1KOMMA5° Sverige, sid 2

1KOMMA5° (tidigare Cell Solar) har funnits sedan 2016 och är ett av Sveriges ledande leverantörer av solcellssystem, laddboxar och batterier för ellagring. Vårt mål är att öka antalet energismarta hem - ett villatak i taget.

Det är enkelt och tryggt att beställa en solcellsanläggning från oss. Vi tar hand om hela resan, från den första idén om att investera i solceller tills anläggningen är på plats på ditt tak och du kan börja producera egen grön el med hjälp av solenergi. Vi är en del av att ta Sverige närmare målet att ställa om till 100% förnybar energi.

Som enskild villaägare kan du bidra till en förbättrad miljö genom att investera i solceller. Boka ett kostnadsfritt möte med oss, där vi går igenom era behov och förutsättningar, designar rätt anläggning och presenterar en färdig lösning för er. Ta det naturliga steget och satsa på solenergi – snart kommer dina grannar att följa efter!

Utmärkelser

238 omdömen om 1KOMMA5° Sverige

Sedan starten hos Reco 2017
    2023-05-09 Spontant omdöme
    Brukar inte lämna recensioner, särskilt inte när man är nöjd men i detta fallet har 1komma5 överträffat mina förväntningar med råge och vill därför särskilt lyfta min positiva upplevelse till andra om detta företag.

Processen har gått över förväntan från första samtalet med en mycket kompetent säljare till färdig installation. De har varit lätta att få kontakt med och snabb respons vid frågor under hela tiden. Jag har dessutom löpande och i god tid fått tydlig information och haft en mycket bra dialog med dem. Installation var utlovat i juni/juli men 1komma5 lyckades leverera installerad och driftsatt anläggning över 2 månader i tidigare! Montörerna samt elektriker var mycket noggranna, yrkesskickliga, trevliga och lätta att ha att göra med. Bra jobbat 1komma5, kan inte annat än rekommendera dem! Ett föredöme i branschen.
    2023-04-26 Spontant omdöme
    Jag brukar inte ge full pott men när man inte hittar nåt att klaga på så är det svårt att undvika🤩 kom en månad innan preliminär tid och trots detta så ringdes det till mig o frågade om dom fick komma ytterligare nån dag tidigare, allt har funkat klockrent från försäljaren till installation. Nu ska vi bara ha en besiktning också🤩bra jobbat!
    Tack Pierre, glädjande att höra. Stort tack för fint omdöme och för att du tog dig tid på att skriva en recension.
    Lycka till som egen solelsproducent!
    Varma hälsningar från oss alla på 1KOMMA5°
    2023-03-29 Spontant omdöme
    Jag brukar inte lämna omdöme 5/5 men än så länge är jag jättenöjd med installationen. Nu får vi se vad besiktningen säger
    Lasse
    Hej Lasse. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med installationen, Nu ser vi fram emot ljusa dagar och många kWh av egenproducerad solel till ditt hem.
    2023-03-23 Spontant omdöme
    Gedigen insats i en knepig tid. Jenny på sälj fantastiskt trevlig och kunnig. Väl genomförd installation och bra support från dem back-office. Halvkomplex anläggning om 37 paneler på 5 olika ytor, blandat 400/500 W om totalt 15.8 kWp. All in all "Så som man önskar att alla får sina anläggningar levererade". //Niklas, Höviksnäs Tjörn.
    Tack för fint omdöme Niklas och stort tack för att du tog dig tid att skriva.
    Nu ser vi fram emot en ljus tid med många soltimmar.
    Varma hälsningar från oss på 1KOMMA5°
    2023-03-21 Spontant omdöme
    Trevliga personer och ett fantastiskt jobb med montering av paneler till 2 tak.
    Eddie N
    Tack Eddie för finaste betyg och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att vi gjorde ett bra jobb med monteringen på dina 2 tak.
    2023-03-21 Spontant omdöme
    Trevliga i kontakt men kompetens är viktigare!
    Anläggningen togs i drift i början på juni 2022. I FusionSolar appen visades ingen elproduktion men vår elkonsumtion ökade tre gånger och batterierna laddades och urladdades kontinuerligt utan någon styrning. Sju veckor senare och många påstötningar och telefonsamtal med 1Komm5 kundtjänst så kom en elektriker till oss och hittade två glappkontakter. Vi blev i telefon informerade att vi skulle få ersättning för vår förlorad elproduktion och ökade elkonsumtion. Siffran 8000kr nämndes men dom har vi aldrig sett. I appen kunde man nu slutligen se att el levererades från panelerna men vår konsumtion var alltid högre än produktionen. Hittade en kommentar av deras chefselektriker på ett solcellsforum på nätet att detta är ett tecken på felaktigt installerad smartmätare! Men kompetens måste saknats att kunna rätta vår smartmätare. Batterierna fortsatte utan styrning och efter ett par besök från 1komma5 att åtgärda batteriproblemetiken utan resultat så slocknat batterierna två gånger. Vi förlorade hoppet att företaget skulle få dom styrbara och batterierna hämtades vilket dom ska ha en eloge för. Det visade sig inte var något fel på batterierna så idag vet vi inte vad som var problemet. Fel i växelriktaren – hårdvaran eller felinstallation? Smartmätaren fortsatte ge horribla siffror men den 25 januari 2023 kom elektriker och gjorde någonting så smartmätaren ger mer trolig information men kontinuerligt bara 60% av de värden Vattenfall visar. Man ska inte behöva utbilda sig i en solcellsanläggning för att få en sådan installerad. Men eftersom det var så svårt att få en person med tillräcklig kompetens för att lösa våra problem så i ren självbevarelsedrift läser man på. Just nu har vi tre CT-klämmor där två pekar från huset och en mot. Man lär sig fort att det är viktigt att CT-klämmorna pekar åt rätt håll och att dom ska alla peka i samma riktning. Enligt elektrikern är en CT-klämma defekt men ingen tanke på att byta ut den. Status nu är att vi betalt vår faktura och 1komma5 tycker att ”levererat en fullgod installation”. Saknas kompetens eller vilja? Ni kan ha tur men vår bedömning är att undvika det här företaget. /Ylva Petryk
    Hej Ylva, tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi uppskattar att du meddelar hur du uppfattat processen så att vi kan arbeta på våra förbättringsområden.
    2023-03-20 Spontant omdöme
    Victor Persson, fantastisk trevlig och ärliga säljare som höll kontakten hela vägen igenom processen. Vi sku få monterad solceller i april 2023, men fick dom redan i mars.
    2 dagars installation, sen elektriker och slutbesiktining på det - det gick helt endl. planen och väldigt smärtfritt. Toppen företag ärlig och rak hela vägen, inget krussidull - bara kvalitet i alla led.

