Jag känner mig alltid otroligt trygg och i goda händer hos Malin, och jag litar på henne till fullo. Hon har ett jättebra öga för färg och lyckas alltid få till perfekta nyanser som stämmer precis med min hudton. Som trogen och återkommande kund kan jag varmt rekommendera Malin till alla som letar efter en duktig frisör!
81 omdömen om Malin
Mycket vänlig och lätt att prata med. Gjorde ett fantastiskt jobb på mitt hår, super nöjd. Märktes att hon viste vad hon gjorde. Hon lyssnade på vad jag ville och levererade. Blev lite udda med toning först men det fixades bra.
Malin är helt fantastisk! Alltid lika trevligt att komma dit och hon är otroligt tekniskt kunnig inom både färg och klipp. Man känner sig alltid trygg i hennes händer och resultatet blir magiskt varje gång. Hon är en av få personer i världen som jag skulle låta röra mitt hår. Rekommenderar starkt!
Jättenöjd med både hår samt service, lika trevligt på denna salong som alltid.
Otrolig! Lyhörd, professionell. Magisk atmosfär i salongen också
Trevlig, glad och väldigt lyhörd på hur jag vill bli klippt. Väldigt duktig.
Väldigt trevlig salong. Bra personal som har väldigt bra koll på färg. Man känner sig alltid fräsch när man går därifrån. Och väldigt gott kaffe! 5/5 stjärnor!
Alltid nöjd, förstår vad man vill and makes it happen. Amazing!
Trevlig och proffsig, jag blir alltid nöjd!
Bra bemötande, kunnig, otroligt skicklig.