Linda B

211 omdömen om Linda B

Sedan starten hos Reco 2017
Leena A
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Jag är mycket nöjd med klippningen varje gång

Anki L
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Med Linda kan man känna sig trygg med att man får håret som man vill. Kunnig i hårvård och man känner sig fin när man går därifrån.

Petra L
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Proffsigt bemötande. Linda gav många bra råd om produkter till mitt hår.

Katja W
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Lyhörd, noggrann och duktig. Alltid lika nöjd efter ett besök hos Linda!

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Katja, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Anna H
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Så nöjd! Linda är lyhörd och har alltid ett varmt bemötande..trevlig och glad ♡ lyckas alltid skapa nåt med klipp och färg av mitt tunna hår

Svar från Linda B

Tack Anna, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss! Det är vi mycket tacksamma för. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Anna S
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Hon lyssnade och förstod färg och klipp. Väldigt nöjd, kommer tillbaka.

Svar från Linda B

Tack för din feedback Anna. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Du är varmt välkommen tillbaka.

Elin F
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Har varit hos Linda i många år, hon är en utmärkt frisör, blir alltid mer än nöjd :) Trevlig, glad och lätt att prata med. Klippte mig sist, men har även färgat håret flera gånger förut.

Svar från Linda B

Tack för din feedback, Elin. Det glädjer oss att att du är nöjd med dina besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen och igen och igen :)

Per W
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Alltid ett bra bemötande och en duktig frisör

Svar från Linda B

Stort tack Per, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Samir H
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Lindas bemötande är på högsta nivån! Alltid ett respektfull kommunikation, ett leende på läpparna och ett trevligt samtal under klippningstid. Professionell och väldigt kunnig! Jag är alltid nöjd med resultatet! Skulle alltid rekommendera Linda!

Svar från Linda B

Tack för din fina feedback Samir. Vi blir så glada över din rekommendation och att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka.

My T
Skrev om Linda B en del av WAU Notuddskajen

Fantastisk frisör precis som resten av teamet på wau notudden

Svar från Linda B

Tack så mycket My, din feedback betyder massor! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!