mvh Kåre, Kävlinge
    Varmt tack Kåre för bästa betyg och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Väldigt roligt för oss att höra att du är nöjd och att vi levererat enligt plan och med kvalitet.
    Önskar dig en fin vår och många fina år med egenproduktion av solel till ditt hushåll.
    2023-03-15 Spontant omdöme
    Fantastiskt snabb leverans och montering som utgjordes på bästa sätt. Bemötande från säljare, administration och montörer har varit superbra. Vid kontakt känns det naturligt och genuint.
    Tack Jan för ditt omdöme och för att du tog dig tid att skriva. Det uppskattar vi enormt och är glada att höra att du är nöjd med vår arbete, från sälj till installation. Vänligaste hälsningar från oss alla på 1KOMMA5° 1KOMMA5° Sverige
  • 2023-03-08 Spontant omdöme
    1KOMMA5 har genomfört en perfekt installation. De har agerat professionellt och engagerat under hela processen från offert till installation och igångsättning. Jag tycker att jag har gjort ett bra val av leverantör. En leverantör som jag kan rekommendera.
    Hej Lars Göran, det glädjer oss att höra.
    Tack så hjärtligt för finaste betyg och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Nu ser vi fram emot att vi går mot ljusare och ljusare dagar med hög solelsproduktion!
    Vänligaste hälsningar från all på 1KOMMA5°
    2023-02-24 Spontant omdöme
    Mycket nöjd med 1komma5, kan verkligen rekommenderas. Hela processen, från offert till montering och inkoppling av solcellerna utfördes på ett proffsigt och strukturerat sätt.
    Tack Rolf för din recension och finaste betyg. Det uppskattar vi enormt och är glada att höra att du är nöjd med vår arbete, från offert till installation.
  • Fredrik D
    2023-02-22 Spontant omdöme
    Köpet av solceller är kanske inte det lättaste man gör för att det är en del faktorer att ta hänsyn till. Dels är det här med optimerare som just 1Komma5grader säljer sina solceller en sak som fick mig att välja just dem. Kontroll i en app och säkerhet vid eventuell brand som gör det säkrare för räddningstjänsten.

Men allt gick smidigt vid köp och snabbt kom en faktura ... dock ett sätt som många solcellsleverantörer använder sig av och även andra köp som kräver en handpenning.

Sedan var det tyst och tillslut fick jag ett samtal av den person som jag skulle kalla min kontaktperson.

Det här med ett företag som expanderar och tittar mycket på siffrorna och kanske inte helt har tänkt på att det förutom ett pris för kunden innebär tidsförluster och konstander vid installation såsom vid elinstalltion där kunden skall vara hemma en dag, ja just det... 8 timmar utan att veta mer än så... att sedan få veta att det kanske inte går att installera pga huvudströmmen måste brytas i gatan när elektrikern ringer.

Kommunikation med kund och eventuella konsekvenser bör meddelas kunden innan.
    Det kan vara så här att vi inte kan installera och behöver boka ny tidpunkt... hade sparat mig en semesterdag. Det tar ca 2 timmar att installera. Vi kommer klockan 13.00 .. det hade underlättat planering och livet istället för ett datum där strömmen kommer att gå till och från under dagen.

Otydliga instruktioner, skall de bygga ställning eller inte? När kommer ställning och solpaneler? Kommer de inte, ok??? Jasså, vi hinner inte idag och behöver ställa in saker i garaget, konstigt... tyckte att han som är kontaktperson sa att det inte behövdes...

Nu sitter systemet monterat och klart och ger några Kwh i vintermörkret...

Skulle jag rekommendera 1komma5grader?
    Javisst, de är lösningsorienterade men inte helt smidiga

