Supernöjd! Lyssnade in och gjorde ett jättebra jobb!
80 omdömen om Linnea
Linnea är proffesionell, trygg, inlysnande och gav mig en otroligt snygg look!
Jag tycker att Linnea var lyhörd för mina önskemål och har ett trevligt bemötande, jag blev väldigt nöjd
Super bra och jätte trevlig! Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera henne.
Bra och proffsig klippning av mitt lockiga hår
Mycket nöjd ! Proffesionell och lugn upplevde jag henne.
Din feedback betyder mycket, stort stort tack Wilma! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Kunnig, lyhörd, förstod mina önskemål. Min omgivning och jag själv tycker att jag blev jättefin i håret! Jag hade en annan frisör på annan salong innan. Nu kommer jag att fortsätta hos Linnea.
Tusen tusen tack för din fina feedback Cecilia! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Lyhörd, trevlig och skicklig frisör, som lyssnade in hur min son ville ha sin nya frisyr och gjorde honom supernöjd!
Tack för din feedback Hanna, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du och din son är nöjda med besöket! Varmt välkomna tillbaka när det är dags igen.
Trevlig och lyhörd . Bra bemötande .
Stort tack Martina, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Möttes av en proffsig yrkesmänniska med säker stilkänsla! Klippning och färgning!
Stort tack Lena. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.