Anoflytt AB

Flytta ska vara smidigt! För att ge en smidig upplevelse till våra kunder så behöver vi vara lyhörda efter kundens önskemål, varje flytt är unik. Efter kundönskemål har vi därför vidgat vår verksamhet allt eftersom vi växt som bolag: Idag hjälper vi vissa kunder att flytta längre ned på gatan, så väl som andra kunder att flytta ned till Spanien eller över Atlanten.

Idag erbjuder vi flera tjänster utöver flytt, så som flyttstäd, hemstäd och magasinering.

Allt för att erbjuda en så smidig kund upplevelse som möjligt.

Utmärkelser

63 omdömen om Anoflytt AB

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-03-22 Verifierad kund
    Mycket professionellt och vi är väldigt nöjda. Bra service och flyttgubbarna jobbade extremt hårt, snabbt och försiktigt.
    Hej Jesper.

Tack för ditt fina omdöme.
    Hoppas nu att ni ska trivas i de nya boendet.🦋
  • Kerry J
    2023-03-20 Verifierad kund
    Jättebra snabbt svar och lätta att få tag på när man ville ändra på något. Företaget levde lätt upp till mina förväntningar, det var flytt och städ tjänst.
    Hej Kerry,
    Va kul att höra att du blev nöjd😊
    Hoppas du blir nöjd i din nya bostad och behöver du hjälp någon mer gång så vet du vart vi finns 😁
  • Robert J
    2023-03-20 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, väldigt flexibla mot mitt önskemål. Duktiga killar som genomförde flytten. Dagen efter min flytt tog man också hand om flyttstäd ingen. Jag kan verkligen rekommendera deras tjänster!
    Robert Jönsson
    Hej Robert.
    Tack för att vi fick lov att hjälpa dig med flytten och städningen.
    Hoppas du kommer att trivas i ditt nya boende.🏡🌺
    2023-03-11 Verifierad kund
    De var riktigt duktiga och effektiva
    Tack så mycket Marie.
    Hoppas vi kan hjälpa dig fler gånger 🌸
    2023-03-09 Verifierad kund
    De kom i tid, var trevliga och utförde jobbet på ett professionellt och säkert sätt.
    Hej Anna.
    Va kul att allt gick som det skulle.
    Hoppas du kommer att trivas i det nya boendet och behöver du hjälp så vet du vem du kan ringa 😁
    2023-03-06 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande, snabbt smidigt både med flytten och flyttstäd.
    Hej Oscar.
    Så bra att allt gick smidigt.
    Hoppas du kommer trivas på de nya stället 🏡🙂
    2023-03-06 Verifierad kund
    På ett mycket bra sätt, och dem gjorde ett mycket bra jobb.
    Hej Tommy,
    Vad bra att allt gick så bra 😁
    Hoppas vi kan vara till tjänst fler gånger.🌺
    2023-03-06 Verifierad kund
    Allting gick underbart med flytten förutom att tiden som dem skulle komma blev inte samma som jag hade beställt. Trevliga människor och omtänksamma samt väldigt försiktigt med flytt av utrustningen.
    Har haft flera flyttfirmor men Ano är bästa flytt firman tills nu.
    Hej Sadie,
    Ja, ibland kan allt hända på vägarna som gör att man blir lite sen men va kul att du ändå blev nöjd av arbetet dom gjorde.
    Ha en fin Måndag🙂
    2023-03-06 Verifierad kund
    Dem arbetade snabbt och effektivt. Dem kom dock tidigare än vad vi hade bestämt.
    Hej Jonna,
    Ibland blir det lite fel med tiderna men va bra att dom kom dit och kunde utföra jobbet i alla fall.
    Ha en fin måndag 🦋
    2023-03-04 Verifierad kund
    Killarna var väldigt försiktiga och noggranna.
    Tack Therese för ditt omdöme🦋
    Hoppas att vi kan hjälpa dig fler gånger.😊
    2023-03-04 Verifierad kund
    Väldigt snabba och trevliga.
    Hade inga som helst problem utan allt flöt på väldigt bra.
    Dom jobbade hårt och har även hyrt in dessa för att göra en slutstädning.
    Hej Linn.
    Kul att allt gick som det skulle och tack för att du valde oss. 🌸
    2023-03-03 Verifierad kund
    Effektivt och enkelt att boka. Gav bra service och information. Var samarbetsvilliga, anpassningsbara och flexibla med tider.
    Hej Sara.
    Tack för ditt fina omdöme.
    Hoppas vi kan vara till hjälp fler gånger.😁
  • 2023-03-03 Spontant omdöme
