Fotograf på Östermalm

4 rekommenderade fotografer på Östermalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Fotografer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Måns J
    Måns J: Tobias hjälpte oss på .SE med att fotografera Internetdagarna 2010 och gjorde, trots att det var extremt kort framförhållning från vår sida, ett superbt jobb med att fånga stämningen och människorna på konferensen. Förutom att han är en exceptionellt duktig och kreativ fotograf är han en fröjd att ha att göra med. Han är väldigt tjänstvillig och mån om att göra ett bra arbete där hans kunder blir så nöjda som möjligt. Extra plus i kanten för att han hade möjlighet att ge oss bilderna under Creative Commons-licens - något som många fotografer märkligt nog inte gör! Jag vill ge Tobias mina allra varmaste rekommendationer och skulle inte tveka att anlita honom igen, oavsett uppdragstyp!
  • Driver du verksamhet inom fotografi i Östermalm?

• Carl Victor Jonathan H
    Carl Victor Jonathan H: Jag är extremt imponerad och tacksam för det fantastiska arbete och engagemang som Dubbel W har visat för mitt bolag HugLife. De har bistått mig med ett brett utbud av tjänster, inklusive konsultation, rådgivning, framställning av tryckmaterial, designarbete och utvecklingen av min e-handel. Efter att ha samarbetat med teamet under en längre period, kan jag med full övertygelse starkt rekommendera deras tjänster till andra.
  • Hanna A
    Hanna A: Fantastisk fotograf som brinner för sitt arbete! Kreativ och noggrann, men framför allt duktig på att lyssna till kundens behov vilket gör att slutresultat allid blir förstklassigt!
  • Driver du verksamhet inom fotografi i Östermalm?

• Sophie A
    Sophie A: Hittar ingen prislista till studio apelsin? Det är för att de bara vill gå ut med priset för fotosessionen, som är överkomligt. När du sedan får se prislistan för utskrifter kommer du att sätta i halsen, det är nämligen vansinnigt dyrt (ca 1000 kr för EN enda liten fotoutskrift att ställa på hyllan). Lägg till detta arrogant bemötande från fotograf, som inte vill låta föräldrarna vara med och "skoja till det" för barnet då det stör dennes konstnärliga process (vilken i praktiken innebär sätta ännu en bebis på en luddig filt och låta lite kul). Vänta sedan i ca 4 månader på att dina bilder ska komma, och sedan måste du boka en tid i ett högst begränsat utbud av tider för att hämta dina bilder. Varje gång jag ser bilden på min son på väggen blir jag förbannad, rekommenderar inte min värsta fiende ett besök på Studio Apelsin