Hon är en fantastisk och omtänksam frisör. Hela salongen har en varm, vänlig och avslappnande atmosfär. Ett riktigt härligt ställe att vara på och klippa håret.
117 omdömen om Ida
Ida tog så fint hand om mig och mitt tidigare hemmafärgade kaos till hår! Med fingertoppskänsla, erfarenhet och noggrannhet blev mitt hår så proffsigt räddat och jag hade himla trevligt under tiden. Är så glad över att jag äntligen hittat en frisör som både jag och mitt hår är i trygga händer med, ser redan fram emot nästa besök!
Ida är supertrevlig och oerhört lyhörd till önskningar och förväntningar. Hon kunde anpassa klippningen till mitt lockiga hår, vilket inte många lyckats med på mina 30 år, och slutresultatet blev fantastiskt bra!
Alltid noggrann och ett mycket trevligt bemötande. Lugn och saklig och lyssnar på mig och hur jag vill ha det.
Varje gång är jag så nöjd när jag lämnar salongen efter en behandling av Ida! Mitt hår är ordentligt genomgått och håret mår så bra en lång period efteråt. 👋🏼☺️
Det blev en glad inspirerande stund i frisörstolen när Ida gav mitt hår och mig ett lyft!
Ida gjorde en fantastiskt noggrann klippning, och slingorna blev precis den blonda tonen jag hade hoppats på. Hon förstod direkt vad jag var ute efter, och resultatet blev helt perfekt. Jag blev så nöjd och gick därifrån med ett stort leende. 😍
Jag har gått till Ida under en längre tid nu och blir alltid lika bra bemött. Hon är otroligt proffsig och får en alltid att känna sig som hemma i stolen.
Den bästa frisör! Trevligt bemötande och väldigt kunnig! Jag har tjockt och lockigt hår vilket gör det svårt att klippa men hon lyckas alltid ge mig det bästa frisyr! Kan starkt rekommendera henne!
Alltid väldigt trevlig stämning inne i salongen. Ida är väldigt proffsig och jag är alltid nöjd när jag går därifrån!