Chanel A

Chanel A

Chanel A en del av WAU Uppsala

Chanel är en glad och lyhörd frisör med nära till skratt, som snabbt får sina kunder att känna sig trygga och omhändertagna. Hon har arbetat i frisörbranschen i många år och har bred erfarenhet från olika delar av yrket. Gesällbrevet tog hon 2010. Hon har en stor passion för färg, form och skräddarsydd hårvård som lyfter varje hår. Chanel är känd för sitt engagemang, sin noggrannhet och sin känsla för att hitta lösningar som passar varje kunds stil och behov. Hon brinner extra för färgförändringar, färgkorrigeringar och extensions.

25 omdömen om Chanel A

Sedan starten hos Reco 2026
Lillemor D
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Har alltid varit nöjd när jag klippt mitt hår på WAU(Red Head). Det var samma sak den här gången.

Rickus   Lena D

Trevligt bemötande, Kunnig och duktig

ia p
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Hon klippte mig så himla bra 🥇

Lena S
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Mycket nöjd, och jättebra frisör. Inlyssnande och erfaren, gav bra råd. Fick hjälp med klippning och helt ny frisyr!

Tuva V
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Jätte trevlig tjej! Frågade genom hela besöket hur jag ville ha det och säkerställde att vi hade samma plan för håret. Kommer absolut gå tillbaka🌸

Annika T
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Mycket trevlig och kunnig frisör som gav bra råd och verkligen kunde sin sak. Professionellt bemötande och ett resultat jag är väldigt nöjd med. Rekommenderas varmt!

Wilma C
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Supertrevlig tjej. Lyssnade verkligen in vad jag ville ha & överträffade mina förväntningar.

Wendy D
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Jag har blivit mycket väl mottagen och har upplevt Chanel som en varm, professionell och personlig frisör. När jag gick hem kände jag mig vacker och super nöjd med resultatet! Rekommenderas varmt!

Stina D
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Otroligt omhändertagande, social och nyfiken! Hon tog sig verkligen tiden att lära känna mitt hår. Mycket nöjd med upplevelsen!

Emma H
Skrev om Chanel A en del av WAU Uppsala

Chanel var väldigt lyhörd och professionell i sitt bemötande. Så nöjd med mitt hår och besöket.