    Prisvärd flyttfirma med jättebra och omtänksamt kundbemötande. Vi flyttade Malmö-Stockholm och fyllde deras 30kbm lastbil till gränsen. Rutinerade och varsamma flyttarbetare.
    Hej Emil.
    Vi kul att allt gick bra 😁
    Hoppas nu att ni kommer att trivas i ert nya boende 🌺
    Ha en trevlig helg.
    2023-03-02 Verifierad kund
    Anlitade Anoflytt för en flyttstädning. Perfekt från offert till avslutat arbete. Mycket flexibla och kunde matcha mina behov och var väldigt tillmötesgående. Kom i tid och var klara i tid, flyttstädningen var mycket noggrann och väl gjord. Rekommenderas starkt!
    Hej Noh.
    Tack så mycket för ditt omdöme.
    Va roligt att du blev nöjd och att allt gick som det skulle.
    Du vet vart vi finns ifall du behöver oss för städ eller en flytt 😉💪
    2023-02-26 Verifierad kund
    Flytt av bohag från en liten lägenhet till en större lägenhet. De kom precis i tid, laddade allt snabbt, bar upp snabbt, snälla och trevliga killar. Det blev nog ganska mycket mer än bokat men de var hyggliga! Och tjejen på telefon/mail var mycket proffsig i sitt bemötande. Blev en liten reva på köksbordet och en madrass blev lite blöt (det regnade hela dagen) men jag klagar inte. Revan kan jag slipa och madrassen torkade. Jag är nöjd!
    Hej Elin,
    Va bra att allt löste sig ändå.
    Hoppas vi kan få äran att hjälpa dig fler gånger :)
    2023-02-26 Verifierad kund
    Bra kontakt med Emma innan flytt och trevliga och snabba gubbar som bar. Stötte på lite hinder men löste detta snabbt och proffsigt. Rekomenderas starkt 👍
    Tack för att vi fick hjälpa dig Ann-Sofie ☺️
    Hoppas vi kan få hjälpa dig fler gånger.
    2023-02-25 Verifierad kund
    Snabbt och lätt. Superbra. Bra pris,Bra kommunikation
    Tack Jessica.
    Hoppas vi kan hjälpa dig fler gånger 😁
    2023-02-23 Verifierad kund
    Bemötandet var snabbt, professionellt och trevligt. Min förväntningar var att då hjälp med min beställning och Ano levererade över förväntan. Jag är mycket nöjd och kan tänka mig att boka Ano igen i framtiden
    Hej Boman.
    Tack för att vi fick lov att hjälpa dig.
    DU vet vart vi finns ifall du behöver det igen 😉
    2023-02-14 Verifierad kund
    Flyttningen gick jättebra. Städni gen var alldeles utmärkt. Ni har världens trevligaste kontorist. Emma är så go att prata med. Priset var också förmånligt. Jag kommer att rekommendera er till andra som ska flytta.
    Tack fina Mona🌷
    Hoppas att vi kan få hjälpa dig en annan gång.
    Och hoppas du kommer trivas i nya lägenheten trots köket 😉
    2023-02-09 Verifierad kund
    Dödsbo städ mycket proffsigt utfört trevlig personal tillmötesgående ingenting att anmärka på ,rekommenderas
    Tack Lisbeth.
    Va kul att du blev nöjd.
    Vi finns här för er nästa gång det behövs ett städ eller flytt 😉
    2023-02-06 Verifierad kund
    Kan varmt rekommendera! Flyttade långt mellan två städer - trots lång resa var de snabba, försiktiga med sakerna och vänliga. Det blev en mycket smidig flytt!
    Hej Filippa,
    Vad roligt att höra att allt gick bra och att du blev nöjd.😁 Lycka till i din nya bostad.🌺
  • 2023-02-05 Spontant omdöme
    Bästa flyttfirma. Felfritt. Inga skador. Trevliga killar. Snabba. Effektiva. Försiktiga. Professionella. Flytta från Malmö till Kävlinge. Kan varmt rekommendera Anoflytt. Tack för all hjälp! Med vänlig hälsning, Robin Gyllander en mycket nöjd kund 😁
    Hej Robin,
    Tack så jätte mycket för ditt omdömet. Det är alltid lika trevligt att jobba med trevliga kunder 😎 Hoppas det går bra på det nya stället.
    2023-02-04 Verifierad kund
    Blev mycket bra bemött, både vid bokningen och vid själva flytten.
    Flexibla, kundfokuserade och trevliga.
    Jobbade snabbt men säkert, visade respekt för mina saker.
    Hej Hans E,
    Tack för att vi fick lov att hjälpa dig. Ska skicka vidare detta till våra duktiga personal som var hos dig. Hör gärna av dig om du nån gång behöver hjälp igen😁
    2023-02-04 Verifierad kund
    Fick ett bra intryck direkt dom ringde upp när jag hade godkänt beställningen.

