Hon är en fantastisk och omtänksam frisör. Hela salongen har en varm, vänlig och avslappnande atmosfär. Ett riktigt härligt ställe att vara på och klippa håret.
Wide Alley
Wide Alley är din frisörsalong i centrala Uppsala, dedikerad till att ge dig den perfekta frisyr du förtjänar. Med ett fokus på att göra ditt hår till vår främsta prioritet strävar vi efter att skapa en miljö där du känner dig som hemma. Våra erfarna stylister, Emil, Ida och Louise, är skickliga inom sitt hantverk och har gedigen erfarenhet inom branschen.
428 omdömen om Wide Alley
Sedan starten hos Reco 2023
Stina är en fantastisk frisör - lugn, trygg och lyhörd. Hon analyserar håret och ger väldigt bra rekommendationer om rätt hårvård som passar mitt hår. Rekommenderar henne starkt!
Inlyssnande och skicklig. Pratar lagom mkt - trevlig!
Trevligt bemötande och alltid duktig på hår.
Förutom en bra klippning så kändes det bra att bli bortskämd och lära mig nya saker om mitt hår. Mycket med positiv energi och trevligt. Var mycket nöjd när jag gick därifrån.
Jag känner mig alltid otroligt trygg och i goda händer hos Malin, och jag litar på henne till fullo. Hon har ett jättebra öga för färg och lyckas alltid få till perfekta nyanser som stämmer precis med min hudton. Som trogen och återkommande kund kan jag varmt rekommendera Malin till alla som letar efter en duktig frisör!
Trevlig, tillmötesgående, känns proffsig och duktig. Trevlig att prata med. Kommer att komma tillbaka!
Ida tog så fint hand om mig och mitt tidigare hemmafärgade kaos till hår! Med fingertoppskänsla, erfarenhet och noggrannhet blev mitt hår så proffsigt räddat och jag hade himla trevligt under tiden. Är så glad över att jag äntligen hittat en frisör som både jag och mitt hår är i trygga händer med, ser redan fram emot nästa besök!
Superduktig och proffsig! Kommer definitivt igen.
Mycket vänlig och lätt att prata med. Gjorde ett fantastiskt jobb på mitt hår, super nöjd. Märktes att hon viste vad hon gjorde. Hon lyssnade på vad jag ville och levererade. Blev lite udda med toning först men det fixades bra.
Ida är supertrevlig och oerhört lyhörd till önskningar och förväntningar. Hon kunde anpassa klippningen till mitt lockiga hår, vilket inte många lyckats med på mina 30 år, och slutresultatet blev fantastiskt bra!
Malin är helt fantastisk! Alltid lika trevligt att komma dit och hon är otroligt tekniskt kunnig inom både färg och klipp. Man känner sig alltid trygg i hennes händer och resultatet blir magiskt varje gång. Hon är en av få personer i världen som jag skulle låta röra mitt hår. Rekommenderar starkt!
Har klippt mig hos Emil i många år nu och är alltid lika nöjd!
Jättenöjd med både hår samt service, lika trevligt på denna salong som alltid.
Ett bra bemötande. Förstod precis vilken frisyr jag önskade. Mycket bra klippning. Äntligen funnit min frisör efter många års letande. Rekommenderar henne varmt.
Otrolig! Lyhörd, professionell. Magisk atmosfär i salongen också
Stina är alltid så trevlig och tillmötesgående! Alltid kul att gå dit och vi hittar alltid något intressant och roligt att prata om under tiden. Hon är väldigt lyhörd för vad man önskar och ger lagom mängd tips utan att överrösta en så man får dåligt samvete för att man sköter håret dåligt vilket jag kan tycka är jobbigt annars. Gå dit! Hon är fantastisk! Jag har gått till henne i flera år med mitt till att börja med ganska korta men numera ganska långa hår.
Alltid noggrann och ett mycket trevligt bemötande. Lugn och saklig och lyssnar på mig och hur jag vill ha det.
Trevlig, glad och väldigt lyhörd på hur jag vill bli klippt. Väldigt duktig.
Varje gång är jag så nöjd när jag lämnar salongen efter en behandling av Ida! Mitt hår är ordentligt genomgått och håret mår så bra en lång period efteråt. 👋🏼☺️
Väldigt trevlig salong. Bra personal som har väldigt bra koll på färg. Man känner sig alltid fräsch när man går därifrån. Och väldigt gott kaffe! 5/5 stjärnor!
