Jättenöjd, blev så mycket finare än alla andra gånger jag varit hos frisörer. Anna förstod exakt vad jag ville ha. Fått många komplimanger för mitt hår. Liiiite hårdhänt bara men jag kanske blivit lite håröm på senare tid. Men jättesnäll och trevlig och mycket kompetent. 👍
Anna Ö
Anna Ö en del av WAU Notuddskajen
92 omdömen om Anna Ö
Jätte nöjd med mitt hår, jätte fina slingor!
Tack Kelly, för din feedback! Vi blir så glada att du är nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Jag har varit hos Anna 2 gånger och är mycket nöjd med hennes arbete
Tusen tack för din feedback Leila, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Super trevligt och varmt bemötande. Hon är verkligen proffsig och värnar om att man som kund verkligen ska bli nöjd. Jag är verkligen super nöjd med mitt besök där
Stort tack Adele! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Anna lyssnade verkligen på mig och hur jag ville bli klippt. Förstod hon inte så frågade hon väldigt bra frågor så att jag kunde få chansen att förklara ordentligt. Bästa klippning jag någonsin haft! Tack Anna! 🤗 / Leo
Tack för din fina återkoppling Leo! 😊 Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök och din klippning. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Utomhus sken solen, inne på salongen var Anna den lysande stjärnan! 😊 Uppskattade hennes positiva och inlyssnande bemötande. Blev även väldigt nöjd med klippningen!
Din positiva feedback gör oss verkligen glada ⭐️ Tusen tack Karin för ditt förtroende och hjärtligt välkommen tillbaka.
Väldigt duktig och lyssna verkligen på vad jag önskade. Är super nöjd 😊
Tack Johanna för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! 🙂
Otroligt duktig och kunnig!! Rekommenderar starkt!
Stort tack Moa, vi uppskattar verkligen din rekommendation och att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Anna är en av dom bästa! Hon vet exakt hur man vill ha håret o det går fort och alltid pratglad, alltid kul och klippa sig hos Anna!:)
Tack Joel! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du uppskattade ditt besök hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Anna är alltid glad och lyssnar på mig kommer med idéer och är kunnig.
Tusen tack för din feedback Maria, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!