Wide Alley

Wide Alley

www.widealley.se
  • BadgeThreeYears
4.9

Wide Alley är din frisörsalong i centrala Uppsala, dedikerad till att ge dig den perfekta frisyr du förtjänar. Med ett fokus på att göra ditt hår till vår främsta prioritet strävar vi efter att skapa en miljö där du känner dig som hemma. Våra erfarna stylister, Emil, Ida och Louise, är skickliga inom sitt hantverk och har gedigen erfarenhet inom branschen.

354 omdömen om Wide Alley

Sedan starten hos Reco 2023

Melinda B
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Väldigt duktig och trevlig. Kommer absolut komma tillbaka.

Natalie S
Skrev om Stina en del av Wide Alley

Det var min första gång på salongen och Stina förstod perfekt vad jag ville ha! Hon var noggrann, noggrann och vänlig.

Anna B
Skrev om Malin en del av Wide Alley

Malin är genialisk på form och färg. Hon är dessutom väldigt trevlig.

Marianne F
Skrev om Stina en del av Wide Alley

Min frisör Stina får högsta betyg. Mycket duktig och trevlig. Trollar fram fina frisyrer med det tunnaste håret. Tyvärr känns lokalen underdimensionerad. Trång och tinnitusvarning för personalen som vistas där hela dagen. Dessutom undrar jag hur man kunde komma på tanken att kalla stället Wide Alley.

Maria B
Skrev om Wide Alley

Trevlig miljö. Väldigt kunnig frisör. Centralt. Lätt att boka tid.

Susanne W
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Lyssnar in och med kombinationen av det jag säger och det hon ser gör ett fantastiskt jobb med mitt hår. Alltid nöjd när jag går därifrån!

Charlotte K
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Fantastisk! Jag har gått hos Ida i många år!

Katarina V
Skrev om Wide Alley

Mycket trevligt besök hos bästa frisören, Stina.

Inger Ö

Alltid nöjd med besök hos Stina! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helena L
Skrev om Wide Alley

Mysig salong och supertrevliga anställda. Jag har gått till Stina i flera år och hon gör alltid ett fantastiskt jobb. Enda anledningen till att jag inte gav 5/5 är att det är lite trångt.

Fredrik E
Skrev om Malin en del av Wide Alley

Hur bra som helst! Som vanligt högklassigt mottagande i salongen!

Britta L
Skrev om Wide Alley

Blev som alltid mycket vänligt bemött - av min frisör! Resultatet av klippningen motsvarade mina förväntningar och jag kommer gärna tillbaka.

Maria E
Skrev om Wide Alley

Alltid väldigt nöjd med att klippa mig hos Stina. Känns tryggt

Piret K
Skrev om Wide Alley

Både professionellt och "hemtrevligt"!

Mia H
Skrev om Malin en del av Wide Alley

Malin är den bästa i hela Uppsala , hon är trevlig glad och pigg och otroligt proffsig

Stina J
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Alltid otroligt nöjd med färgning och klippning. Proffsig, kunnig frisör. Rekommenderar, du blir inte besviken.

Svar från Emil

Tack Stina ❤️ det är ALLTID så himla kul när du och din familj kommer till salongen. Energidepån blir max fylld

Lena V
Skrev om Wide Alley

Fin salong och bästa Stina fixar alltid mitt hår på bästa sätt ⭐️⭐️⭐️

Irina S
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Lyssnar på kundens förslag men alltid med en egen twist. Bra färgkännedom vilket leder till ett bra slutresultat anpassat efter kundens färger. Efter några besök har Emil lärt känna mitt hår och mina preferenser vilket oftast leder till bäst utfall! Mkt nöjd med hans känsla och kunskaper för färg och klippning!

Vilka fina ord Irina❤️ tack så jättte jättte mycket ❤️❤️❤️

Oscar C

Mycket bra, väldigt trevlig 😎

Annie L
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Vi bytte ut en riktigt trött, lång och alldeles tråkig frisyr till en maffig höstskimrande vacker färg och en kortare frisyr. Emil är väldigt duktig på att se vad jag som kund behöver. I det här fallet så blev det hur bra som helst! Jag är väldigt nöjd. 🤗

Tack Annie 🥰🥰🥰🥰 alltid lika kul och mysigt

Carina P
Skrev om Wide Alley

Mitt första besök på Wide Alley, mysig salong och en trevlig stämning. Klippte och färga hos Stina och som alltid lika nöjd efteråt 😊

Hans T
Skrev om Malin en del av Wide Alley

Kunnig, trevlig, har haft henne som frisör i många år. Alltid nöjd med resultatet efter varje klippning.

Susanna I
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Fantastisk frisör! Otrolig känsla för både stil och detaljer. Man känner sig alltid trygg i stolen och går därifrån med ett leende och ett resultat som överträffar förväntningarna. Hon fattar verkligen vad man vill ha (även när man själv inte riktigt kan förklara det), och resultatet blir alltid 10/10. Perfektion varje gång!

