En duktig tjej! Jag ärJättenöjd
Wide Alley
Wide Alley är din frisörsalong i centrala Uppsala, dedikerad till att ge dig den perfekta frisyr du förtjänar. Med ett fokus på att göra ditt hår till vår främsta prioritet strävar vi efter att skapa en miljö där du känner dig som hemma. Våra erfarna stylister, Emil, Ida och Louise, är skickliga inom sitt hantverk och har gedigen erfarenhet inom branschen.
489 omdömen om Wide Alley
Sedan starten hos Reco 2023
Supertrevlig, lyhörd och en sjukt skicklig frisör!
Älskar så duktig och trevlig alltid lika nöjd när jag går därifrån!
Fick en tid för omsättning av håret med väldigt kort varsel, vilket uppskattades mycket!. Trots att Malin aldrig tidigare satt om mitt hår blev resultatet perfekt, både med utväxtfärgningen och omsättningen. Hon lyssnade in mina önskemål, kom med värdefulla förslag på både en annan metod och annat hår som kan passa mig bättre framöver. Professionell, kunnig och genuint engagerad. Jag har bara gott att säga och kan varmt rekommendera henne! //Åsa
Jag ÄLSKAR min nya hårfärg! 😍 Emil fick fria händer och ännu en gång lyckades han skapa ett helt otroligt resultat. Det bästa med att gå till Emil är att jag alltid känner mig så trygg. Han är lyhörd, kunnig och har en fantastisk känsla för vad som passar, ibland innan jag själv vet det! Jag går alltid därifrån med känslan av att vara så himla fin och nöjd. Kan verkligen varmt rekommendera Emil!
Blev supernöjd med min bruduppsättning. Bra pris och Stina kom med många bra idéer.
Tack Diana, en magisk stund och hoppas att din stora dag blev ännu mer magisk ❤️
Super bra! 😃 Är jätte nöjd med mitt hår efter besök. Jätte snäll och omtänksam! Hon är duktig!
Ett nöje varje gång. Kommer ut gladare, nöjdare och snyggare i håret.
Tack ❤️❤️❤️ Alltid lika kul och trevligt när du kommer till salongen
Den bästa frisör jag träffat! Jag lät Emil få fria händer eftersom han direkt förstod min stil. Så jag fick den snyggaste mullet jag någonsin haft. Och stoooort plus för bemötande och underbar queerhet!
Men tack 😭❤️ 100% en av de absolut roligaste klippningarna jag fått göra.
Så trevlig och duktig! Kommer absolut tillbaka!
Så duktig lyhörd och trevlig. Fin service under hela besöket. Känner mig trygg med Emil som frisör
Tack ❤️❤️ det var verkligen en mysig stund
Man känner sig välkommen och han ser sin kund. Glad och trevlig.Jag har alltid blivit helt nöjd vid mina besök. Jag har varit kund hos Emil i många år. Tappade bort honom några år men har nu hittat tillbaka till Emil.Emil går igenom håret och förklarar för mig hur jag bäst kan få min frisyr att fungera. Mycket nöjd. Köpte mouse .
Tack Maud 🥰 Så roligt att du hittade tillbaka. Kärt återseende 🥰
Som alltid, kunde inte vara mer nöjd hos Emil! 🫶🏼☺️
Tack Sara ❤️❤️ Gulle dig tack 🤩
Bästa Ida! Så varm person och grym frisör!<3
Jag hade en fantastisk upplevelse. Emil såg direkt vad som skulle passa mig. Det har jag inte upplevt förut. Förväntingarna blev mer än bekräftade, Emil levde upp till dem som det proffs han är. Så supernöjd och rekomenderar salongen varmt. Den här gången blev det klippning.
Vad roligt Rigmor ❤️ värmer verkligen i hela hjärtat.
Hon är helt fantastisk. Skapar magi med håret.
Har gått till Emil och fixat håret i mer än 10 år - det säger väl allt 😃. Mer än nöjd.
Tack Gunilla 🩷 alltid lika roligt att sitta ner och prata om alla fantastiska resor
Otroligt frisör och människa!!!
Ida är en toppenfrisör! Jag har varit kund hos Ida i många år och är alltid väldigt nöjd med både klippning och färgning ❤️.
Jätteduktig och trevlig! Fin lokal.
En fantastisk frisör som gör otroliga färgningar o snygga frisyrer
Tack Gunilla 🥰😍 Glade jag att få jobba med dig
Malin är väldigt noggrann, inlyssnande och resultatet blir mycket bra ! Rekommenderas varmt !
Tack Isabell för dina fina ord och för en underbar stund på salongen 🥰
Stina är inlyssnande, kreativ och jätteduktig frisör. Jag är supernöjd.