Men som sagt.. jag är deras kund och hoppas på gott samarbete.
    Hej Fredrik, stort tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi uppskattar din konkreta feedback och tar till oss av den så att vi kan förbättra våra processer.
    Glada att din solcellsanläggning nu är uppe och att vårens sol snart är här.
  • 2023-02-16 Spontant omdöme
    Genomgående bra process. Var igång lite innan hela marknaden exploderade och olika förslag kunde bollas effektivt. Troligen inte billigast men alla ligger ganska nära. Sedan lång väntan på att vintern ska nå sin kulmen. Sedan när väl startdatum för installation kunde lämnas har det rullat på fint. Projektkoordinatorn Angela gör ett bra jobb med information och tillgänglighet. Nu väntar jag på elnätsägarens (Boo Energi) klartecken och de bekräftar per telefon att det tar ett par dagar. Sedan får vi väl se och följa upp om anläggningen ger någon effekt på mina elräkningar... Det måste bara vara lite sol också...
    Hej Claes och varmt tack får både fint betyg och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om processen. Vi ser också fram emot din kommande produktion av solel, och att både elräkningen går ner och solen står opp!
    Vänligaste hälsningar från teamet på 1KOMMA5°
    2023-02-15 Spontant omdöme
    Alla funktioner från offertfas till elektrikerns slutmontage har utförts av kunniga och trevliga personer. Information har skickats via mail, SMS och telefonsamtal i god tid, jag har aldrig behövt undra över något.
    Jag kan varmt rekomendera företaget om du går i solcellstankar!
    Hej Karl Martin, det värmer att höra att allt fungerat smidigt.
    Stort tack för din rekommendation och för fint omdöme.
    Varma hälsningar från oss alla på 1KOMMA5°
    2023-01-30 Spontant omdöme
    Väldigt serviceminded och god kundkontakt.
    Tack Alexander för fint omdöme och för att du tog dig tid att skriva.
    2023-01-29 Spontant omdöme
    Mycket bra säljare. När väl installationen datum blev kom dom inte. Hade glömt att medela mig om att dom hade fått förhinder Väldigt trevliga installatörer och elektriker.
    Hej Mats, stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och värdefull feedback kring kommunikation. Vi är glada att höra att du uppfattar både vår säljare, installatörer och elektriker som bra och trevliga. Nu ser vi tillsammans med dig fram emot ett ljust år med många egenproducerade kilowattimmar.
  • 2023-01-29 Spontant omdöme
    Snabba ryck från första kontakt till färdig installation av solcellerna och igångkörning. Fick alla eventuella frågor besvarade och blev vänligt bemött.. Proffsigt beteende från början till slut. Nu snurrar allt på som det ska.
    Marcus Johansson
    Hej Marcus, varmt tack för ditt fina omdöme. Vi blir så glada att höra att hela processen fungerat bra från början till slut och att du nu kan producera egen grön el till ditt hushåll.
    Önskar dig ett fortsatt fint 2023.
    Varma hälsningar från alla på 1KOMMA5°
    2023-01-06 Spontant omdöme
    Ett företag jag varmt kan rekommendera! Kom i kontakt med deras säljare som kom hit och mätte och fotograferade. Någon vecka senare kom killarna som installerade solcellerna, snyggt och professionellt gjort! Anläggningen blev direkt godkänt av mitt nätverksbolag. Alla inblandade har varit jättetrevliga och lätta att ha och göra med. Jag kan verkligen rekommendera 1KOMMA5 här nere i Skåne. Bästa investeringen någonsin!
    Hej Eva och god fortsättning på det nya året!
    Varmt tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva en rekommendation. Vi blir glada att höra om din positiva upplevelse och att installationsprocessen flöt på som det ska. Nu ser vi fram emot många år av solelsproduktion till ditt hushåll.
    Vänligaste hälsningar från alla på 1KOMMA5°
    2022-11-16 Spontant omdöme
    Rekommenderar starkt detta företag. Utmärkt bemötande och väl utfört arbete.
    Lätta att komma i kontakt med. Allt gick enligt plan och offert.
    Alla inblandade har gjort ett effektivt och professionellt jobb.
    Vi är mycket nöjda.
    Tack Veronice för din recension och fina rekommendation. Det uppskattar vi enormt och är glada att höra att ni är nöjda med vår arbete, från sälj till installation. Vänligaste hösthälsningar från oss alla på 1KOMMA5° 1KOMMA5° Sverige
  • 2022-11-14 Spontant omdöme
    Jag kan varmt rekommendera 1komma5 grader! Det har fungerat bra från första kontakt till installation och igångsättning. Tydlig information och trevlig personal. Lätt att få kontakt och svar på frågor. Tack!
    Hej Annika, stort tack för både fint betyg och för rekommendation. Vi är glada över att ha kunnat hjälpa dig bli egenproducent av grön el till ditt hushåll och att installationen har fungerat bra.
    Varmaste hälsningar från oss på 1KOMMA5°
  • 2022-11-07 Spontant omdöme
    När installationen skulle påbörjas meddelade jag att vi har för avsikt att besiktiga installationen anläggningen samt att jag kommer kontrollera att montörerna och Cellsolar följer monteringsanvisningar för panelerna, mm. Cellsolar undrade vilken besiktningsman vi skulle anlita och jag sa vem jag hade för avsikt att anlita, Cellsolars svar på det var att dom inte godkänner honom för dom tycker inte att han är rättvis…!? Mitt svar på det var att han är utbildad besiktningsman och besiktigar enligt regelverket och om jag vill ha honom så anlitar jag honom.

När väl installationen påbörjades visade sig snabbt att Cellsolar inte följde monteringsanvisningarna, det fanns faktiskt inte ett enda rätt på taket och dom hade skruvat genomgående skruv men inte in i takstolarna, där det skulle vara, för att garantin skall gälla.
    Cellsolar sa att det ändå är 10 års garanti och att dom ALLTID installerar så här,
    det är INTE någon garanti om det inte är korrekt installerat, då är det 0 dagars garanti.
    Utöver detta fanns det mycket allvarliga brister i genomföringarna i tätskiktet.

Jag kontaktade K2 systems som levererade skensystemet till solcellerna i vårt fall och frågade dom om garantin utifrån hur det var installerat. Deras svar var att det INTE är någon garanti som det är installerat nu… Cellsolar ljög alltså för mig vilket jag iofs redan visste.
    Det visade sig även att vind och snölastberäkning inte heller stämde överens med verkligheten och den var daterad samma dag som jag begärde att få ta del av den, dom hade skitit i att ta fram beräkningarna helt enkelt.
    Denna beräkning skall vara framtagen i god tid inför installationen då det är utifrån detta installationen projekteras.
    Efter jag konfronterat Cellsolar med min upptäckt så avbröts installationen och Cellsolar plockade ner ställningen.
    Vi fick ingen information om när och hur installationen skulle fortsätta och till slut ringde jag VD:n Mats för att berätta om vad som hänt.
    Mats lovade att han skulle återkomma inom kort men det gjorde han inte.
    Istället fick jag ett mail av deras representant på bygg att dom väljer att avbryta installationen och att dom skall återbetala det vi har betalt då vi inte kan komma överens?!
    Det enda vi inte var överens om var att jag röjt deras bristande installation och att den inte följer punkt två i deras egna allmänna villkor som dom själva sagt att dom skall följa, vilket Cellsolar inte följde och som vi påpekade, jäkligt märkligt!
    Riktigt amatörmässigt av Mats som VD på bolaget att själv inte förstå vikten av att följa avtal och villkor och då istället vilja avbryta installationen!?

Vi ville helst undvika en process och vi ville få igång våra solceller så jag ringde Cellsolars byggansvarige för projektet igen för att försöka hitta en lösning.
    Han meddelade då att deras installatörer inte kan montera enligt monteringsanvisning då dom inte kan lokalisera takstolarna, jag sa att takstolarna är superlätta att lokalisera då dom sticker ut under taklivet vilket han inte trodde på. Jag valde då att fota och skicka hur det ser ut till honom och efter det kom han ut för att titta. På plats insåg han att jag hade rätt, att dom kan installera korrekt. (Nämnas kan att om det inte hade gått så finns det en mängd olika system för att montera solceller som man kan använda istället.) efter detta togs installationen upp igen och nu så var det bättre ordning samt att taket kompletterades med över 30()! fästen i takstolarna i enlighet med Vind och snölastberäkningen.

Nu är allt monterat och installationen klar och solcellerna levererar bra men nu kom nästa rond, fakturan…
    Fakturan var felaktig, det var nästan 10.000kr för mycket, en rabatt saknades,
    Efter att jag skickat över vad som betalats samt avgående så gav dom sig snabbt och insåg sina fel.

