3nor

Midskeppsgatan 10, 120 66 Stockholm — Visa karta

4.8 i betyg av av 34 omdömen
Är du i behov av lägenhetsrenovering? Vi på 3nor utför uppdrag i hela Storstockholm. Inget projekt är för stort eller för litet för oss.

Vi har erfarenhet och kapacitet att göra alltifrån ombyggnationer för privatpersoner till att genomföra kompletta stambyten i flerbostadshus. 3nor tar hand om hela entreprenaden, alternativt delar av den, du väljer själv hur du vill ha det.

Självklart arbetar vi efter Byggkeramikrådets branschregler. Kvalitet och kontroller är något vi värderar högt. Varmt välkommen!

Läs vad 34 kunder tycker om 3nor

 • 2019-01-06

  Spontant omdöme
  Alexandra L skrev om 3nor
  Anlitade 3nor efter rekommendationer från en bekant . Är väldigt glad över det! Totalrenoverade hela mitt badrum och det vart snyggare än vad jag hade kunnat drömma om. Otroligt billigt för det jobbet också måste jag tillägga !
  Jag hade mycket frågor och Peter är en stjärna, man kan alltid nå honom och han får en att känna sig trygg från första kontakt . Så skönt med karlar som är på rätt plats och vet vad dom gör! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Annedal Bygg och Badrum AB
  4.9 / 5 i betyg — 75 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen"
  therese b
 • 2017-12-13

  Spontant omdöme
  Johan B skrev om 3nor
  3NOR är lätta och trevliga att ha att göra med. Peter Norberg och hans firma 3Nor har gjort två badrum hos oss i höst. Arbetet har utförts professionellt och tidplanen har hållits enligt grundplanen. De är snabba på att återkoppla och åtgärda saker som inte låg i planen. Vi har tillsammans hittat lösningar på de problem som uppstått under vägen. Ett stort tack till Goran som kaklat och lagt alla tätskikt. Han har gjort ett noggrant och snyggt arbete. Det vi har lärt oss och tagit lärdom i att göra ett bra förfrågningsunderlag för att offerten inte skall skapa för mycket extrakostnader. Det blev dyrt i slutändan. Dvs Tänk på att fråga hur allt skall göras . Skall du kakla i halvförband säg till om det. Skall du ha laserskuret kakel, säg till om det. Specificera så mycket inredning du kan. Porslin, blandare, kakel, kakling, belysning m m. Dvs tänk på förfrågningsunderlaget och diskutera med 3Nor då slipper du kostsamma överraskningar. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-06-14

  Insamlad av företaget
  Maria S skrev om 3nor
  Vi är väldigt nöjda med 3nor! De har alla varit lätta att samarbeta med genom hela projektet, och de har utfört renoveringen av vårt badrum på ett proffsigt och tillfredställande sätt. Dessutom har de hållit tidsramen vi kom överens om. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Badrumsrenoverarna
  4.4 / 5 i betyg — 62 omdömen
  Badge2019
  "Vi anlitade företaget för cirka 9 år sedan. De fixade vårt badrum på utlovade 10 dagar. Vi var nöjda och glada. Åren har gått och vi börjad"
 • Bernt-åke J

  2017-03-08

  Insamlad av företaget
  Bernt-åke J skrev om 3nor
  3Nor var mycket behjälpliga för mig som inte alls var insatt i renoveringar och vad som behövs. Frågor kunde lätt bollas och tips gavs till hur saker och ting kunde lösas på ett bra sätt, vilket underlättade mina beslut mycket. Även om en del efterjusteringar och korrigeringar, som jag var tvungen att identifiera och påtala, så kan 3Nor starkt rekommenderas. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-02-10

  Insamlad av företaget
  Viktor F skrev om 3nor
  Toppklass!
  Bra information innan och under arbete. Bra idéer och förslag på hur jobbet ska göras.
  Proffsigt och snabbt utfört och väldigt snyggt resultat! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  DEKÅ Entreprenad AB
  4.7 / 5 i betyg — 140 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Totalrenoverade vår sekelskiftesvåning med snäva tidsmarginaler. Är själv väldigt krävande och noggrann kund. Resultatet och vägen dit var e"
 • 2016-12-28

