Lina S

Lina S

Lina har arbetat som frisör sedan 2012 och har hunnit samla på sig bred erfarenhet från salonger i bland annat Eskilstuna, Stockholm, Linköping och Norrköping. Med gesällbrev i grunden och ett brinnande engagemang för yrket är hon både noggrann och lyhörd. I Linas stol är det högt i tak, mycket skratt och en avslappnad stämning, men också en plats för dig som bara vill luta dig tillbaka och koppla av. Hon är specialiserad på balayage, tunna slingor och naturligt lyxiga färger, men älskar även att skapa större förändringar och arbeta med extensions. Oavsett stil är målet alltid detsamma: att du ska känna dig sedd, förstådd och riktigt nöjd när du kliver ut genom dörren.

115 omdömen om Lina S

Simone Thidé S

Fantastiskt duktig frisör som kan förklara och ge sin ärliga åsikt om just ditt hår! Mitt hår såg friskare ut än någonsin och det var efter blekning! 10/10 bästa frisören jag gått till!

Claudia G
Skrev om Lina S en del av WAU Notuddskajen

Väldigt bra klippning och trevlig person mycket bra bemötande

Svar från WAU

Stort tack Claudia, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Eva E
Skrev om Lina S en del av WAU Notuddskajen

Bästa frisören NÅGONSIN!! Jag har varit besviken på resultatet och inte känt att jag blivit tagen på allvar av andra frisörer de senaste 3–4 gångerna jag varit hos frisören. Men äntligen har jag hittat den perfekta frisören. Hon är helt fantastisk! Jag fick blonda slingor, och jag kommer att gå tillbaka till henne så länge jag lever. Så ni får faktiskt inte boka upp henne helt. 😉 Mvh Eva

Svar från WAU

Tusen tusen tack Eva för dina värmande ord! Din recension går rakt in i hjärtat och betyder massor för oss. Du är varmt välkommen tillbaka
 igen och igen och igen... 🙂

Lotta L
Skrev om Lina S en del av WAU Notuddskajen

Inkännande o mjuk tjej. Klippte mej jättefint😊😊😊

Svar från WAU

Tusen tack för din feedback Lotta, den betyder massor för oss! ☺️ Varmt välkommen tillbaka!

Karin H
Skrev om Lina S en del av WAU Notuddskajen

Proffsig och trevlig tjej. Helt positivt.

Svar från WAU

Tusen tack Karin! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!

Ajda V
Skrev om Lina S en del av WAU Notuddskajen

Trevlig, kunnig och tålmodig. Jag ville ha slingor och nyansering, blev mycket nöjd med resultatet.

Svar från WAU

Stort tack för din feedback Ajda. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Kristina F

Lina var vänlig, professionell och lyhörd.

Svar från WAU

Tusen tack Kristina. Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen åter!

Ronja S
Skrev om Lina S en del av WAU Notuddskajen

Super duktig tjej, så noggrann och lyhörd. Kommer gärna tillbaks till henne igen.

Svar från WAU

Din feedback värmer, tack Ronja! Du är hjärtligt välkommen tillbaka.

Tova K
Skrev om Lina S en del av WAU Notuddskajen

Väldigt trevlig och kunnig frisör. Gav bra råd på hur man ska ta behandla håret och hur olika produkter funkar på olika hårtyper. Mitt hår är väldigt svårklippt då det är tjockt och kombinerat platt och vågor. Det visade dessvärre på klippningen efter första tvätten att det är lite ojämnt. Det hade behövt klippas till lite efter det fönats. Men annars väldigt duktig och trevlig tjej som rekommenderas!

Svar från WAU

Tack Tova för din feedback! Vad roligt att höra att du uppskattade besöket, bemötandet och råden. Vi blir väldigt tacksamma för din rekommendation och vi tar självklart med oss din feedback kring klippningen och hoppas få välkomna dig tillbaka framöver!

Josefin V
Skrev om Lina S en del av WAU Notuddskajen

Hittade min nya frisör i Lina av slump och är så tacksam! Räddade mitt hemmafärgade hår och jag har aldrig känt mig så snygg i håret! Lugn och metodisk och trevlig.

Svar från WAU

Tack för din fina återkoppling Josefin! Det gör oss verkligen glada att du har hittat rätt och är nöjd med ditt besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.