Har du en felaktig installation så kan konsekvenserna bli riktigt allvarliga, googla själv så kommer du inse att en kortslutning med strömförande byggnadsdelar, ljusbågar och brand är troliga konsekvenser på sikt.
    Hej Andreas,
    Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.
    Vi tar lärdom av detta så att vi ständigt kan förbättra våra processer. Vi är glada att allt nu är monterat och klart och att anläggningen levererar bra.
    Vänligaste hälsningar från oss på 1KOMMA5° (tidigare Cellsolar)
    2022-11-06 Spontant omdöme
    Vi är väldigt nöjda, allt gick hur smidigt som helst. Vi skrev kontrakt i juli med planerad leverans av paneler i november, men redan i slutet av augusti fick vi panelerna installeratde. Installationen tog en halv dag. Nästa dag kom elektrikern och installerade växelriktaren, sen var allt klart.
    Jag hade en del frågor och funderingar efteråt, säljaren (Nick) svarade snabbt på alla mail och på telefon (onekligen lite unikt, min erfarenhet är att efter man betalt sista fakturan är det många företag som tyvärr slutar bry sig). Supporten svarade nästan lika snabbt.
    Vi kan varmt rekommendera 1komma5!
    Tack Erik för ditt omdöme och för att du tog dig tid att skriva en recension. Härligt att höra att ni är nöjda och att allt gick smidigt. Önskar dig en fortsatt fin höst och en bra tid framöver som mikroproducent av din egen solel. Varma hälsningar från oss alla på 1KOMMA5° 1KOMMA5° Sverige
    2022-10-29 Spontant omdöme
    Vi är mycket nöjda med hur 1komma5 har skött installationen av våra solpaneler. Bra och tydlig information när vi skrev kontrakt, snabb (faktiskt tidigare än avtalat) leverans, snabb och professionell montering av paneler och installation av växelförare mm. Rekommenderar 1komma5.
    Varmt tack för fint omdöme och rekommendation. Glada att höra att ni är nöjda med hela processen via oss. Vi önskar er stort lycka till som mikroproducent och hoppas att ni producerar många kWh grön el till ert hushåll. Vänligaste hälsningar från oss alla på 1KOMMA5° 1KOMMA5° Sverige
    2022-10-26 Spontant omdöme
    Ett mycket professionellt företag. Allt ifrån säljaren Christian till takläggarna och elektrikern. Vi fick våra solceller en månad innan utsatt tid. Fungerar perfekt.
    Så nöjd.
    Tack.
    Bengt i Löddeköpinge.
    Hej Bengt och stort tack för mycket fint omdöme. Det glädjer oss enormt att höra att du är nöjd med oss som leverantör. Nu ser vi tillsammans med dig fram emot hög egenproduktion av grön el i många år framöver. Vänligaste hälsningar från alla oss på 1KOMMA5° 1KOMMA5° Sverige
    2022-10-25 Spontant omdöme
    Supernöjda med 1komma5 (Cellsolar) - seriöst företag vilket visade sig redan vid första kontakt med Martin Fors, säljare och till slutinstallation av solceller nu i september. Toppbetyg!
    Tack Tina för toppbetyg och för att du gav oss ditt förtroende inför din investering i en solcellsanläggning. Nu ser vi, precis som du, fram emot produktionen av din egen grön el till ditt hushåll.
    Varmaste hälsningar från oss alla på 1KOMMA5°
    2022-10-24 Insamlad av företaget
    En bra och informativ införsäljning och leverans enligt avtal.
    Har hittills fungerat utan problem.
    Solceller är ju inte bara bra för den egna ekonomin. Även miljön totalt vinner på solceller!!
    Ja, precis så - bra för både plånboken och miljön. Väldigt glada över att du är en av dem som är med oss i omställningen till förnybar el och att du nu kan producera din egen el till hushållet Tack Lena för ditt fina betyg och för att du valde att investera i en solcellsanläggning via oss.
    2022-10-23 Spontant omdöme
    Fick en mycket bra genomgång inför offert av Martin Fors och då skall man lägga till att vi är väldigt insatta i allt runt solceller och fastighetsautomation. Mycket noggrann på-platsen-genomgång skapade förtroende inför beställning. Vi har tagit in ett flertal offerter och här sticker 1KOMMA5 (CellSolar) ut mycket positivt!

1KOMMA5 (CellSolar) har hållit alla utlovade leveranstider och dessutom rett ut det som var några små oklarheter i offerten, utan att det drabbade oss. Snyggt.

Installationen gjordes helt enligt ök. Vid driftsättning uppstod det några tekniska problem med kontaktering etc, men det redde man ut rätt omgående. Tycker också att det var en viss utmaning i installation och ledningsdragning, men det blev väldigt snyggt.

Allt som allt - givet att det alltid blir något som strular och då redde de ut det - högsta betyg.

