Anna Ö

Anna Ö

Anna är en glad och ambitiös tjej som ofta har ett skratt nära till hands. Redan som liten hade hon som mål att bli frisör. Hon har arbetat sedan 2017 och tog gesällen 2022. Idag drivs hon av kreativiteten i sitt jobb och brinner lite extra för färg oavsett ljust eller mörkt men älskar sitt arbete med att ge det där lilla extra för varje kunden.

92 omdömen om Anna Ö

Sedan starten hos Reco 2023
Louise D
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Jättenöjd, blev så mycket finare än alla andra gånger jag varit hos frisörer. Anna förstod exakt vad jag ville ha. Fått många komplimanger för mitt hår. Liiiite hårdhänt bara men jag kanske blivit lite håröm på senare tid. Men jättesnäll och trevlig och mycket kompetent. 👍

Kelly J
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Jätte nöjd med mitt hår, jätte fina slingor!

Svar från Anna Ö

Tack Kelly, för din feedback! Vi blir så glada att du är nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Leila U

Jag har varit hos Anna 2 gånger och är mycket nöjd med hennes arbete

Svar från Anna Ö

Tusen tack för din feedback Leila, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Adele L
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Super trevligt och varmt bemötande. Hon är verkligen proffsig och värnar om att man som kund verkligen ska bli nöjd. Jag är verkligen super nöjd med mitt besök där

Svar från Anna Ö

Stort tack Adele! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Leo W
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Anna lyssnade verkligen på mig och hur jag ville bli klippt. Förstod hon inte så frågade hon väldigt bra frågor så att jag kunde få chansen att förklara ordentligt. Bästa klippning jag någonsin haft! Tack Anna! 🤗 / Leo

Svar från Anna Ö

Tack för din fina återkoppling Leo! 😊 Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök och din klippning. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Karin A
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Utomhus sken solen, inne på salongen var Anna den lysande stjärnan! 😊 Uppskattade hennes positiva och inlyssnande bemötande. Blev även väldigt nöjd med klippningen!

Svar från Anna Ö

Din positiva feedback gör oss verkligen glada ⭐️ Tusen tack Karin för ditt förtroende och hjärtligt välkommen tillbaka.

Johanna P

Väldigt duktig och lyssna verkligen på vad jag önskade. Är super nöjd 😊

Svar från Anna Ö

Tack Johanna för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! 🙂

Moa H
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Otroligt duktig och kunnig!! Rekommenderar starkt!

Svar från Anna Ö

Stort tack Moa, vi uppskattar verkligen din rekommendation och att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Joel C
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Anna är en av dom bästa! Hon vet exakt hur man vill ha håret o det går fort och alltid pratglad, alltid kul och klippa sig hos Anna!:)

Svar från Anna Ö

Tack Joel! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du uppskattade ditt besök hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Maria S
Skrev om Anna Ö en del av WAU Notuddskajen

Anna är alltid glad och lyssnar på mig kommer med idéer och är kunnig.

Svar från Anna Ö

Tusen tack för din feedback Maria, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!