Alltid bra bemötande o hög service✌️
Åkerbo El och Måleri AB
Välkommen till Åkerbo El och Måleri AB! Vi ernjuder dig allt inom el och elinstallationer. Vi ger dig en komplett lösning med måleri och elinstallationer. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen och över 250 slutförda projekt. Tjänster: Nätverk, elinstallationer, måleri, tapetsering, solpaneler och mycket mer. För...
72 omdömen om Åkerbo El och Måleri AB
Sedan starten hos Reco 2022
Härligt att höra. Återkom gärna när nästa projektet börjar. ;-)
Trevligt bemötande. Snabb återkoppling. Kunniga hantverkare, inriktade på problemlösning.
Vi försöker alltid att lösa problemet och blir bara glada när vi lyckas med det.
EON hade upptäckt, att en säkringshållare var trasig. Jag ringde åkerbo el, som jag även tidigare anlitat, och de hade reparerat och klart efter bara 3 timmar. Tack för det! Margareta
Tack för dina fina ord, Margareta! De kommer att vidarebefordras.
Har hittills fått hjälp med ett par elarbeten. Väl genomförda i tid. Har just nu ett målaruppdrag på gång som ännu ej är avslutat men de erfarenheter jag haft hittills är enbart positiva. Det är en firma som är lätt att komma i kontakt med, har medarbetare med ett mycket trevligt bemötande och de kommer som utlovat!
Det är så det ska vara. Lovar man något, då ska man också hålla det. Det blir säkert fint hos dig, Monica.
Snabbt och mycket bra! Inget att anmärka på!
Tack, Peter. Det är härligt att höra.
Snabb respons och professionellt bemötande mycket bra
Tack för dina fina ord, Bill! Återkom gärna om vi kan göra något till.
Vänligt bemötande. Snabb service, bra resultat vad gäller målning eller elarbeten. Toppen. Använt mig av både målning och installation av el , kommer alltid vid avtalad tid.
Vad härligt att läsa dina fina ord, Birgitta. Välkommen åter när du behöver hjälp igen.
har redan svarat på frågor om det. Snabb bra leverans av både hårdvara och installation
Och ändå så har du svarat igen som blir mycket uppskattat. Så tack igen, Göran!
Kort responstid, snabb inställelse och trevlig personal!
Tack för dina fina ord, Niklas.
Snabb service och information. Väldigt nöjd!
Dina fina ord kommer att vidarebefordras.
Relationen med företaget har på det hela taget fungerat bra Jag har köpt ett antal antal tjänster i huvudsak måleri under årens lopp och det tänker jag fortsätta med
Det låter härligt. Välkommen åter!
Efter besöket, snabb återkoppling med offert och igångsättning av arbetet 👍🙂
Tack för dina fina ord. Jag hoppas att du är lika nöjd med resultatet.
Bra service ställer alltid upp
Vi gör det vi kan. Tack för dina ord.
Bra lokal service med stor kompetens.
Tack för dina fina ord, Leif. De kommer att vidarebefordras.
Gillar firman och, de hittar ofta en tid på kort varsel och gör vad de ska. /david
Vad härligt att läsa dina ord, David! Tack för dem.
Mycket trevliga och arbetsvilliga medarbetare från företaget var hos mig , målade och reparerade 2 st. fönster . Vilket de gjorde till stor belåtenhet . Förväntningar hade jag väl egentligen inte tänkt på . Men givetvis vill man ju att det ska se bättre ut , än innan de började !!! Och det gjorde det , så jag har absolut inget att klaga på .
Vad härligt att läsa dina fina ord! Såklart kommer dem att vidarebefordras.
Malning av vindskivorna utfördes helt till min belåtenhet.betr tid, kvalitet och kostnad. Bemötandet var korrekt och sakkunnig.
Tack Reiner, för dina fina ord. De kommer att vidarebefordras.
Jag var mycket nöjd med Calles arbete.
När Calle är tillbaka från semester, kommer han att höra dina ord. Tack Brigitte!
Bra servis. Trevlig personal. Hemleverans!
Ibland behövs det inte många ord. ;-) Tack Kerstin!
Sköte allt enligt förväntan! Bara goda omdömen!
Tack för dina fina ord, Birgitta!
Bra bemötande och målning av huset fakturerades enligt offerten.
Tack för dina fina ord, Siri! De kommer att vidarebefordras.
Mycket duktiga fönsterrenoverare och målare
Efter semester kommer jag att vidarebefordra dina fina ord.
Jonte är mycket bra och ställer upp när det behövs
Även under semestertiden. Jag hoppas att allt fungerar nu igen.
Blev mycket trevligt bemött. Jag fick all hjälp jag behövde, och allt som beslutats hölls, allt gick enligt planerna. Tryggt. Bra och rimligt pris. Köpte en tvättmaskin som jag fick installerad. De tog hand om min gamla.
Tack för ditt omdöme. Vi är bara glad att du kan tvätta nu igen.
Jag har varit nöjd med både de el- och de måleriarbeten som Åkerbo El och Måleri hjälpt oss med. Det har varit lätt att komma i kontakt med företaget och bemötandet har varit personligt vilket känns bra.
Vi gör det vi kan. Tack för dina fina ord!
Bra bemötande och bra jobb för det mesta. Solpanel-installationen var bra, men några missar av killarna som installerade elstolpen, dom glömde ett par viktiga saker, såsom att ge användarmanual.