Gunnar S
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Alltid supernöjd med klippningen hos Ida, rekommenderas!

Hanna K
Skrev om Malin en del av Wide Alley

Världens snällaste, super trevlig och man känner sig alltid trygg och välkommen hos Malin!

Kim M
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Otroligt kunnig och proffsig! Har aldrig gått därifrån missnöjd.

Sara P
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Trevlig och bra, känner mig trygg.

Katarina S
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Otroligt bemötande! Så skönt att hitta någon som kan klippa lockigt hår, OCH övertyga en om att man borde passa på att färga det. Supernöjd 10/10

Pia L
Skrev om Wide Alley

Personligt och generöst bemötande. Varm och familjär atmosfär. Nöjd med klippningen.

Karin M
Skrev om Wide Alley

Stina är toppen! Duktig, lyhörd och trevlig!

Emma D
Skrev om Malin en del av Wide Alley

Alltid lika kul att gå till Malin, har aldrig blivit missnöjd.

Elin F
Skrev om Malin en del av Wide Alley

Nöjd med min klippning! Kan varmt rekommendera.

Lovisa A

Fantastisk och super duktig 🥰

Elina J
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Alltid otroligt nöjd när jag varit hos Ida! Hon förstår sig på min hårtyp, och förklarar alltid för-och nackdelar, så man har realistiska förväntningar utifrån sina egna förutsättningar. Kunnig och lätt att kommunicera med, samt en härlig person som gör frisörbesöket roligt!

Emilia A
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Ida är helt fantastisk, blir alltid lika nöjd!

Ana C
Skrev om Emil en del av Wide Alley

This was my first visit at Wide Alley and I absolutely loved it. Emil is imaginative and daring but he was also quick to accommodate my hesitations about drastically changing my hairstyle (which I admit would be a great idea, I'm just too scared to do it all at once). I should add that I normally dislike going to the hair saloon, which makes it all the more remarkable that I felt so at ease with Emil. I think it's a match <3

Svar från Emil

Thank you Ana ❤️ it was just a wonderful time with you

Ingabritt L
Skrev om Malin en del av Wide Alley

Malin har allt man kan önska av sin frisör. Lyhörd, yrkesskicklig, flexibel, punktlig och pålitlig mm mm. Det finns massor av frisörer i Uppsala men bara en som Malin. Hon är bäst.

Ylva B
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Ida är professionell, kunnig och lätt att kommunicera med. Hon hanterar mitt lockiga hår med stor skicklighet och överträffar ofta mina förväntningar trots att jag är en mångårig kund. Jag rekommenderar henne starkt!

Ebba R
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Ida är magisk, alltid lika nöjd & så härlig person!

Madeleine G
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Bra service och skicklig frisör, fixar alltid de frisyrer hag vill ha och kommer med små förslag för att göra de lite bättre

Henrik W
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Emil är ett rent proffs på det han gör. Stilren, lyhörd, och snabb. Jag har aldrig ångrat ett besök hos Emil.

Marika A
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Jag är nöjd med min nya frisyr.

Medina
Skrev om Ida en del av Wide Alley

En trevlig, lyhörd och trygg frisör! Superbra!

Sofie B
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Mycket trevligt och proffsigt bemötande, och håret blev 👌

Ellen K
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Ida är jätteduktig på färg och form och jag blir alltid så nöjd och fin i håret med färgning och klippning. Ida alltid välkomnande och det är en fröjd att få klippa sig hos henne.

Susanna R
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Jag går till Ida på salongen Wide Alley i Uppsala och kan varmt rekommendera henne! Hon är inte bara otroligt skicklig på sitt jobb, utan också lyhörd, noggrann och väldigt lätt att prata med. Varje gång jag varit där har jag gått därifrån med ett leende – både för att jag blivit nöjd med resultatet och för att det är en så trevlig upplevelse. Ida är duktig på att förstå vad man vill ha, kommer med bra idéer om man själv är osäker, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Jag uppskattar också hur professionell...

Johanna K
Skrev om Malin en del av Wide Alley

Mycket nöjd med min nya frisyr, kan verkligen rekommendera Malin. Hon lyssnade in vad jag tänkt mig och kom med bra inspel, och slutresultatet blev toppen.

Simon L
Skrev om Malin en del av Wide Alley

Jättebra! Lyssnade på vad jag som kund ville och förklarade tydligt vad hon behövde göra för att nå det resultatet på bästa sätt. Väldigt trevlig också!

Elin F
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Har gått hos Emil sen kungsgatan och följt med honom till hans egen salong i bredgränd. Det är alltid KUL att komma till Emil man vet aldrig vad vi kommer prata om men man vet att man går därifrån med ett snyggt hår, ett leende på läpparna och varmt hjärta. Magi!!!

Svar från Emil

😭😭😭 fan va fina ord Elin! Så kul att få ha äran att göra ditt och familjens hår i så många år! Och alla skratt! 🤗

Anna B
Skrev om Emil en del av Wide Alley

Världens bästa frisör alla gånger.