Tilde L

Tilde L

Tilde är en glad och social tjej som började jobba som frisör 2018 och tog sitt gesällbrev 2022. Det hon gillar allra mest med yrket är alla möten med kunderna och att få skapa tillsammans och hitta rätt stil och känsla för varje person. Färg är en stor favorit, men Tilde brinner också för herrklippningar och variationen i sitt arbete!

133 omdömen om Tilde L

Julia N
Skrev om Tilde L en del av WAU Notuddskajen

Jag är verkligen så nöjd med mitt besök. Hon tog sig verkligen tid att lyssna på vad jag ville och kändes väldigt lyhörd genom hela besöket. Jag uppskattade också att hon kom med egna tankar och tips som gjorde resultatet ännu bättre. Jag blev så nöjd med både färgen och klippningen och gick därifrån med precis den känslan man hoppas på efter ett frisörbesök.

Gunnar B
Skrev om Tilde L en del av WAU Notuddskajen

Superbra, inget negativt att säga.

Theresia H
Skrev om Tilde L en del av WAU Notuddskajen

Alltid toppenbemötande med goda råd för håret eller förnyelse av frisyr. Supernöjd!

Carina H
Skrev om Tilde L en del av WAU Notuddskajen

Duktig och lyhörd frisör. Dessutom väldigt trevlig.

Torkel S
Skrev om Tilde L en del av WAU Notuddskajen

Toppen, jag blev mycket nöjd, tack!

Nina L
Skrev om Tilde L en del av WAU Notuddskajen

Tilde var väldigt proffesionell o noga o lyssnade på hur jag ville ha det. Glad o trevlig.

Mikael A
Skrev om Tilde L en del av WAU Notuddskajen

Trevlig o duktig på det hon gör, det blir alltid bra.

Elin Z
Skrev om Tilde L en del av WAU Notuddskajen

Väldigt nöjd, så fin klippning på min son och jättefint bemötande! 😊👌

Lena F
Skrev om Tilde L en del av WAU Notuddskajen

Välkomnande och tillmötesgående Tilde har förmågan med sitt kunnande att tillgodose mina önskemål, utan att för den skull nalla på sin yrkesskicklighet Så jag får bra råd Glad och trevlig

Anna-Lena E

Alltid trevligt att komma in på WAU. Klippningen blev mycket lyckat

Svar från WAU

Tack för din feedback Anna-Lena, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.