Chanel A

Chanel A

Chanel A en del av WAU Uppsala

Chanel är en glad och lyhörd frisör med nära till skratt, som snabbt får sina kunder att känna sig trygga och omhändertagna. Hon har arbetat i frisörbranschen i många år och har bred erfarenhet från olika delar av yrket. Gesällbrevet tog hon 2010. Hon har en stor passion för färg, form och skräddarsydd hårvård som lyfter varje hår. Chanel är känd för sitt engagemang, sin noggrannhet och sin känsla för att hitta lösningar som passar varje kunds stil och behov. Hon brinner extra för färgförändringar, färgkorrigeringar och extensions.

49 omdömen om Chanel A

Sedan starten hos Reco 2026
Britt-Marie J
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Mycket proffsig och hon förstod precis vad jag ville ha hjälp med och hur jag önskade se ut.

Madelaine L

Så bra med en frisör som lyssnar. Så nöjd 😊

Svar från WAU

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback Madelaine, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.😀

Hanna R
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Chanel var väldig professionell frisyr, hon visste ju faktiskt vad hon skulle göra, hon var trevlig och snäll mycket tålamod.

Svar från WAU

Stort tack för din feedback Hanna. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Pernilla Q
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Chanel var fantastiskt duktig! Hon fick ett svårt uppdrag, då det handlade om att korrigera en färgbehandling på en annan salong som inte utförts på önskat sätt. Hon var mycket lyhörd och mån om att jag skulle förstå vad hon gjorde och vilket resultat jag kunde förvänta mig. I slutändan blev resultatet ännu bättre än jag hade hoppats på och jag är oerhört nöjd. Hon är mycket kunnig och dessutom så trevlig, jag kommer absolut komma tillbaka och kan varmt rekommendera henne för allt som har med färgning att göra.

Svar från WAU

Stort tack Pernilla. Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för att du vill rekommendera oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Eva H
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Det var första gången jag klippte mig hos er. Ville ha uppklippt men det blev mindre än vad jag hade räknat med. Mitt hår blir tungt och det blir ingen riktig frisyr om man inte klipper upp ordentligt i bak och i fram. Jag får se om jag kommer tillbaka. Annars en trevlig och lyhörd frisör.

Svar från WAU

Hej Eva! Vi uppmanar alltid våra kunder att återkomma till oss så snart som möjligt om något inte blev som önskat, då vi alltid vill få chansen att bemöta det som inte kändes hundra. Vi hoppas få chansen till det, varmt välkommen igen.

Simon J
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Min go to frisör nu, riktigt trevlig! lyssnar på vad man exakt är ute efter

Svar från WAU

Tack snälla för dina värmande ord Simon! Din recension går rakt in i hjärtat. Varmt välkommen tillbaka.

Renee L
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Jättefint bemötande och ett väldigt behagligt besök.

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort stort tack Renee! Hjärtligt välkommen tillbaka.

Emilia C
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Hon var superduktig och hade ett professionellt och vänligt bemötande. Fick väldigt bra tips på produkter och styling. Rekommenderade henne direkt till mina släktingar och vänner.

Svar från WAU

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback Emilia, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Carina L
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Proffesionellt bemötande och kunden i focus. Jätte bra service.

Svar från WAU

Din feedback värmer, stort tack Carina!

Mikaela H
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Jättebra! Precis vad vi var ute efter!

Svar från WAU

Tack Mikaela. Det glädjer oss att höra. Varmt välkommen tillbaka igen.