Vi ville ha en bra flytt alltså komma på utsatt tid ,prata svenska och inget som skulle gå i sönder.

Fick 3 proffs killar trevliga ,snabba ,positiva och inget gick sönder.
    BÄSTA FLYTTFIRMA VI ANDVÄNDT REKOMMENDERAR DOM VARMT
    Hej Niklas, Tack så jätte mycket för ditt omdömet🤩. Det är alltid lika trevligt att jobba med trevliga kunder 😎 Hoppas det går bra på det nya stället.
    Behöver ni någonsin hjälp med en ny flytt eller städ så vet du vart vi finns 😁
    2023-02-04 Verifierad kund
    Punktliga, professionella och snabba.
    Tack så mycket Marcus.
    Trevlig helg😊
    2023-02-04 Verifierad kund
    Mycket snabba och försiktiga med sakerna, även supertrevliga!! Kan varmt rekommendera! Tack för en otrolig service!
    Hej Mirella.
    Tack för att vi fick möjligheten att få hjälpa dig med din flytt.🤗
    Hoppas du kommer trivas på de nya stället.
    Trevlig helg.🤩
    2023-01-30 Verifierad kund
    Super bra och väldigt bra bemötande jag är nöjd
    Tack Anders.
    Hoppas att vi kan bara till hjälp fler gånger 😊
  • 2023-01-26 Spontant omdöme
    Jag är jättenöjd med min flytt men anoflytt det va billigt o smidigt. Flyttade från Kumla till Malmö. De är professionella och trevliga. Jag kommer defensivt använda mig av anoflytt i framtiden.
    Hej Amal.
    Tack för dom fina orden 😁
    Hoppas du kommer att trivas i ditt nya boende.
    Ja, du vet vart vi finns ifall du behöver oss 😉
    2023-01-16 Verifierad kund
    Glada o trevliga flytt"gubbar". Snabbt o noggrant fixat. Toppbetyg
    Hej Lisa,

Va bra att ni blev nöjda 😊
    Hoppas nu ni kommer trivas i ert nya bohag.
    Ni vet vart vi finns ifall ni behöver hjälp med något annat 😉
    2023-01-16 Verifierad kund
    Trevligt bemötande från offerten tills flytten var klar.
    Killarna som flyttade sakerna var proffsiga och hjälpsamma.
    Kan verkligen rekommendera Anoflytt.
    Hej Monica.
    Så bra att det flöt på bra 😊
    Hoppas nu att allt går bra framöver.
    Ha det så fint 🌺
  • 2023-01-15 Spontant omdöme
    Varning för detta företag. Beställde en storstädning/dödsbostädning och företaget skickade en offert och pratade även via telefon där förutsättningarna för städningen var glasklara vilket kontaktpersonen även bekräftade vid senare samtal. Förutsättningarna för städningen bekräftades även i offerten som undertecknades. Trots detta på grund av vad vi tror att företaget visste att där fanns en tidsaspekt att detta behövde ske omgående får jag ett samtal samma dag som städningen skulle utföras att de nu skulle ha mer betalt för det som redan var överenskommet. Jag ifrågasatte och sa att vi har ett underskrivet avtal och att förutsättningarna var klara för den person som jag var i kontakt med vilket även bekräftades. Däremot så tyckte företaget att detta var mitt problem som kund att de hade "räknat" fel. Eftersom att det var tidspres fick jag mot min vilja betala mer än vad som var överenskommet vilket dem spelade på. Väldigt oseriösa och svåra att kommunicera med.
    De var väldigt stökiga att ha att göra med. Om ni inte vill ha problem och kunna vara säkra på att det kostar enligt offerten skulle jag rekomendera att använda er av ett annat företag.
    Hej Gustaf,

Tack för din granskning, all feedback är viktig för oss och vi beklagar att du har haft en så frustrerande upplevelse.