Jag hoppas att du fick din manual nu? Annars får du gärna höra av dig då ordnar vi detta.
Det gick snabbt och bra att få kontakt och hjälp.
Tack Folke! Vi kommer att vidarebefordra dina ord.
Har tidigare anlitat Åkerbo El till all el i hus och gäststuga med bra bemötande. Denna gång solpanelsanläggning, fick snabbt offert och framförallt en väldigt positiv leveranstid på färdig anläggning. Denna tid levde dom upp till och tom. något snabbare som jag verkligen uppskattar, på skala 1-10 en klar 10. Sen kommer det tråkiga som inte orsakas av Åkerbo El vill jag påtala enl följande. Färdigkopplade solpaneler Åkerbo El Fredag 14/4 anmält EON byter elmätare redan Måndag 17/4 helt perfekt (tidsmässigt). Sen hände...
Vad synd att E.On inte har ringt till dig, men vad härligt med dina fina ord till oss. Nu kan du njuta av dina solpaneler i alla fall. Hoppas att du har en fin sommar nu på vackra ön.
Snabb och bra service av god kvalitet!
Tack! Nu är det bara att le när elräkningen kommer.
Bra och snabb levererans på beställningar.
Tack för det. Nu är det bara att njuta. :-)
Planerade målning av innertak tillsammans med Åkerbo hösten 2022 att utföras vecka 11 2022..Arbetet utfördes av två målare vecka 11 o det tog 4 förmiddagar den veckan. Snyggt o effektivt arbete.
Och snyggt är det länge till. Återkom gärna om du har mer att göra.
Suverän service. Snabba trevliga och lösningsorienterade. Har bara mina varmaste rekommendationer när det gäller det här gänget.
Tack för dina fina ord, Ingela! De kommer att vidarebefordras till gänget!
Vi får alltid ett mycket trevligt bemötande av Åkerbo El. Vi har en lång relation till dem och blir sällan besvikna. Åkerbo El är proffesionella och är alltid hjälpsamma. Senast så installerade de solpaneler hos oss.
Tack för dina fina ord Ingrid! Vi hoppas att relationen kommer att fortsätta länge till.
Jonathan är bra o ha med att göra på alla sätt. Skickar bra personal när man bestämt o behöver dom. Hjälper även till på distans, vi mobil o förklara Kanske inte den billigaste, men jag uppskattar service o punktlighet.
Tack för dina fina ord Magnus! De blir uppskattade.
Trevligt bemötande lätt att få kontakt håller vad de lovat. Solcellsmontage samt driftsättning. El jobb i garage.
Nu får vi hoppas att solen kommer fram.
Proffsigt Överförväntan Mer än nöjd av solcellsinstallation
När solen kommer fram kan du verkligen njuta av den.
Mångårig relation med företaget. Alltid bra utförda jobb och leverans av vitvaror. Trevligt bemötande. Håller alltid utlovade leveranstider.
Det låter som att relationen kommer att fortsätta för många år till!
Alltid professionellt utfört arbete.
Tack för dina fina ord, Jonas!
Har haft kontakt med Åkerbo El i 13 år i olika uppdrag. Har alltid blivigt fint bemött och de har utfdört sina uppdrag på ett mycket bra sätt-
Vi kan bara hoppas att vi får flera uppdrag, om vi får såna fina ord. :-)
Bra jobbat, kanske lite mer än budget men huvudsaken är att jobbet blir gjort
Det är inte alltid lätt att hålla budgeten.
Bra bemötande Kom den dagen vi önskade och gjorde ett bra jobb Elinstallation till värmepumpar Tidigare köpt spis och fläkt vilka levererats snabbt och installerats Trevlig personal
Vi försöker att anpassa oss där det går.
Som alltid en jättebra service inga problem att göra det lilla extra
Välkommen åter om det behövs något till.
Kontakt direkt. Fick en tid inom en vecka, och kom i tid👍👍👍👍👍👍👍
Då måste jag väl reagera lika fort som elektrikern. Tack för ett bra omdöme.
Kunnig och trevlig elektriker fixade jobbet snabbt och smidigt.
Tack för dina fina ord, Ulf! De blir vidarebefordrade till elektrikern.
Grymt snabba och trevliga. Kvslitetsarbete
Härligt att du är nöjd! Jag kommer att meddela alla som var inblandade.
Lokalt bra personlig kontakt har inte sett resultatet eller fått fakturan
Allt kommer när det är dags och det gäller även fakturan.
Gott bemötande och väl utfört arbete, hjälp att sätta upp taklampor.
Även mindre projekt får vår uppmärksamhet. :-)
Snabb och effektiv leverans och installation av luftvärmepump. Dessutom har dom trevlig personal som utför sitt jobb utan att stöka till det. Kan varmt rekommendera Åkerbo El och Måleri.
Tack för det! Vi är bara glad att du har lite värme nu.
Positivt och vänligt bemötande och bra återkoppling. Mindre brister åtgärdades ganska omgående. Köp och installation av kyl/frys, ny spis. Byte av gamla kuloledningar. Trevlig personal
Tack för dina fina ord Leif! Jag kommer att vidarebefordra dem.
Alla vi haft kontakt med har varit trevliga, duktiga och effektiva. Omledning och nyinstallation av ledningar och vägguttag och installation av hushållsmaskiner, golvvärme mm.
Det låter som det var inget små projekt hos dig. Härligt att det gick så smidigt!