  Insamlad av företaget
  Katarina N skrev om 3nor
  Vi har anlitat 3nor vid två tillfällen. Helrenovering av ett badrum samt ett kök som skulle kaklas. Båda gångerna har resultatet varit strålande! Peter har ett mycket proffsigt och förtroendegivande bemötande och är bra på att förklara både tillvägagångssätt och kostnader på ett sätt så att man förstår. Badrumsrenoveringen genomfördes då vi var utomlands och trots det upplevde vi att vi hölls informerade om hur projektet fortlöpte på ett mycket tillfredställande sätt. Vi kan starkt rekommendera 3nor! Läs mer
  gillar detta
 • Ulf S

  2016-12-18

  Insamlad av företaget
  Ulf S skrev om 3nor
  Kontaktade 3nor för en mindre renovering av kök, med nytt golv och installation av elspis, diskmaskin, samt ventilation.
  Peter Norberg driver sin firma som projektledare, och underkontrakterar oberoende hantverkare. Tar inte betalt för egen tid, utan lägger på ett påslag på arbetad timme som verkade rimligt för det jobb jag fick utfört. Han hör av sig snabbt om man kontaktar honom. Tar egna initiativ, och diskuterar och kommer med förslag om andra lösningar vilket är bra.
  En annan hantverkare monterade bort gasen, och strulade till tidsschemat,
  men Peter hanterade det smidigt. Var huvudsakligen nöjd med slutresultatet.
  Rapporteringen av antal timmar var något bristfällig, då jag endast fick en slutsumma per funktion, vilket är svårt att verifiera.
  Skulle vilja se antal timmar fördelat på person och dag.
  Kan inte se att de rapporterade timmarna är orimliga dock.
  Peter är dock öppen för att installera stämpelklocka vilket man kan få
  med fingeravtrycksläsare för en dryg tusenlapp från Kina. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  MF Rör AB
  4.6 / 5 i betyg — 10 omdömen
  "Åter igen ett jättebra jobb med stambyte i en källare i ett av våra hus i vår bostadsförening. Snabba, effektiva, håller både tidsplan och p"
 • Henrik G

  2016-12-12

  Spontant omdöme
  Henrik G skrev om 3nor
  Det här är tredje gången vi anlitar 3nor för att göra våra badrum. Som vanligt fungerar kommunikationen väldigt bra och underleverantörerna är precis som Peter trevliga att ha med att göra. Ett stort plus för att det hålls rent och fint hela tiden, även när vi gjorde ett stambyte den här gången så lämnades huset i bra skick varje dag. Rekommenderar starkt. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-22

  Insamlad av företaget
  Gil M skrev om 3nor
  We contacted 3nor on recommendation from four other houses (satisfied customers) on our street.
  3nor were responsible for the removal of our old water distribution and wastewater system and installation of all new pipes.
  From the first meeting everything moved on quickly with little fuss.Every step in the process was clearly explained .The installation was done efficiently, quickly and cleanly. The installation was done to a very high standard and to a fair price. I can definitely recommend Peter (3nor) and his guys. Their attitude was very professional and friendly.
  A Satisfied Customer! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Palma Bygg
  4.8 / 5 i betyg — 242 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering."
 • Mikael A

  2016-11-11

  Insamlad av företaget
  Mikael A skrev om 3nor
  Trevligt bemötande och professionellt utfört arbete.
  tydligt offert på vad som ingick i arbetet, bra dialog när företaget var på plats mm.

  jobbet dom utförde var fuktspärr i badrum.

  väldigt nöjd med 3Nor och rekommenderar dom gärna! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-10-17

  Insamlad av företaget
  Roger L skrev om 3nor
  3NOR AB, Gjorde vårat badrum under 2016.
  Mycket nöjda med allt från start till mål.
  Rekommenderas starkt! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Köksspecialisten i Stockholm AB
  4.8 / 5 i betyg — 73 omdömen
  Badge2020
  "Höll vad de lovade. Arbetade snabbt och proffsigt. Väldigt nöjda med resultatet. Även bra på att kommunicera innan arbetet, så vi fick snabb"
  Micaela B
 • 2016-10-06

  Insamlad av företaget
  Mathias G skrev om 3nor
  Min fru och jag anlitade Peter Norberg på 3Nor för renoveringen av vårt radhus sommaren 2016. Förberedelsetiden var kort och entreprenaden genomfördes på kortast tänkbara tid under semestermånaderna juni-juli. Det var en totalrenovering som omfattade samtliga utrymmen i huset utom köket. Allt som allt sju rum samt ett badrum, en tvättstuga med dusch och två gästtoaletter, sammantaget 165 kvm på tre plan. Samtliga väggar och tak bredspacklades och målades, en avskiljande vägg byggdes, samtliga våtutrymmen gjordes om från grunden.

