbetat med teamet under en längre period, kan jag med full övertygelse starkt rekommendera deras tjänster till andra.
  • Hanna A
    Hanna A: Fantastisk fotograf som brinner för sitt arbete! Kreativ och noggrann, men framför allt duktig på att lyssna till kundens behov vilket gör att slutresultat allid blir förstklassigt!
  • Lena R
    Lena R: Trevligt proffsigt och prisvärt
  • Roger H
    Roger H: Fick precis vad vi ville ha, proffsig och duktig
  • Daniel N
    Daniel N: Bästa studion i stan! Ligger mitt i stan, har riktigt bra prylar och kostar inte skjortan. Det som gör att jag ger de en riktigt stark 5'a är att jag hade problem med lite ljusinställningar och gick ut och frågade en av killarna som driver stället. Jag fick en gratis lektion i ljusinställningar eftersom det var mycket som man behövde tänka på.
  • emelie s
    emelie s: Otroligt fina bilder! Petter fotograferade våra barn och vi rekommenderade honom även till en kompis som skulle gifta sig. De blev väldigt nöjda! Här är hans hemsida: http://www.petterjohansson.se/
  • Malin J
    Malin J: Utmärkt fotograf som gör sitt yttersta för att jag ska trivas under tiden jag blir fotograferad. Snabbt levererade bilder i perfekt kvalité.
  • Martin H
    Martin H: Maria fotade vårt bröllop, det blev jättebra! Rekommenderas varmt!
  • Lisa E
    Lisa E: En fantastisk fotograf med en stor inlevelse för det enkla och storslagna i vardagen som han skildrar med stark inlevelse och närvaro. Stort, lättöverskådligt bildarkiv och enkelt att ladda ner. Rekommenderas!
  • thomas D
    thomas D: Peter är makalöst duktig. Hans trevliga sätt och noggrannhet gör att det blir ett nöje att jobba med honom.
  • Måns J
    Måns J: Johanna är en otroligt duktig fotograf men som porträttfotograf är hon dessutom extremt duktig på att få sina "offer" att slappna av framför kameran, vilket ger närmare, bättre porträtt.
  • Erik
    Erik: Jag är riktigt imponerad av Roger som fotograf. Han lyckas verkligen fånga personligheten i bilderna. Jag är otroligt nöjd med bilderna han tog. Trevlig och professionell fotograf! Jag kan verkligen rekommendera han!
  • Isabella G
    Isabella G: Katja tog sig tid när jag hade beställt en "modell för en dag"-fotografering för mig och min syster. Hon fixade hår, smink och garderoben med kläder och skor var en dröm! Otroligt fina och proffsiga bilder som skickades digitalt. Det var nog den bästa present en 15-årig tjej kan få av sin syster. Och jag längtar tills det blir nästa gång jag får åka dit!
  • Sophie A
    Sophie A: Hittar ingen prislista till studio apelsin? Det är för att de bara vill gå ut med priset för fotosessionen, som är överkomligt. När du sedan får se prislistan för utskrifter kommer du att sätta i halsen, det är nämligen vansinnigt dyrt (ca 1000 kr för EN enda liten fotoutskrift att ställa på hyllan). Lägg till detta arrogant bemötande från fotograf, som inte vill låta föräldrarna vara med och "skoja till det" för barnet då det stör dennes konstnärliga process (vilken i praktiken innebär sätta ännu en bebis på en luddig filt och låta lite kul). Vänta sedan i ca 4 månader på att dina bilder ska komma, och sedan måste du boka en tid i ett högst begränsat utbud av tider för att hämta dina bilder. Varje gång jag ser bilden på min son på väggen blir jag förbannad, rekommenderar inte min värsta fiende ett besök på Studio Apelsin
  • Margot T
    Margot T: Jätteduktig fotograf. Talar av egen erfahrenhet.Kan varmt rekomandera Emma
  • The R
    The R: Victoria är en mycket begåvad fotograf som alltid levererar på hög nivå. Vi har anlitat henne för artistfotografering och posterfotografering. Hon levererade ett mycket bra resultat till ett väldigt bra pris. Mer info på www.roofhangers.com
  • mujda s
    mujda s: Tummen upp för Assad. Vi är jätte nöjda med våra bröllopsbilder och vår fina DVD från bröllopsfesten. Mycket proffsig fotografering och redigering av filmen. Vi rekomenderar Evin Data varmt som bröllopsfotograf. Mujda & Joa
  • Cecilia M
    Cecilia M: Anlitade Erik som bröllopsfotograf och det ångrar jag djupt. Inte nog med att vi betalade 10 000kr och fick vänta 3 månader på bilderna då det var svårt att få tag i Erik. Notera: pris och ev.väntetid stod dock i kontraktet så det hade varit ok om bilderna var bra.. jag är så otroligt ledsen över hur dåliga bilder vi fick från ”vår livs fest”. Majoriteten av bilderna innehöll gäster som blundade, dubbelhakor och konstiga grimaser. Han fotade inte ens talen och lekarna utan satt och pysslade med din telefon. Jag (bruden) fick inte ens foton på min mamma när hon höll tal (den enda föräldern som höll tal). Jag är enormt ledsen över detta och rekommenderar inte att man anlitar Erik.
  • Driver du verksamhet inom fotografi i Stockholm?

• John H
    John H: Dessa klåpare slarvade bort flera pärmar med kvitton och fakturor och skyllde på oss. De skapade en marderömslik situation som slutade med en oren revision, mängder av stress och problem med att sälja företaget. De hittade sedemera de borttappade pärmarna, med då var skadan redan skedd. Under arbetets gång slutade de att svara i telefon och vi fick själva åka till deras kontor och ringa på för att få svar. Tack och lov tog de inte betalt för det usla arbetet. Jag hade dock tusen ggr hellre betalat för att ha sluppit denna upplevelse.
Områden i Stockholm
Södermalm  (7 st)