About You - Annelie
Utmärkelser
12 omdömen om About You - Annelie
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om About You - Annelie
En avslappnad massage, i lugn atmosfär och väl bemött av personal.
skrev om About You - Annelie
Jag har varit hos Annelie väldigt många ggr. På både klassisk massage, provat hot stone behandling och fått hjälp med olika åkommor vid olika tillfällen. När jag har mest besvär i nacke, axlar fokuseras behandlingen där. Fått många bra tips på självhjälp. Köpt bra produkter också 👌🙂 väldigt nöjd 🙏
skrev om About You - Annelie
Fin bemötande och fina behandlingar. Rekommenderar starkt❤️
skrev om About You - Annelie
Jag fick massage i en lugn och avslappnad miljö. Bra bemötande och behandling!
skrev om About You - Annelie
Det var en bra upplevelse, massage var helt okej. Jag personligen tyckte den var lite för mjuk. Men kommer ge den en chans till.
skrev om About You - Annelie
Hon är trevlig. Massage tiden var 20 minuter mindre än bokat men hon erbjöd mig en extra 30 minuter Massage för detta vilket jag tyckte var bra.
skrev om About You - Annelie
Bra service lätt att ta kontakt med
Trevligt bemötande.
Mina förväntningar var nog som alla andras att det ska kännas bättre efteråt.Jag hoppas att det kändes bättre efteråt. Viktigt att komma ihåg att om man har haft ont och varit stel länge så går det inte att släppa allt på en gång. Bästa är om man får behandling flera gånger relativt tätt. Tills man känner att spänningen har släppt. Efter det är det viktigt att komma tillbaka om spänningen kommer tillbaka.
About You - Annelie -
skrev om About You - Annelie
Mycket trevligt bemötande och behandlingen mötte mina förväntningar precis som vanligt!
skrev om About You - Annelie
Mycket bra. Jag är nöjd med behandlingen.
Kändes bra efter behandlingen
skrev om About You - Annelie
Bästa människan i världen.
Super bra massage och väldigt bra bemötande