  Entreprenaden genomfördes på ett mycket professionellt sätt och på utsatt tid. Vi är väldigt nöjda både med Peter Norbergs och samtliga underleverantörers arbete. Alla på plats var ytterst kunniga, noggranna, trevliga och lätta att kommunicera med. Och punkliga, vilket inte alltid förefaller vara fallet. Arbetet har flutit på smidigt och Peter och övriga har hela tiden varit mycket lyhörda och tillmötesgående. Har uppskattat att Peter hela tiden har varit väldigt lätt att nå, även helger, via telefon, sms eller mejl.

  Vi kan varmt rekommendera 3Nor. Vi kommer att anlita såväl Peter Norberg som hans underleverantörer för framtida arbeten i huset. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-06-20

  Insamlad av företaget
  Gert E skrev om 3nor
  3-Nor har totalrenoverat vårt badrum.
  De har hållit det de har lovat i offerten.
  Vi är utomordentligt nöjda med resultatet Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Moderna bad / Badrumsfixaren
  4.7 / 5 i betyg — 56 omdömen
  Badge2019
  "Det här är andra gången jag köper deras tjänster (lägenhet och villa) och för andra gången nöjd från start till mål. Trevligt bemötande, kon"
 • 2016-05-01

  Insamlad av företaget
  Lisa L skrev om 3nor
  Bra och snabbt jobb där kommunikationen fungerade bra! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-04-19

  Insamlad av företaget
  Per J skrev om 3nor
  Bra service och anpassning till individuella behov. Lyhörd. Bra goda råd. Bra personal och underleverantörer som inger förtroende och kunskap Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  EnskedeByggarna AB
  4.7 / 5 i betyg — 24 omdömen
  Badge2018
  "Jag hörde av mig med kort varsel och en väldigt otydlig version av vad jag ville ha gjort i min lägenhet. Det var inget som helst problem f"
 • Jonny L

  2015-12-06

  Insamlad av företaget
  Jonny L skrev om 3nor
  3nor genomförde en helrenovering av vårat badrum. Mycket proffessionellt bemötande där man kände sig delaktig genom hela processen med ett fantastiskt slutresultat.

  Rekomenderas starkt! Läs mer
  gillar detta
 • 2015-11-08

  Insamlad av företaget
  Hassan E skrev om 3nor
  Vårt badrum renoverades hösten 2015 av 3Nor och vi är supernöjda, dels över hela processen och självklart också resultatet! Peter kom hem till oss, väldigt tillmötesgående och tittade på badrummet och skickade en tydlig offert som vi tyckte var rimlig. Några veckor senare började renoveringen och den flöt på bra. Under tiden kunde vi ringa Peter med diverse frågor och han tog sig tid och svarade. Peter var genom hela processen tydlig och allt kändes schysst. Nu har vi ett riktigt fint badrum. Riktigt reco helt enkelt. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Målerifirma Alfred Holm
  4.5 / 5 i betyg — 262 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Anrikt och ansvarstagande företag som alltid levererar det de lovar."
  Staffan P
 • Sane Y

  2015-08-03

  Insamlad av företaget
  Sane Y skrev om 3nor
  3Nor har renoverat mitt badrum samt anslutande hall. Förutom det sedvanliga har väggar flyttats och fönster installerats, speciallösningar har gjorts. Allt enligt önskemål och utifrån diskussion under arbetets gång. 3Nor har uppfyllt allt de utlova och lite till. Förutom att arbetet är mycket professionellt utfört så har företaget varit punktliga. Utfört arbetet den tid de lovat, städat efter sig samt informerat grannar i god tid. Jag vill påstå att 3Nor har mycket bra samarbete med sina underleverantörer då inga hinder funnits. Det jag inte förstått eller inte kunnat fatta beslut om har 3Nor gett oerhört proffsiga råd. Jag rekommenderar verkligen dem för liknande arbeten. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-04-15