Rekommenderar detta bolag och installationsteamet här i Väst/Långedrag.
    Hej Torbjörn,
    Varmaste tack för högsta betyg och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss. Vi är glada att du är nöjd med alla delar i vår sälj. och installationsprocess och att vi kunde lösa de tekniska problem som dök upp på vägen. Med hopp om en fortsatt solig höst.
  • 2022-10-21 Spontant omdöme
    Mycket nöjd med kommunikation och genomförande av solcellsinstallationen.
    Vår kontaktman var Martin Fors, som höll ihop kontakterna på ett engagerat och förtjänstfullt sätt, inklusive uppföljningsbesök.
    Tusen tack Einar för både fint betyg och för din recension. Vi är glada över att kunna hjälpa dig fram till att bli egenproducent av grön el till ditt hushåll och att installationen har flutit på smidigt.
    Nu hoppas vi på många fina soltimmar framöver.
    Varmaste hälsningar från oss på 1KOMMA5°
    2022-10-20 Spontant omdöme
    Är ganska nöjd med installationen! Gjordes vid utlovad tid. Utomhusinstallation av växelriktare med säkringslåda blev inte så vackert. ( Nära ytterdörren). Jag kommer därför att bygga ett skåp runt alltihop. Martin Fors gjorde ett bra jobb.
    Hej Ingvar. Stort tack för att du skrev en recension. Vi önskar dig lycka till som mikroproducent framöver och hoppas att du producerar många kWh grön el till ditt hushåll. Vänligaste hälsningar från oss på 1KOMMA5° 1KOMMA5° Sverige
  • 2022-10-19 Spontant omdöme
    Allt har fungerat väldigt väl från första kontakten mellan Martin Fors och mig själv tills installationen var genomförd, och även i efterhand när jag haft följdfrågor. Supernöjd!
    Hej Ann-Magreth. Väldigt roligt att läsa att du är supernöjd. Varmt tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva en recension. Önskar dig en fortsatt fin höst och en bra tid framöver som mikroproducent av din egen solel. Vänligaste hälsningar från alla oss på 1KOMMA5° 1KOMMA5° Sverige
  • 2022-09-21 Spontant omdöme
    1komma5 eller Cellsolar som det hette tidigare lämnade lämnade genom en mycket trevlig och kompetent säljare offert på en solcellsanläggning om 14 kW på vårt platta villatak i Växjö. Processen löpte på bra och på utsatt dag kom så underleverantören och monterade alltihop. Tog bara en dag. Allt såg i våra ögon bra ut. Så blev det dags för besiktning. Det visade sig då att underleverantören från ostkusten gjort många fel. Snö- och vindlastberäkning hade man åsidosatt och dessutom monterat annat material än det vi beställt. Detta kom till Cellsolars kännedom tack vare den oberoende besiktningsman vi anlitat. - Annars hade det förmodligen förblivit oupptäckt?!
    Från 1komma5 tog man mycket seriöst och gediget tag i bristerna och såg till att allt blev åtgärdat (tog tre dagar). Det var en bra och konstruktiv dialog med Petra på 1komma5 som verkligen gav järnet för att allt skulle bli rätt. Så varmt tack för professionellt handläggande av vårt ärende.
    Vi har förstått att det även på andra ställen än hos oss dyker upp montörer som varken talar eller läser svenska. Inte konstigt att det kan bli fel. Att betyget stannar på 4 beror på att 1komma5 inte synes ha egen kontroll av att deras underleverantörer verkligen levererar det som beställts och att man följt tillverkarnas monteringsanvisningar.
    Nu fick allt ett lyckligt slut, mycket tack vare att vi själva haft en besiktningsman (solenergikvalitet.se) som gjorde ett fantastiskt jobb, och att 1komma5 handfast tog tag i de brister besiktningsprotokollet lade i dagen.
    Under förutsättning att du som läser detta bokar en oberoende besiktning kan vi varmt rekommendera 1komma5 som leverantör av din nya anläggning.
    /Håkan och Kicki
    Hej Bengt Håkan, tack för ditt betyg och för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi är mycket tacksamma över att du upplevde att allt blev åtgärdat på ett bra sätt i slutändan. Med hopp om många fina soltimmar på din solcellsanläggning, önskar vi dig en fortsatt bra tid som mikroproducent av din egen el. Vänliga hälsningar från oss på 1KOMMA5° 1KOMMA5° Sverige
    2022-09-09 Spontant omdöme
    Allt har fungerat väldigt bra, Försäljning och offerter från kontoret i Stockholm, Leveranstiden överträffades och informationen inför installationen var bra. Montering och installation gick på mindre än två dagar, allt klaffade utomordentligt förutom en lite malör med Laddboxen men det reddes ut föredömligt av teknisk personal från företaget.
    Så det stora hela är vi jättenöjda och vi kan med glädje rekommendera detta företag.
    Stort tack Tony för finaste betyg och för din recension. Vi är glada att höra att du upplevde att allt flöt på bra och även att den lilla malören med laddboxen löste sig. Lycka till som mikroproducent av din egen gröna el. Varma hälsningar från 1KOMMA5° 1KOMMA5° Sverige
    2022-08-12 Spontant omdöme
    Varning! fd Cellsolar

