Bästa Ida! Så varm person och grym frisör!<3
134 omdömen om Ida
Hon är helt fantastisk. Skapar magi med håret.
Otroligt frisör och människa!!!
Ida är en toppenfrisör! Jag har varit kund hos Ida i många år och är alltid väldigt nöjd med både klippning och färgning ❤️.
Jag har klippt mig hos Ida under många år. Jag blir alltid 100% nöjd med både frisyr och styling. Hon är inte rädd för att klippa lite punkigare frisyrer även på en gråhårig tant som jag. Hon färgar mitt hår för en jämnare grå färg med ett naturligt och snyggt resultat. Även min tonårsdotter med långt, rött självlockigt hår klipper sig hos Ida. Hon är också alltid supernöjd. För övrigt är själva salongen väldigt trivsam med en hemtrevlig atmosfär. Det är roligt att klippa sig på Wide Alley!
Mitt hår brukar oftast förknippas med att var tjockt och som osäker vid färgning. Detta är också vad jag ofta får höra av de lätt nervösa och ibland uppgivna frisörer jag besökt i Uppsala. För mig var det fina med Ida att hon inte värderade mitt hår på det här sättet, utan utvärderade det! Hon berättar vilka förutsättningar håret har och ger förslag för bästa möjliga resultat efter de önskemål jag framförde! Att uppleva att samtalet leddes av frisören, på det sätt Ida gjorde, tyckte jag var att ta ansvar för sin kund, detta...
Bäst-Cool-gör mig lite snyggare-varje gång- vi träffas. Punkt 🧚🏼♀️🎈🧚🏼♀️
Fantastiskt duktig! Lyssnar in kunden. Trevlig. Hela gänget på Wide Alley är underbara! Bästa salongen i stan
Förklarar bra,snäll och riktigt bra. Haft sån frisörsä skräck,tills jag hittade Ida. Kanon!
Ida är fantastisk o duktig. Jag är jättenöjd med mitt hår