  Insamlad av företaget
  Anna B skrev om 3nor
  Jag har dåliga erfarenheten av byggbranschen då saker och ting blir sällen gjorde som man förväntar sig. Jag blev positiv överraskade av 3NOR då allt gick som det skulle. 3NOR var duktiga att på kommunicera och berätta det som pågick och det de hade planerat. Jag rekommendera starkt 3NOR! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Bad & Rum
  4.9 / 5 i betyg — 39 omdömen
  Badge2020
  "Jättenöjd med badrumsrenovering en. Trevligt och proffsigt bemötande av alla. Noggrann offert och super nöjd med arbetet dom gjorde."
  Susanne D
 • 2015-03-18

  Insamlad av företaget
  Madeleine A skrev om 3nor
  Hej Jag är en jättenöjd kund.
  Byte av stam i mitt radhus.Allt fungerade bra. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-03-13

  Insamlad av företaget
  Per J skrev om 3nor
  Bra service och uppföljning mot kund. Passar i förväg bestämda tider vilket i och för sig är en självklarhet, ändå är det tillfredställande att konstatera att det fungerat. Får goda råd om lösning av våtrum. Gällande pris så har jag som köpare inte utmanat 3nor på den punkten, detta har inte varit prioriterat av mig. Jag är därför osäker på om jag som köpare fått en pris/-kostnadsmässigt rimlig offert. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Home Design One
  3.9 / 5 i betyg — 81 omdömen
  Badge2019
  "Installation av skjutdörrar till en garderob, trevligt och proffsigt bemötande och resultat, så nöjd, tack Doorline!"
 • 2014-12-15

  Spontant omdöme
  Jakob V skrev om 3nor
  Proffsiga snabba och trevliga, det sammanfattar bäst min erfarenhet Peter och hans team. Jag gav dom en tight deadline och det lyckades bygga om mina två badrum på tre dagar. Allt mycket snyggt och inom budget, jag rekommenderar dem verkligen! Läs mer
  gillar detta
 • 2014-11-03

  Spontant omdöme
  Claes L skrev om 3nor
  Vi är supernöjda, de gjorde ett fantastiskt arbete!
  Vi tog hjälp av 3NOR när vi fick en stor vattenläcka i vårat badrum. Allt från kontakt till arbete och konsultation har skötts fantastiskt bra.
  Vi kunde ringa en helg för råd om inköp av ex kakel och fick svar direkt.
  Stort plus i kanten att dom städade av efter arbetsdagens slut. Samt en storstädning av utrymmen när dom va helt klara.

  Ett mycket proffsigt bemötande och arbete av alla inblandade.
  Samt att dom var mycket trevliga att ha kontakt med, vi kände direkt att vi hade förtroende för dom!
  Vi kan starkt rekommendera 3NOR och kommer utan tvekan att anlita dom igen! Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Badrumsdröm
  5.0 / 5 i betyg — 3 omdömen
  "Totalrenovering av badrum. Jag tog in flera offerter från olika företag och förstod att många anlitade underentreprenörer för att utföra job"
 • 2014-10-11

  Spontant omdöme
  Peter G skrev om 3nor
  Fick en bänkskiva monterad, gick snabbt att få hjälp och slutresultatet blev bra Läs mer
  gillar detta
 • 2014-06-22

  Spontant omdöme
  Jimmy B skrev om 3nor
  Beställde renovering av gammalt okaklat badrum med byte av all inredning. 3Nor lämnade detaljrik offert inkl. alla typer av arbeten som behövde utföras, solklart vad som ingick i priset och inte. Arbetet startade på tid och sköttes exemplariskt. Om oförutsedd kostnad tillkom meddelades detta genast och jag som kund kunde ta ställning direkt. Alla frågor sköttes genom en enda person på 3Nor, så jag behövde aldrig diskutera med underleverantörerna. Avtalade tider hölls, hallgolv och trapphus sopades efter varje dags arbete. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Allmänna Rörjouren
  3.7 / 5 i betyg — 529 omdömen
  Badge2020
  "Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åk"
 • 2014-05-04

  Spontant omdöme
  Gustav M skrev om 3nor
  Anlitade 3Nor för att göra om vårt badrum och är mycket nöjda med resultatet. Det är alltid svårt att veta om hantverkare är bra att ha och göra med eller inte, men tack vara bland annat reco.se hittade vi 3Nor och är glada för det. Peter är mycket duktig och gjorde jobbet snabbare än beräknat och till ett bra pris. Det enda som kunde förbättras var att det var var lite "fram-och-tillbaka" att komma fram till när jobbet skulle göras. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-03-02