Det företaget varit bäst på är sälja in och fakturera. Därefter har inget fungerat. Jag rekommenderar verkligen inte Cellsolar
    Hej Bernadette, tack för att du tig dig tid att skriva en recension, om än negativ då vi misslyckats i vår process. Vi tar tacksamt emot konstruktiv feedback, så att vi kan förbättra våra processer så att våra kunder får en så smidig installationsprocess som möjligt. Ser fram emot vidare kontakt. Vänligaste hälsningar från oss på 1KOMMA5° (tidigare Cellsolar) 1KOMMA5° Sverige
    2022-04-19 Spontant omdöme
    Jag har under ett flertal år varit i kontakt med Martin Fors på Cell Solar i Göteborg då jag varit intresserad av att investera i solceller. Första omgången 2019 var jag på gång, men la pengarna på att renovera badrum (efter påtryckning från övriga familjen...). Jag behöll dock kontakten med Martin och i slutet av 2021 blev det så äntligen av.
    Under hela processen har Martin varit tillgänglig för att svara på alla möjliga frågor, och gett mycket betryggande svar. Alla som jag varit i kontakt med på Cell Solar har varit mycket professionella och framför allt trevliga, så jag kan varmt rekommendera alla som är inytresserade av att investera i solceller att ta kontakt med Cell Solar.
    Hej Magnus och stort tack för ditt fina omdöme. Vi är tacksamma för att du har valt att investera i en solcellsanläggning via oss och att du är nöjd. Nu ser vi fram emot många ljus timmar för produktion av din egen el till ditt hushåll. Med önskan om en fin vår, vänligaste hälsningar från alla oss på Cellsolar 1KOMMA5° Sverige
    2022-03-02 Spontant omdöme
    Efter några turer med andra solcellsföretag som konstigt nog verkade måttligt intresserad av att få sälja paneler så kom jag av en slump i kontakt med Cellsolar och försäljare Daniel Wiklund som till skillnad mot dom andra företag jag sökte offert hos var väldigt arrangerad o kunnig.
    Montörena var riktiga arbetsmyror.
    En önskan framledes för att bli ännu bättre är att man även lägger monteringen under samma tak och inte lägger det på en annan firma.
    Summasumarum så kan jag rekommendera Cellsolar och nu hoppas jag på sol alla dar i veckan.
    2022-02-22 Spontant omdöme
    När det kommer till problem, reklamation är det helt tyst.
    2,5 månader utan ett ljud efter ett flertal mail. Tråkigt.....
    //Patrik
    Hej Lars, tack för att du tig dig tid att lämna ett omdöme. Vi uppskattar att du meddelar hur du uppfattat processen så att vi kan arbeta på våra förbättringsområden.
    2022-02-21 Spontant omdöme
    Trevlig och engagerad säljare.
    Mycket trevlig, pedagogisk, ambitiös och noggrann projektledare Benjamin som har ansvarat för hela montaget. Dessutom trevlig och bra montagepersonal.
    Jag jobbar själv som elbesiktningsman sedan många år och har tidigare erfarenhet av solcellsinstallationer. Ett mindre slarvfel påtalades under installationen, vilket omedelbart åtgärdades. Vi är mycket nöjda med installationen, bemötandet och det sätt på vilket installationen har genomförts. Anläggningen fungerar som förväntat hittills. Vi ser framemot många soliga dagar framöver!
    D & A
    Hej Dzevad, varmt tack för det fina betyget och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss på Cellsolar. Vi är tacksamma för att du valde att investera in solenergi till ditt hushåll via oss. Med hopp om många fina soltimmar under kommande säsonger. Vänligaste hälsningar från oss på Cellsolar 1KOMMA5° Sverige
  • 2021-12-13 Spontant omdöme
    Måste ge ”full pott” för hela processen med vår investering i solcellsanläggning. Allt från en mycket trevlig och engagerad försäljare, Jenny W, till ett mycket gott o trevligt bemötande från Cellsolars kundtjänst. Installationen som utfördes av ett gäng trevliga o flitiga killar fick vi också gjord mycket snabbare än förväntat. Även om Cellsolar inte var absolut billigast, förvisso bland de lägre, så känns det som ett mycket bra val.
    Nu hoppas vi bara att anläggningen ska producera rejält med el, vilket det ju inte är rätt tid att bedöma ännu, så här i mitten av december. Lite, ungefär som förväntat så här års, har den dock redan levererat.
    Tack Bo för din recension och fina rekommendation. Det uppskattar vi enormt och är glada att höra att du är nöjd med hela processen, från sälj till installation. Och precis som du, ser vi nu fram emot ljusare månader med mer sol, så att vi verkligen kan se effekten av din solcellsanläggning. Alla vi på Cellsolar önskar dig en fin jul och en bra start på 2022. 1KOMMA5° Sverige
    2021-12-09 Spontant omdöme
    Installationen ser professionellt utförd ut. Det var en obefintlig kommunikation efter att första installationsdatum var spikat och installationen tog dubbelt så lång tid som beräknat. Blev lite förvånad när montörerna dök upp en lördag morgon utan förvarning. Fick heller inte det antal paneler som utlovats vilket gjorde att fakturan måste justeras. Trots påpekande om detta skickades det påminnelse. Till sist blev dock allt rätt och till min belåtenhet. Enda anledningen till att det inte blir full pott från mig är den obefintliga dialogen och strulet administrationen. Bortsett från det är jag helt nöjd.
    Hej Ulf och tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att skriva. Vi är glada att du är nöjd, trots att du upplevde att det var brist i kommunikationen. Vi tar naturligtvis till av oss av detta och förbättringspotentialen. Med önskan om en fin december och bra start på 2022, vänligaste hälsningar från oss alla på Cellsolar 1KOMMA5° Sverige
    2021-12-08 Spontant omdöme
    Jag har köpt en 14.04 kwh solcellsanläggning av Cell Solar.Jag kom i kontakt med försäljare Victor.Jag tyckte att det blev lite dyrt med 400 W. panel med så många optimerare, så jag beställde 27 st 520 W. paneler istället.Sedan kom fälttekniker Bosse och mätte taklutningen och takmått inklusive invändigt till elcentral.Cell Solar kom att tidigarelägga installationen, p.g.a prishöjningar,men det hade vi kommit överens om.Projektledare Benjamin ringde och bokade jobbet och gick igenom byggprocessen pedagogiskt.Installationen påbörjades den 29/11-2021 och montörerna började med montagesystem.Sedan blev det dåligt väder och installationen framflyttades några dagar.Elektriker Christer kom den 2/12 och installerade en växelriktare och gjorde inkopplingen.Christer var trevlig och tillmötesgående.Solcellsinstallationen påbörjades igen 3/12-2021 och avslutades 7/12-2021.Appen SolarEdge hjälpte Benjamin mig att installera där jag kan följa produktionen.I sin helhet är jag nöjd med alla inblandade personer(projektledare Benjamin och montörer), som alla gjorde ett bra jobb. Rekommenderas varmt! Nu ser jag framme emot vårsolen,men hoppas dessutom på att produktionsberäkningen från säljaren stämmer. /MVH Jonny
    Tack Jonny för din rekommendation samt utförliga omdöme. Vi uppskattar att du tig dig tid att skriva om din upplevelse hos Cellsolar och ser, precis som du, fram emot både vinter- och vårsol! Med önskan om en fin december och en bra start på 2022, skickar vi dig varma hälsningar från oss alla på Cellsolar 1KOMMA5° Sverige
    2021-11-24 Spontant omdöme
    I can truly recommend Martin and the team from Cell Solar. He and the team have been very solution-oriented, re-and proactive and supportive during the entire process and after. They have ensured that all aspects of installing and using the solar collectors are taken care of from a customer perspective. Very useful...
    Thank you Björn Ole for your comment and evaluation of team Cellsolar. Much appreciated. Glad that you have joined our growing group of solar power producers and to hear that your installation process has run smoothly. Kindest regards from team Cellsolar 1KOMMA5° Sverige
    2021-11-23 Spontant omdöme
    Jag läste på en hel del och jämförde många solcellsleverantörer innan jag valde CellSolar. Det var främst baserat på positiva omdömmen och reckommendationer från kunniga gällande alla olika garantivillkor, total entreprenad för installationen, samt val av panerler, växelriktare etc. Det var en bra och prisvärd lösning de erbjöd helt enkelt.

Avgörande för mitt val var dock främst att säljaren, Martin Fors, gav ett ärlgt och kunningt intryck och kunde svara konkret på mina funderingar och resonemang. Jag upplevde att många andra Solcells säljare var ute efter en snabb affär via telefon och inte kunde svara specifikt på mina frågor.

