Anna E

214 omdömen om Anna E

Sedan starten hos Reco 2019
Noah D
Skrev om Anna E en del av WAU Notuddskajen

Utöver att jag är väldigt nöjd över min frisyr så är Anna en varm personlighet som gör att man känner sig trygg och välkommen. 10 av 10!

Svar från Anna E

Tack snälla Noah! Din ord och din 10:a värmer! Varmt välkommen tillbaka igen.

Emma H
Skrev om Anna E en del av WAU Notuddskajen

Väldigt duktig och trevlig! Jättenöjd med färg och klippning

Svar från Anna E

Tack snälla Emma! Var roligt att höra att du är så nöjd med både färg och klippning. Varmt välkommen tillbaka!

Irina F

Anna gjorde ett fantastiskt jobb och var också ett trevligt sällskap. Jag njöt av det. Allt gick jatte bra!

Svar från Anna E

Åh tusen tack Irina! Så roligt att du blev så nöjd med resultatet! Varmt välkommen tillbaka!

Elin W
Skrev om Anna E en del av WAU Notuddskajen

Anna är den bästa frisör jag någonsin haft som verkligen gör allt för att mitt hår ska må så bra som möjligt. Dessutom är hon väldigt trevlig vilket gör varje besök väldigt mysigt! Rekommenderar varmt Anna.

Svar från Anna E

Tusen tack Elin för dina fina ord! De betyder massor massor massor! Vi ses i salongen snart igen!

Linnea L

Bästa Anna! Så proffsig och snäll.

Tusen tack Linnea! Välkommen tillbaka när det är dags igen 😍

Linus H

Stammis hos Anna och mycket nöjd!

Svar från Anna E

Din feedback värmer, stort tack Linus!

Eva S
Skrev om Anna E en del av WAU Notuddskajen

Anna klipper superbra är trevlig och lyhörd. Med andra ord en toppenfrissa

Svar från Anna E

Tack för din feedback. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Linnea Å

Supertrevlig, blev jättenöjd med både färg och klippning. Kommer absolut komma tillbaka🌟

Svar från Anna E

Fint att höra 🫶🏼 Stort tack Linnea för att du återkopplar om ditt besök hos oss, det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Alva-Li E

Lyhörd, trevlig och väldigt kunnig. Kände mig helt trygg och är så nöjd med resultatet.

Svar från Anna E

Så roligt att höra att du kände dig trygg och blev så nöjd med resultatet Alva-Li! Och tusen tack för din fina recension. Varmt välkommen tillbaka!

Elin H
Skrev om Anna E en del av WAU Notuddskajen

Anna är fantastisk, lyssnar alltid på mig som kund och gör allt och lite till för att uppnå förväntat resultat. Hon ser helheten och vad just mitt hår behöver. Alltid nöjd hos Anna ❤️

Tack snälla Elin! Du anar inte hur mycket dina ord betyder. Vi ses snart igen❤️