Ida

64 omdömen om Ida

Sedan starten hos Reco 2024
Elsa E
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Otroligt inlyssnande och otroligt duktig på blonda hår! Alltid lika nöjd

Maria G
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Mitt hår hade blivit förstört av annan frisör och Ida inte bara räddat mitt skadade hår utan även gett mig en super fin ljusare färg efter att ha varit mörkhårig under många år. Ida har en stort kunskap om färger och olika tekniker. Hon är lyhörd och förstår precis hur jag vill ha det. Blir alltid bemött med en positiv energi och jag är otroligt nöjd :)

Sima V
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Väldigt trevligt lokal med kunniga frisörer ❣️

Jennifer P
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Jag har aldrig blivit så nöjd som jag har blivit hos Ida. Hon var väldigt mån om att det skulle bli precis som jag ville ha det och förstod verkligen exakt vad jag menade när jag beskrev hur jag ville ha mitt hår. Hon var även så trevlig och tillmötesgående. Framöver kommer jag gå till Ida, för som sagt har aldrig blivit så nöjd med mitt hår som nu!

Cellesté A

Ida är supertrevlig, lugn och väldigt duktig på det hon gör. Jag rekommenderar henne starkt ☺️

Josefine B
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Ida är en otroligt duktig frisör. Hon är noggrann och klippningen blir perfekt varje gång. Utöver det visuella resultatet så är hon även väldigt trevlig och behaglig att vara med.

Elsa T
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Ida är lyhörd, påläst, proffsig och dessutom supertrevlig! Jag har tidigare haft svårt att lita på frisörer med mitt lockiga hår, men inte med Ida! Kan varmt rekommendera henne till alla. :)

Victoria R
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Blev som jag hoppades! Ida är en bra lyssnare.

Loukia G
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Väldigt duktig och trevlig frisör 😊 Jag kan starkt rekommendera henne!

Tonicha U
Skrev om Ida en del av Wide Alley

Ida was fantastic - really nice, listened to what I wanted, gave me a really great haircut!