Vi ville tvätta och måla taket innan panelerna skulle upp (inget vi blev reckommenderade, men vi tyckte det var nödvändigt), vilket Martin Fors hjälpte till att erbjuda via samarbetspartner - Vackra Tak.
    Luice och Samir från Vackra Tak hade direkt dialog med Benjamin, Cell Solars projektledare för installationen som kooridnerade allt. Efter målning kom de och installerade solcellerna inom ett par veckor (precis på 8:e veckan efter lagt beställning enl. deras löfte). Jag tror det tog ca 2 dagar för dem att montera upp panelerna (28 st). De hade en elektriker på plats inom 2 dagar och vi hade driftsatt anläggning i slutet av samma vecka (kommunen kom dagen efter. Elmätaren var redan bytt sedan tidigare, så behöve bara startas igång) Detta var den 23 Juli, så mitt i semestern.
    Martin Fors bokade in ett möte direkt efter semestern för att gå igenom installationen, förmedla kontakt till support och dokumentation etc.
    Inga konstigheter. Allt har flutit på smidigt.
    Installerad effekt är 10,92kwp
    Efter exakt 4 månader i drift har vi producerat 3,13MWh solel

23-30 Juli: 498kWh - snitt på 44,1kWh (toppade 71KWh per dygn 23-24 Juli).
    Augusti:1,29KWh, genomsnitt på 41KWh per dygn.
    Sept: 889kWh - snitt på 33,33kWh/dygn
    Okt: 418 kWh - 13,5kWh/dygn
    Nov (1-23): 140kWh - snitt på 6kWh/dygn

Nu är det bara att se fram emot ljusare tider!

Supernöjd Elproducent!
    Hej Martin och varmt tack för ditt omdöme. Väldigt glada att höra om din upplevelse och att allt har flutit på som det ska. Vi, liksom du, ser nu fram emot att solen lyser så gott det går även under denna mörkare delen av året. Tack igen och ha ett fint avslut på 2021. Varma hälsningar från alla oss på Cellsolar 1KOMMA5° Sverige
  • 2021-11-23 Spontant omdöme
    Införsäljningen lät väldigt bra men från att jag betalade handpenning så hände ingenting.
    Under hela installationen så var jag tvungen att ringa efter folk som inte kom eller gjorde fel i installationen, varje gång det kom någon från
    Cellsolar så hade de fel information om vad de skulle göra, de satte upp paneler fel och felaktigt antal. Så när de var klara fick jag ringa igen
    och säga att de missat två paneler. All form av dokumentation som jag skulle få fick jag påminna om minst 3-4 gånger.
    Den sista delen där Nätägaren skall skicka ut en elektriker för att göra det sista av installationen, det kan inte Cellsolar göra - det vet jag.
    Men jag står helt själv och måste ringa och påminna för eon kommer hit och bara vänder för Cellsolar har gjort något fel.
    Jag har fortfarande inte några solceller som funkar efter 4 månader och som grädde på moset ringer VD och säger att han vill att jag betalar
    räkningen för han anser att deras jobb är klart. Välj inte CellSolar om du inte vill tillbringa många timmar i telefon och bevaka arbetet helt själv.
    Hej Tony,
    Extremt tråkigt att du fått denna upplevelse från oss och att du tolkade dagens samtal på det sättet du beskriver. Vi har tagit till oss din feed back och som vi kom överens om får du gärna höra av dig direkt till mig om nätägaren nu inte uppfyller sina åtaganden.
    Mvh Mats Alsmyr, VD
    2021-10-27 Insamlad av företaget
    Jag tog in 4 offerter, det visade sig att Cell Solar var mest konkurrenskraftiga p.g.a. tekniskt bättre solpaneler samt en duktig teknisk Martin Fors, som visste vad han talade om och följde upp mina frågor och svar. Jag kan rekommendera hela teamet som monterade på ett snabbt och effektivt sätt. Jag har 27 solpaneler på västra sidan av taket och det fungerar mycket bra. Med vänlig hälsning
    Kenneth
    Hej Kenneth, tusen tack för det fina betyget och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi är väldigt glada att valet föll på oss som din solcellsleverantör och tacksamma för att du valt att investera in solenergi till ditt hushåll. Varma hälsningar från oss på Cellsolar. 1KOMMA5° Sverige
    2021-09-23 Spontant omdöme
    Vi fick ett fantastiskt bra och proffesionellt första intryck av säljaren Göran Åkerblom. Att vi sedan fick svar på alla våra frågor med rak och tydlig och snabb kommunikation gjorde att valet blev enkelt. Kajsa Norling tog över och guidade oss igenom installations processen och vi kände oss trygga hela vägen. När vi dessutom mäter sol energin som vi erhållit nu i snart fyra månader, så är den mycket högre än den som var budgeterad från början, så blir detta ytterligare en bekräftelse på att vi gjorde 100% rätt val. Känslan av att få el in i vårt hus från våra solpaneler är helt magisk. Vi kan starkt rekommendera Cell Solar. Bättre än så här blir det inte! Mvh Joakim & Cynthia
    Hej Joakim och varmt tack för att du tog dig tid att skriva en rekommendation. Vi är väldigt glada att höra att er resa, fram tills ni nu är producenter av egen grön el, har fungerat smidigt och att produktionen är över förväntan. Vänligaste hälsningar från alla oss på Cellsolar 1KOMMA5° Sverige
    2021-09-02 Spontant omdöme
    På första kontakten med cellSolar kom jag i kontakt med säljaren Martin Fors. Han erbjudit sig att komma på besök hem till mig för att se möjligheterna för mitt solpanelprojektet. Säljaren Martin Fors var kunnig, engagerad och förklarade på ett bra sätt hur det här hela fungerade att installera paneler på taket och vad man kunde förvänta sig av den investeringen. Installationen gick mycket smidigt på bara en dag av mycket duktiga montörer. Mina 34 paneler på västerläge och österläge varit redan i produktion efter tre dagar. Kommunikationen med cellsolar varit enastående och de arbetat efter den utlovade planeringen.
    Nu har det gått två veckor och elproduktionen varit på ca 780 kwh.
    Hej Ahmad, varmt tack för att du tog dig tid att skriva en recension om oss. Det glädjer oss att allt flöt på smidigt och att din solcellsanläggning nu producerar egen grön el till ditt hushåll. Önskar dig en fin dag. Vänligaste hälsningar från alla oss på Cellsolar 1KOMMA5° Sverige
  • FREDRIK C
    2021-08-28 Spontant omdöme
    Vid första kontakten med CellSolar fick jag ett bra intryck. Säljare Fredrik Mattson verkade kunnig, engagerad och kunde förklara på ett bra sätt hur det fungerade och vad man kunde förvänta sig av installation och investering.
    Lite försenat montage och pga av väder så tog installationen 5dagar istället för 3dagar. Duktiga montörer som gjorde ett superjobb. Fina paneler och ett snyggt montage på taket. 34 paneler och ca 15Kwp installerad effekt.
    Vi har paneler både i söderläge och västerläge. All kommunikation med cellsolar har varit klockrent. Elektriker var på plats 2 dagar efter panelerna var på plats.
    Nu väntar vi på att få bytt elmätare så vi kan få igen produktionen. Nu återstår och se om verkligheten stämmer överens med offert och säljsnack.
    Spännande framtid och vi har stora förhoppningar på att vi gjort rätt beslut för vårt klimat.
    Hej Fredrik och varmt tack för att du tog dig tid att skriva din recension. Vi är glada och stolta över att du valt att investera i solceller via oss. När elmätaren är bytt kan anläggningen sättas på och ni börjar producera er egen gröna el. Varmaste hälsningar från alla oss på Cellsolar 1KOMMA5° Sverige
  • 2021-07-09 Spontant omdöme
    Hej

Jag är en elingenjör och jobbade med solar park projekt. Så jag hade bra kunskap med projektet.

