Mitt hår brukar oftast förknippas med att var tjockt och som osäker vid färgning. Detta är också vad jag ofta får höra av de lätt nervösa och ibland uppgivna frisörer jag besökt i Uppsala. För mig var det fina med Ida att hon inte värderade mitt hår på det här sättet, utan utvärderade det! Hon berättar vilka förutsättningar håret har och ger förslag för bästa möjliga resultat efter de önskemål jag framförde! Att uppleva att samtalet leddes av frisören, på det sätt Ida gjorde, tyckte jag var att ta ansvar för sin kund, detta...
129 omdömen om Ida
Bäst-Cool-gör mig lite snyggare-varje gång- vi träffas. Punkt 🧚🏼♀️🎈🧚🏼♀️
Fantastiskt duktig! Lyssnar in kunden. Trevlig. Hela gänget på Wide Alley är underbara! Bästa salongen i stan
Förklarar bra,snäll och riktigt bra. Haft sån frisörsä skräck,tills jag hittade Ida. Kanon!
Ida är fantastisk o duktig. Jag är jättenöjd med mitt hår
Fantastiskt bemötande, glad och trevlig! Inlyssnande och lätt att diskutera med om vad vi ska göra med håret!
Jag blir alltid trevligt bemött när jag kliver in på deras salong. Denna gången hade jag bara beställt en klippning. Ida med sin skickliga hand har återställt mitt hår efter att jag blivit dåligt klippt av andra frisörer innan jag började gå till henne. Ida är trevlig, duktig & kommer med frågor/ förslag för att göra mitt hår & mig belåten med resultatet. Känner mig alltid nöjd & fin när jag lämnar salongen.
Jag tycker hon var supertrevlig och gav ett professionellt bemötande.
Kunnig, förstod vad jag ville men hade egna förslag på hur det skulle bli bra och bra blev det. Kändes tryggt och professionellt
Bra bemötande och bra resultat.