Lina har ett fint bemötande och förklarade på ett bra sätt om hur hon tänkte för att min frisyr skulle bli så bra som möjligt. Hon beskrev också vad kvaliteten på mitt hår beror på och vad mitt hår behöver för att se fräscht ut. Jag är så nöjd!
Lina S
Lina S en del av WAU Notuddskajen
77 omdömen om Lina S
Trevlig och kunnig. Jättenöjd med Lina och min nya frisyr ⭐️
Var mitt första möte med Linaoch WAU. Hon tog så ta bra hand om mig. Lyssna och tog till sig min oro över min dåliga kvalité på håret. ( då inte beroende på WAU eller Lina) så nu har vi en plan och jag ser framemot tiden vi bokade.
Jätte bra, tevlig och proffsig.
Tusen tack för din feedback Loes, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Jag var och klippte mig på Wau under mellandagarna 2025. Lina var min frisör och jag var extremt nöjd efter klippningen. Lina var lyhörd, trevlig, effektiv och kom med mycket bra input till frisyren. Jag kommer definitivt att återvända - det bestämdes redan efter klippningen. Tack Lina för ett bra jobb, ses snart igen!
Vi blir så glada för din feedback, Leonardo! Stort tack! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för ditt nästa besök till salongen.
Supertrevlig och proffsig! Blev väldigt nöjd med både färg och klipp 😊
Stort tack Hanna, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Vi blir så glada över att du är nöjd 🙂 God fortsättning och varmt välkommen tillbaka.
Mycket professionell, lyhörd och trevlig frisör!
Tack för din feedback Oskar, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Trevlig, duktig, nogrann och hjälpsam.
Tusen tack för din feedback Marie, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Lina var lyhörd, och det var en så trevlig stund att vara hos henne. Blev så nöjd! Första gången jag känner att jag vill komma tillbaka till en frisör så det känns extra kul! ☺️
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din fina feedback Julia, den betyder mycket! Vi ser också fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss i stolen, när det är dags igen 😊
Hon kunde verkligen trolla med mitt hår.Satt i stolen och Lina förklarade hur hon behövde göra och jag sa direkt..Förstår dig så bra och det låter som en grym plan 👏❤️Kände mig trygg i hennes händer så Tack så hjärtligt för det fina besöket Lina. Såå proffsigt utfört. Mvh Anneli
Wow vilken fin återkoppling, Anneli! Tusen tusen tack till dig 🌟 Dina ord gör oss extremt glada och tacksamma. Det betyder massor att du upplever dig trygg och förstådd i stolen hos oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.