Tack Mona.
Väldigt bra frisör och klippte precis som jag ville ha det! Extremt trevlig och respektfull.
Tack Karin, 🩷.
Emil är den bästa av dom bästa. Alltid 100% service. Bra råd och tips samt bra smak. Håller alltid vad han lovar och alltid i tid. Kan inte göra annat än rekommendera denna salong och frisör!
Tack Mårten Alltid lika roligt att få hänga med dig och snacka framtid i Spanien
Jag har klippt mig hos Ida under många år. Jag blir alltid 100% nöjd med både frisyr och styling. Hon är inte rädd för att klippa lite punkigare frisyrer även på en gråhårig tant som jag. Hon färgar mitt hår för en jämnare grå färg med ett naturligt och snyggt resultat. Även min tonårsdotter med långt, rött självlockigt hår klipper sig hos Ida. Hon är också alltid supernöjd. För övrigt är själva salongen väldigt trivsam med en hemtrevlig atmosfär. Det är roligt att klippa sig på Wide Alley!
Emil är den bästa frisören ever och han är en underbar människa! Det är alltid en fröjd att få besöka honom och salongen!
Tack Karin ☀️, detsamma alltid lika roligt att få skapa något galet tillsammans
Mitt hår brukar oftast förknippas med att var tjockt och som osäker vid färgning. Detta är också vad jag ofta får höra av de lätt nervösa och ibland uppgivna frisörer jag besökt i Uppsala. För mig var det fina med Ida att hon inte värderade mitt hår på det här sättet, utan utvärderade det! Hon berättar vilka förutsättningar håret har och ger förslag för bästa möjliga resultat efter de önskemål jag framförde! Att uppleva att samtalet leddes av frisören, på det sätt Ida gjorde, tyckte jag var att ta ansvar för sin kund, detta...
Bäst-Cool-gör mig lite snyggare-varje gång- vi träffas. Punkt 🧚🏼♀️🎈🧚🏼♀️
Topp! Superduktig och trevlig, blev riktigt nöjd med mitt hår.
Tack Malin 🩷 så himla glad att få äran att hjälpa dig med ditt hår
Emil är bäst och har även vunnit priset Sveriges bästa frisör. Kunnig, erfaren, proffsig och kreativ och på köpet rolig och trevlig.
Gulle dig 🥰🥰 Tack! Alltid lika kul att ha dig på salongen
Fantastiskt duktig! Lyssnar in kunden. Trevlig. Hela gänget på Wide Alley är underbara! Bästa salongen i stan
Väldigt bra och trevlig frisör. Kan varmt rekommendera Stina till alla och en var.
Hon är mycket duktig! Jag är så nöjd med resultatet.
Underbart! Är så nöjd med håret!
Alltid mycket trevlig och skicklig
Mitt första besök hos Stina var positivt. Jag fick ett väldigt trevligt bemötande. Mycket nöjd med både klippning och färgning. Jag återkommer gärna.
Jag är nöjd med mitt besök. Upplevede Stina som otroligt kunnig, intresserad och erfaren frisör, kommer boka tid hos henne nästa gång.
Förklarar bra,snäll och riktigt bra. Haft sån frisörsä skräck,tills jag hittade Ida. Kanon!
Ida är fantastisk o duktig. Jag är jättenöjd med mitt hår
Fantastiskt bemötande, glad och trevlig! Inlyssnande och lätt att diskutera med om vad vi ska göra med håret!
Duktig och mycket trevlig , fanatiskt
Jag blir alltid trevligt bemött när jag kliver in på deras salong. Denna gången hade jag bara beställt en klippning. Ida med sin skickliga hand har återställt mitt hår efter att jag blivit dåligt klippt av andra frisörer innan jag började gå till henne. Ida är trevlig, duktig & kommer med frågor/ förslag för att göra mitt hår & mig belåten med resultatet. Känner mig alltid nöjd & fin när jag lämnar salongen.
Jag tycker hon var supertrevlig och gav ett professionellt bemötande.
Att komma till Wide Alley och Emils stol är en upplevelse utöver det vanliga. Inte nog med att hantverket, självaste klippningen, är extraordinärt bra. Emil är dessutom mycket trevlig och klipptiden är något man ser fram emot i vardagen. 5/5, en fantastiskt bra frisör och medmänniska.
Kunnig, förstod vad jag ville men hade egna förslag på hur det skulle bli bra och bra blev det. Kändes tryggt och professionellt
Bästa frisören 🤩! Alltid nöjd och super snyggt 😍!
Trevligt bemötande, kompetent och förtroendeingivande.
Hade en trevlig stund och blev väldigt nöjd med resultatet!
Bra bemötande och bra resultat.