Jag hade min projekt hos Cellsolar i Februari vilken var kallt väder men tork. Projektet gjordes i Kållered nära Göteborg.

Jag kommer att skriva några kommentarer så de kommentarer kan kanske hjälpa andra.
    Förlåt om min svenska är inte så bra.

Jag vet att företaget är kändis och får bra betyg från de flesta kunder men jag skriver bara om mitt projekt vilken jag tror att det var inte bra totalt och jag blev missnöjd.

Fördelar som jag såg:

1. Bra pris. Jag fick 7 offert och Cellsolar var mer ekonomisk val tror jag.
    2. Bra kvalitet ( minst efter 4 månader händer ingenting :) ) och aggregat märke är bra också.
    3. Bra regionchef som man kunde ringa och berätta allt till honom och få stöd.
    4. Bra offert för takläggare. Jag använde deras samarbetare för att byta taket och jag är nöjd med detta.

Nackdelar och kommentarer:

1. När de kom på plats saknade dem två paneler. Jag beställde 42 men de hämtade 40 st. Jag uppdaterade beställning en veckan tidigare men de visste inte om detta.

2. De hämtade en fel växellikriktare än som jag beställde ( en mindre i effekt och billigare) och det var jag som märkte detta och inte Cellsolar. De bytte det efteråt.

3. När installatörer kom här kunde de inte prata svenska eller engelska och även projektledare kunde inte kommunicera med dem vilken var mycket konstigt. Det ser ut att Huvud PL var sjuk och den vikarien kunde inte kommunicera med installatörer.

4. Installatörer var erfaren i installation på tak men inte för särskilt optimum placering av solpaneler på taket. Det fanns ingen lämplig design som de följer. När jag klagade att solceller borde placeras på uppsidan av taket för att ha ett bättre effekt fick jag svar att det blir inte snygg isf! jag fick svaret inte så lätt för att de kunde inte svenska eller engelska. Bara några ord...

5. Företaget är inte kunnig med en lämplig och optimum konstruktion av solsystemet. De visste inte hur många strängar är optimum och är bäst för 42 paneler. konstruktion och beräkning av optimum panel per sträng påverkar produktionen och spelar roll för att ha mer produktion under år. Jag simulerade allt själv i simulatorn och hjälpte dem med detta.

6. PL som var på plats var inte kunnig för att ansluta DC kablar till växellikriktare på ett bra sätt. Även Eltekniker var inte kunnig med DC sidan. Han kunde bara med AC sidan som han sa.

7. Eltekniker ville byta min huvudsäkring med fel vilken skulle leda till högre pris för min elnät abonnemang. Han ville byta 20A med 25A vilken kostar 1200 SEK mer per år medan det var inte nödvändigt. Jag ringde till chefen och förklarade att det behövs inte och 20 A räcker för min anläggning. Han håller med mig och berättade detta till eltekniker och han accepterade detta efteråt.

8. Cellsolar skickade en fel garanti intyg och jag märkte detta och de fixade det efteråt.

9. Även för Grönteknik avdrag gjorde dem fel och skickade förfrågan till Skatteverket på ett fel sätt. De fixade det efter vi märkte detta och klagade till dem.

10. Jag berättade allt till regionchef och han håller med att projektet gjordes inte på bästa sätt och som ersättning fick jag en 500 SEK present kort som jag kunde handla på Willys.

Det var allt :)

Anläggning funkar bra till nu ( 4-5 månader under drift) och jag hoppas att det kommer att funka bra i framtiden också.
    Hej och tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att skriva ner vad som var positivt och vad vi kan förbättra. Det är väldigt värdefullt för oss. Vi är glada att höra att anläggningen fungerar bra. Hör gärna av dig direkt till oss om du har några funderingar eller frågor framöver. Trevlig sommar önskar vi dig. Vänligaste hälsningar från oss på Cellsolar 1KOMMA5° Sverige
    2021-07-02 Spontant omdöme
    Allt funkade väldigt bra, vi fick till och med bygglov för solpanelerna (behövdes för hus i vårt område). Rekommenderar absolut, har redan gjort det några kollegor.
    Hej Oskar, stort tack för din rekommendation och för att du tog dig tid att skriva en rad. Vi är glada för att du valde Cellsolar som din solcellsleverantör och tacksamma för att du valt att investera in solenergi till ditt hushåll. Soliga hälsningar från oss på Cellsolar. 1KOMMA5° Sverige
  • Petra Maria L
    2021-07-02 Spontant omdöme
    Efter ett par veckors försening gick installationen snabbt och smidigt. Vi fick mycket bra råd och hjälp hjälp av Cell Solar både före och efter installationen i samband med uppföljning. Inte minst fick vi hjälp med dokument och ansökningar som krävs för att bli producent. Killarna som satte upp cellerna var bra och effektiva och gjorde ett snyggt jobb. Elektrikern också. Cellerna och produktionen är vi jättenöjda med så här långt. Appen fungerar däremot tyvärr riktigt dåligt.
    Hej Petra, tack för ditt omdöme. Kul att höra att installationen gick smidigt och att ni nu kan producera egen solel till ert hushåll. Vi hör av oss till er för att se hur vi kan hjälpa er med app:en. Önskar er en fin sommar med många soltimmar! Vänligaste hälsningar från oss på Cellsolar 1KOMMA5° Sverige
  • 2021-05-25 Spontant omdöme
    Martin Fors och hans team gjorde ett snabbt och bra jobb hos oss.
    Vi är mycket nöjda med produkten.