Duktig, lyhörd och trevlig. Lyssnade på mina önskemål men är också kreativ med sina egna idéer.
Tilde L
Tilde L en del av WAU Notuddskajen
80 omdömen om Tilde L
Trevligt bemötande. Jättefin klippning. Mycket nöjd med besöket.
Världsklass klippning av bästa Tilde! Rekommenderar starkt, 10/10
Åh tack snälla Felicia! Vi blir såå glada för din fina återkoppling, den betyder massor för oss! Vi ses när det är dags igen.
Väldig trevlig och duktig frisör:)
Tusen tack Kristina! Ditt omdöme betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka igen.
Det blev så bra, hon förstod precis hur jag ville ha det! Så lugn och trevlig.
Så kul att höra att du blev så nöjd med resultatet Emelie! Tack för dina fina ord och varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevlig och rar tjej som tog sig tid att fråga hur man ville ha sin klippning och mätte noggrant efter klippningen. Mycket nöjd!
Tusen tack för din fina recension Susanne! Så roligt att höra att du blev så nöjd med resultatet. Varmt välkommen åter!
Trevligt besök och hade inte kunnat bli nöjdare!
Tusen tack Alexandra! Så roligt att höra att du blev så nöjd! Varmt välkommen tillbaka!
Jätte trevlig och duktig tjej. Blev jätte nöjd.
Så härligt att höra att du blev så nöjd med resultatet Britta! Tack för dina fina ord! Varmt välkommen tillbaka!
Blev så nöjd! Jättetrevlig och duktig.
Tusen tack Alva! Så roligt att höra att du blev så nöjd! Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ett besök igen!
Supernöjd med Tilde! Hon är både duktig och jättetrevlig, och jag gillade verkligen att det var lugnt och avslappnat under tiden. Kände mig i trygga händer. Rekommenderas! 🌟
Tack, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!