Jag har ganska slitet, torrt och lockigt hår. Har aldrig blivit riktigt nöjd när jag gått till frisören varken med klippning eller färgning. Men det har Stina ändrat på! Stina är väldigt bra med lockigt hår. Sedan jag börjat gå till henne har mitt lockiga hår mått mycket bättre och enklare att styla. Hon kan också klippa håret utifrån lockarnas beteende och utseende vilket gör lockarna mer tydliga. Väldigt nöjd med både klippning och färgning hos Stina och rekommenderar henne varmt.
Stina = bäst! ❤️ Trevlig och duktig - är alltid supernöjd.
Som alltid ett utmärkt bemötande från Emil. Salongen är mycket trivsam. Klipp och färg är alltid i toppklass.
Det blev en glad inspirerande stund i frisörstolen när Ida gav mitt hår och mig ett lyft!
Otroligt nöjd med min frisör efter en bra diskussion och rådgivning. En trevlig pratstund gjorde att tiden gick fort. Kommer gärna tillbaka!
Alltid lika nöjd med hennes klippningar
Ida gjorde en fantastiskt noggrann klippning, och slingorna blev precis den blonda tonen jag hade hoppats på. Hon förstod direkt vad jag var ute efter, och resultatet blev helt perfekt. Jag blev så nöjd och gick därifrån med ett stort leende. 😍
Alltid nöjd, förstår vad man vill and makes it happen. Amazing!
Trevlig och proffsig, jag blir alltid nöjd!
Jag har alltid varit varmt och trevlig bemötat av Stina. Hon alltid lyssnar, har mycket tålamod och passion för sitt jobb. Jag har alltid fått mina förväntningar angående det som jag ville och det fortfarande fortsätter med det. Ett jätte stort tack för Stina. Hon är en begåvad frisör.
Bra bemötande, kunnig, otroligt skicklig.
Jag har gått till Ida under en längre tid nu och blir alltid lika bra bemött. Hon är otroligt proffsig och får en alltid att känna sig som hemma i stolen.
Den bästa frisör! Trevligt bemötande och väldigt kunnig! Jag har tjockt och lockigt hår vilket gör det svårt att klippa men hon lyckas alltid ge mig det bästa frisyr! Kan starkt rekommendera henne!
Alltid bra! Lyhörd, effektiv och proffsig!
Lyckas gång på gång överträffa alla förväntningar! Helt enkelt bäst i stan.
Alltid väldigt trevlig stämning inne i salongen. Ida är väldigt proffsig och jag är alltid nöjd när jag går därifrån!
Den bästa duktig ärlig vet vad man vill
Alltid nöjd efter ett besök! Emil är ett proffs som är noggrann, kunnig och bjuder alltid på en glatt humör och trevlig stämning.
Lyssnade på önskemål, klippte och färgade bra. Väldigt trevlig😊
Alltid! nöjd när jag fixat håret hos Stina 🤩
Kundfokuserad, skicklig och vänlig. Jag kände mig bekväm och upplevde att Stina lyssnade på mina önskemål och genomförde dem på ett professionellt sätt. Jag kommer att boka en ny tid hos henne.
Ifall att ni behöver hitta den rätta färgen just för dig eller har svårt att hitta någon som kan klippa lockigt hår eller hår med fall då är Stina bäst.
Alltid lika trevligt att gå till Malin. Hon är superproffsig, duktig och härlig att besöka. Att hon dessutom har härliga kollegor gör att hela salongen är som ett stort häng.
Att bli klippt av Emil är den bästa upplevelsen jag haft av att bli klippt hos en frisör. 100 procent ren klass!
Bästa frisören ever, absolut nöjd varje gång. Gått hos Malin i många år för klipp och färg. Bra service och trevligt bemötande. Rekommenderas
Jag blev väldigt nöjd med både färg och klippning! Trevlig miljö och en kopp varm choklad🙂
Stina har varit min frisör väldigt länge. Kompetent, noggrann, lyhörd, ärlig och trevlig!
Jag känner mig helt trygg och nöjd. Det är alltid trevligt att klippa sig hos Stina. Hon vet hur jag vill ha det och hur man fixar mitt hår.
En mycket angenäm upplevelse. Ida är ett proffs och jag blev så nöjd med färg och klipp. 🤩