Mattias A:
Magnus är erfaren och mycket lättsam. Att bli fotad är för en oerfaren inte lätt och kan bli stelt men med Magnus blir det lätt och naturligt. Andra gången vi tog foton till företagets hemsida hos Magnus och verkligen nöjd!
Hitta vackra, naturliga bilder för varje tillfälle i marknadens största skandinaviska bildbank!
Pia K:
Alltid trevligt bemötande och hög servicegrad. Har aldrig upplevt fel eller problem.
Tydlig hemsida. Brett urval svenska bilder.
Har varit kund i ett tjugotal år skulle jag tro... från att ha varit en exklusiv leverantör av svenska bilder – till en alltför internationell bildbyrå i min smak – och tillbaka till en i första hand svensk, mer prisvärd bildbyrå. Det uppskattar jag!!!
Katayon A:
Jag valde att fotografera mig hos Hamed då jag skulle uppdatera mitt CV. Han är en professionell fotograf som är trevlig, tillmötesgående och noggrann i sitt arbete. Kan varmt rekommendera Hamed då han gör ett exceptionellt jobb. Tack Hamed, jag är supernöjd!
Nina R:
She is an exeptional photographer who has a talent and ability to really see the people, she is portraying. She looks under the surface and works out little details in the personality, the features, the gestures or simply the environment of the portrayed person. The results are very personal and impressive, images, portraits full of life - sometimes funny, sometimes eccentric, sometimes quiet but always very strong and always very magical. If i chose a photographer, i would choose her again - Bohemian Light!
Cerés J:
Vi är jättenöjda med Gustavsbergs bildatelje, fick fina bilder på våra två pojkar, både individuella och syskonbilder! Var svårt att välja bilder eftersom alla var så bra! Bra flexibilitet vid tidsbokning och bra hand med barn. Vi kommer återkomma som kunder igen!
Måns J:
Tobias hjälpte oss på .SE med att fotografera Internetdagarna 2010 och gjorde, trots att det var extremt kort framförhållning från vår sida, ett superbt jobb med att fånga stämningen och människorna på konferensen.
Förutom att han är en exceptionellt duktig och kreativ fotograf är han en fröjd att ha att göra med. Han är väldigt tjänstvillig och mån om att göra ett bra arbete där hans kunder blir så nöjda som möjligt.
Extra plus i kanten för att han hade möjlighet att ge oss bilderna under Creative Commons-licens - något som många fotografer märkligt nog inte gör!
Jag vill ge Tobias mina allra varmaste rekommendationer och skulle inte tveka att anlita honom igen, oavsett uppdragstyp!
Carl Victor Jonathan H:
Jag är extremt imponerad och tacksam för det fantastiska arbete och engagemang som Dubbel W har visat för mitt bolag HugLife. De har bistått mig med ett brett utbud av tjänster, inklusive konsultation, rådgivning, framställning av tryckmaterial, designarbete och utvecklingen av min e-handel.
Efter att ha samarbetat med teamet under en längre period, kan jag med full övertygelse starkt rekommendera deras tjänster till andra.
Hanna A:
Fantastisk fotograf som brinner för sitt arbete! Kreativ och noggrann, men framför allt duktig på att lyssna till kundens behov vilket gör att slutresultat allid blir förstklassigt!
Olle S:
Grym fotostudio, lätt att jobba i. Skönt med gratis och enkel parkering tillskillnad emot många innerstads studios. Super trevliga ägare som finns tillgängliga om man behöver hjälp.
Joakim P:
Jacob skapade underbara porträttbilder på oss och med vår långa bakgrund inom fotobranschen till trots kan vi bara ge det absolut bästa betyget till denna unika fotograf. Häpnadsväckande bra helt enkelt.
Daniel N:
Bästa studion i stan! Ligger mitt i stan, har riktigt bra prylar och kostar inte skjortan. Det som gör att jag ger de en riktigt stark 5'a är att jag hade problem med lite ljusinställningar och gick ut och frågade en av killarna som driver stället. Jag fick en gratis lektion i ljusinställningar eftersom det var mycket som man behövde tänka på.
Tarja S:
Har nyss fått bilder ifrån JNS VISION och "Levande foto" bildspel som vi beställt till vårt bröllop. Helt otroliga färgglada bilder, vi är så nöjda och överraskade över hur bra det blev! Vill gärna rekommendera företaget, de finns i Norrtälje men hade inga problem att träffa oss i Helsingborg!
Jessica S:
En verkligen bra och trevlig fotograf som verkligen tog sig tid att lyssna på vad vi ville ha för bilder. Jag kan varmt rekommendera Studio Linnea /Jessica
emelie s:
Otroligt fina bilder! Petter fotograferade våra barn och vi rekommenderade honom även till en kompis som skulle gifta sig. De blev väldigt nöjda!
Här är hans hemsida:
Elsa Cecilia Larsdotter R:
Professionellt och mycket trevligt välkomnande. Jag och min man behövde båda hjälp med nya professionella bilder till CV och hitta då Thomas. Vi är jätte nöjda med allt från fotograferingen till leveransen av bilderna, som blev jätte fina.
Vi kommer definitivt anlita Thomas igen!
Sören B:
Peter är med sina fantastiska bilder, utmärkta texter och stora engagemang för naturen och miljön en person man kan beundra. Jag rekommenderar alla att ta del av hans fotografiska och textmässiga storverk. Ni blir inte besvikna.