Sandra M

94 omdömen om Sandra M

Sedan starten hos Reco 2022
Maj R
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Mycket nöjd! Hon kommer att bli min frisör framöver!

Svar från Sandra M

Stort tack Maj för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, vi ses snart igen :)

Alma F
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Superbra, extremt hjälpsamt och kunnigt

Svar från Sandra M

Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.

Susanne M
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Min dotter klippte sig hos Sandra och blev jättenöjd med resultatet. Det blir helt klart WAU nästa gång också.

Svar från Sandra M

Stort TACK Susanne för dessa fina ord! Ni är så välkomna hit, vi ses :)

Patrik N
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Kompetent och trevlig Hon har gesällbrev brev så hon är utbildad på en hög nivå

Svar från Sandra M

Tack så mycket Patrik för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, Hoppas vi ses snart igen!

Cia M
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Det var först lite rörigt. Fick 2 tider via sms. Ringde in dag 1 och lämnade mitt nr. Blev uppringd av S och det hela klarades upp. Därefter ett mycket bra bemötande och en fin klippning. Ny tid bokad!

Svar från Sandra M

Stort tack för din feedback Cia, ursäkta röran där i början :) Så glad att du är nöjd med ditt hår, vi ses snart igen! :)

Linn M
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Jag tyckte mitt besök var väldigt bra jag kände mig välkommen och hon fråga mycket o var väldigt noga me att fråga hur jag ville ha de

Svar från Sandra M

Tack så mycket Linn för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

Ida J
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Jättenöjd med klipp och färgning! Sandra förstod precis vad jag var ute efter och lyckades skapa det.

Svar från Sandra M

Stort tack Ida för att du tog dig tiden till att lämna denna recension, varmt välkommen tillbaka.

Hanna W
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Kunnig och lyssnade och kunde hjälpa mig med min allergi mot vissa hårfärger.

Svar från Sandra M

Tack så mycket för att du tog dig tiden att ge oss denna feedback, vi uppskattar den mycket, välkommen åter!

William F

Trash.

Anders B
Skrev om Sandra M en del av WAU Nyköping

Nöjdaste dottern ever, både under och efter besöket!

Svar från Sandra M

Stort tack Anders för dessa fina ord! Så glad att höra att hon blev nöjd! Välkomna igen!