  Spontant omdöme
  Andreas N skrev om 3nor
  3nor totalrenoverade vårt badrum med ett utmärkt slutresultat. De har ett trevligt bemötande och höll tidplanen. 3nor förstår att sätta kunden i fokus. Rekommenderas! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Värmdö Kakel & Design AB
  4.0 / 5 i betyg — 44 omdömen
  Badge2019
  "Kan varmt rekommendera Värmdö Kakel & Design! Allt gick smidigt från start till slut under renoveringen av vårt badrum. Lättillgängliga,"
  Evelina T
 • 2014-02-28

  Spontant omdöme
  Linda F skrev om 3nor
  Proffsigt på alla sätt. Helrenoverade vårt badrum december 2012 och vi är supernöjda. Vi hade också krav på "säker vatten" och annat man bör tänka på i en badrumsrenovering - vilket de har. Kommunikation, bemötande och allt fungerade toppen. Kom alltid i tid och lämnade snyggt efter sig varje dag. Rekommenderas varmt! Läs mer
  gillar detta
 • 2014-01-14

  Spontant omdöme
  Matti V skrev om 3nor
  Jättenöjd med bemötandet, leveransen och slutresultatet. Enda som var struligt var otydligheten i offerten och vad som ingick i jobbet från början. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Litabygg.se/Eriell AB
  4.8 / 5 i betyg — 73 omdömen
  Badge2018
  "Jag har använt dem till flera projekt, varje gång med utmärkt resultat: Stengång, gjutning och skifferbeklädnad av mur, stensatt uteplats, k"
 • 2013-12-22

  Spontant omdöme
  Lars N skrev om 3nor
  - Vi tycker att 3nor verkligen gör sitt yttersta för att sätta kunden i fokus både när det gäller bemötande och service nivå.
  - De var mycket hjälpsamma vid inköp av material samt att utförandet blev över förväntan, vi fick en helt ny källarvåning...
  - Vi uppskattar trevliga och seriösa hantverkare som levererar bra resultat för pengarna och vi kommer att ge 3nor ytterligare förtroende vid kommande byggnationer. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-12-18

  Spontant omdöme
  Lars J skrev om 3nor
  Fantastiskt tillmötesgående och de sätter kundens önskemål i centrum. De höll utlovad tidplan och pris. Servicen är fantastiskt och vi var super nöjda med resultatet. Jag kan verkligen rekommendera 3nor. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  VNP Bygg
  4.9 / 5 i betyg — 69 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Noggrannhet och punktlighet utmärker den här byggfirman. Att man också kan bolla sina idéer med byggledaren och att denne är sakkunnig och i"
 • 2013-12-18

  Spontant omdöme
  Mikael A skrev om 3nor
  Hög kompetens och öga för detaljer. Vi hade en bra dialog under bygg resan och upplevde att den rätta balansen kunnande och service var mycket bra. Vi skulle rekommendera 3Nor och skulle anlita dem igen om ett nytt projekt startas hos oss. Läs mer
  gillar detta
 • 2013-12-18

  Spontant omdöme
  Peter J skrev om 3nor
  Proffsig inställning, höll tidsplanen dessutom hög kvalité på arbetet. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Stockholm Group
  4.2 / 5 i betyg — 54 omdömen
  Badge2019
  "Slipning av 30 kvm ekparkett. Mycket nöjd med resultatet och företaget från början till slut, Rekommenderas varmt!"
  Susanne L
 • 2013-12-12

  Spontant omdöme
  Lena S skrev om 3nor
  Har bara gott att säga om 3nor:s renovering av mitt badrum. Snabbt jobb, trevligt bemötande och toppresultat! Läs mer
  gillar detta

Bästa badrumsrenoverarna i Stockholm:

4.9 i betyg av 144 omdömen
Matilda S Matilda S tycker:
“Anlitade renovera nu förra mån...” Läs mer
4.8 i betyg av 242 omdömen
4.8 i betyg av 141 omdömen
4.9 i betyg av 118 omdömen
4.7 i betyg av 127 omdömen

Karta

Kategorier