Erik Lundkvist

Erik Lundkvist

Erik Lundkvist är mäklare på Widerlöv Kungsholmen

Erik Lundkvist har varit registrerad mäklare sedan 2011-09. Erik Lundkvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Erik Lundkvist har haft 14 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 61% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

5 omdömen om Erik Lundkvist

Sedan starten hos Reco 2000
    • Kungsholmen - Rådhuset
    2022-07-07 Verifierad kund
    Inte så bra upplevelse av widerlöv,.
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Lundkvist en del av Widerlöv Kungsholmen
    • Kungsholmen
    2022-03-27 Verifierad kund
    Erik Lundkvist var saklig och sakkunnig. Han kändes ärlig och genuin. Jag tror han sa sanningen om lägenheten utan att överdriva. Erik var enkel att prata med och lätt att få kontakt med innan och efter köpet var gjort.
    Tack Linnea för så fina ord. Hoppas ni trivs i er fina våning! Med vänlig hälsning, Erik Erik Lundkvist
    • Vasastan - Odenplan
    2022-03-23 Verifierad kund
    Vi har anlitat Erik vid våra två senaste lägenhetsförsäljningar och är supernöjda! Han är proffsig, snabb, har ett bra kontaktnät och grym fingertoppskänsla för marknaden.
    Tack för så fint omdöme Katarina! Så glad att ha uppdragsgivare som ni! Erik Lundkvist
    • Vasastan - Odenplan
    2022-03-22 Verifierad kund
    Jag har bara gott att säga om Erik och kan varmt rekommendera honom till andra. Han är smidig att ha att göra med, öppen och ärlig gällande vad jag som säljare kan förvänta mig av processen och gör allt i sin makt för att få till en så bra affär som möjligt. Erik har sålt två lägenheter åt oss och i båda fallen är jag övertygad om att han lyckats få till ett slutpris som är klart högre än vad de flesta andra mäklare skulle mäktat med.
    Tack för fina ord Patrik! Det uppskattas mycket. Det har varit ett nöje att ha er som uppdragsgivare vid båda tillfällen. Erik Lundkvist
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Erik Lundkvist en del av Widerlöv Kungsholmen
    • Kungsholmen
    2022-03-22 Verifierad kund
    Var trevlig, saklig och först och främst ärlig yrkesman.
    Kunde sin sak, var en professionell mäklare.
    Tack Pentti! Hoppas ni kommer trivas i er fina lägenhet. Med vänlig hälsning, Erik Erik Lundkvist