Fotograf på Södermalm

7 rekommenderade fotografer på Södermalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Fotografer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Smajl Studio

80 omdömen
    Mattias A
    Mattias A: Magnus är erfaren och mycket lättsam. Att bli fotad är för en oerfaren inte lätt och kan bli stelt men med Magnus blir det lätt och naturligt. Andra gången vi tog foton till företagets hemsida hos Magnus och verkligen nöjd!
  • Driver du verksamhet inom fotografi i Södermalm?

• Johnér Bildbyrå

567 omdömen
    Hitta vackra, naturliga bilder för varje tillfälle i marknadens största skandinaviska bildbank!
    Pia K
    Pia K: Alltid trevligt bemötande och hög servicegrad. Har aldrig upplevt fel eller problem. Tydlig hemsida. Brett urval svenska bilder. Har varit kund i ett tjugotal år skulle jag tro... från att ha varit en exklusiv leverantör av svenska bilder – till en alltför internationell bildbyrå i min smak – och tillbaka till en i första hand svensk, mer prisvärd bildbyrå. Det uppskattar jag!!!
  • Scandinav Bildbyrå

46 omdömen
    Peter L
    Peter L: Hej! Har fått mycket bra service av Diamante Axvret och är mycket nöjd med de bilder jag köpt från Reco.
  • Roger H
    Roger H: Fick precis vad vi ville ha, proffsig och duktig
  • Lisa E
    Lisa E: En fantastisk fotograf med en stor inlevelse för det enkla och storslagna i vardagen som han skildrar med stark inlevelse och närvaro. Stort, lättöverskådligt bildarkiv och enkelt att ladda ner. Rekommenderas!
  • Erik
    Erik: Jag är riktigt imponerad av Roger som fotograf. Han lyckas verkligen fånga personligheten i bilderna. Jag är otroligt nöjd med bilderna han tog. Trevlig och professionell fotograf! Jag kan verkligen rekommendera han!
  • Driver du verksamhet inom fotografi i Södermalm?

• John H
    John H: Dessa klåpare slarvade bort flera pärmar med kvitton och fakturor och skyllde på oss. De skapade en marderömslik situation som slutade med en oren revision, mängder av stress och problem med att sälja företaget. De hittade sedemera de borttappade pärmarna, med då var skadan redan skedd. Under arbetets gång slutade de att svara i telefon och vi fick själva åka till deras kontor och ringa på för att få svar. Tack och lov tog de inte betalt för det usla arbetet. Jag hade dock tusen ggr hellre betalat för att ha sluppit denna upplevelse.