Jag känner mig helt trygg och nöjd. Det är alltid trevligt att klippa sig hos Stina. Hon vet hur jag vill ha det och hur man fixar mitt hår.
17 omdömen om Stina
Mina förväntningar är höga. Stina har varit min frisör i många år. Jag har följt med henne när hon har bytt salong för att jag är mycket nöjd med henne. Hon är en mycket skicklig och noggrann frisör. Hon törs ha synpunkter och förslag på min frisyr och lyssnar inkännande. Jag är alltid nöjd med resultatet när jag lämnar salongen. Dessutom är hon en sympatisk person. Vi pratar om allt mellan himmel och jord eller är tysta stundtals, mycket behagligt. Senast rekommenderade jag henne till min bästa vän som blev mycket nöjd över klippningen och bemötandet i torsdags (15 jan).
Jag är alltid nöjd efter mitt besök hos Stina. Hon har bra koll på mitt hår och förstår vad jag vill ha.
Kompetent och trevlig, en klippa!
Alltid nöjd när Stina tagit fixat mitt hår. Hon är alltid proffsig, kreativ och lyhörd ⭐️
Som alltid är jag jättenöjd när går hem från en trevlig stund och positiv klippning hos Stina
Bästa frisören. Är alltid lika nöjd när jag varit där.
Som alltid nöjd efter ett besök hos Stina
Stina är helt otrolig! Haft dåliga frisörbesök. men när jag kom till stina och berättade, så sa hon vad hon kunde göra & vad hon tyckte skulle vara bra! otroligt snäll, en väldigt god lyssnare, noggrann & skojig! Känner alltid att hon verkligen tar hand om en när man är i hennes frisörstol! Det känns skönt att kunna ha någon man verkligen kan lita på när det kommer till just hår!
Som alltid lika nöjd. Stina är superduktig frisör så rekommenderar verkligen att gå till henne!