Som ni förhoppningsvis kan se av våra andra översyner är er situation ett undantag och långt ifrån vår vanliga höga standard. Detta gör oss ännu mer angelägna om att se till att du blev nöjd med den städningen vi utförde i lägenheten.

Är det något mer som du vill ta upp så ring gärna till oss på 0707-793435.
    2023-01-09 Verifierad kund
    Snabba och trevliga
    Tack Sandra.
    Hoppas ni kommer trivas i ert nya boende.🏡
    2023-01-09 Verifierad kund
    Skönt med tät kontakt, frågetecken kunde rätas ut direkt. Varsamma med grejerna.
    Hej Elsa.
    Va skönt att allt har gått bra 😊
    Lycka nu till i de nya bohaget.🏡
  • Carina E
    2023-01-08 Verifierad kund
    Fick hjälp med en flyttstädning och är jätte nöjd.
    Emma gjorde ett väldigt bra jobb med snabb och proffsig återkoppling och det var mycket pga detta som jag valde företag .
    Punktliga, trevliga , bra pris och väl städat.
    Rekommenderar!!
    Hej Carina,

Hör gärna av dig om du nån gång behöver hjälp igen😁
    2023-01-06 Verifierad kund
    Supernöjd med storstädningen och fönsterputsningen.
    Hej Kicki.
    Ha en super fin helg.
    2023-01-06 Verifierad kund
    Bemött på trevligt sätt, snälla, hjälpsamma och flexibla personer.
    Snabb flytt, allting gick perfekt.
    Billigt och mycket effektivt.
    Det var bättre än jag har förväntat mig. Jag ska absolut rekommendera företaget för att du ska få bästa upplevelse med flytt.
    Stort tack!
    Hej Cristina.
    Va bra att allt gick så bra😁
    Hör gärna av dig ifall du behöver städ någon dag och hoppas du trivs i ditt nya bohag.
    Trevlig helg.
    2023-01-06 Verifierad kund
    Fick svar och offert snabbt likaså ställde de upp på mycket kort varsel.
    Flytten skedde smidigt och "flyttgubbarna" var hjälpsamma och trevliga på alla sätt.
    Jag betalade med swish direkt efter utfört arbete.
    Har dock inte fått någon bekräftelse eller kvitto på att jag betalat.
    De har bara skickat en faktura där det står när räkningen ska betalas.....Har tagit kontakt med företaget utan att få något svar.
    Hej Terry.
    Hoppas att ni kommer trivas i ert nya boende.
    Och som jag sa på mejl så är fakturan inget du ska betala utan de va bara ditt kvitto 😊
    Ha en super trevlig helg på er.
    2023-01-05 Verifierad kund
    Jag använde Anoflytt för hjälp med flytt. Jättenöjd på alla sätt! De gjorde sitt jobb, jag kände mig trygg med att de var försiktiga med mina saker. Jag fick ett trevligt bemötande och de jobbade snabbt och effektivt. Kan verkligen rekommendera dem om du behöver hjälp med flytt!
    Hej Alice.
    Vad roligt att höra att allt gick bra och att du blev nöjd.😁
    Lycka till i din nya bostad.🦋
    2023-01-02 Verifierad kund
    Jag har köp flytt samt flyttstäd från en 74kvm lägenhet till vårt nya hus. Bokningen hade jag gjort 2 månader innan flyttdatum men fick samtal några dagar innan flytten och blev frågad om det gick att ändra tiden. Vilket var mycet senare än vad jag hade bokat. Sedan bokade vi om till en dag tidigare och så kom killarna ändå 2 timmar efter avtalad tid. Detta tyckte jag var väldigt dåligt planerat av företaget. Måste förbättra sin bokningssystem så att dem som planerar i förväg drabbas inte av sista minuten flyttar.

Men när killarna väl kom och började flytta så var de super trevliga och försiktiga med våra möbler. Extremt proffsiga och rutinerade så att all gick smärtfritt. Vill påpeka att Manni som var med och flyttade gjorde ett riktigt bra jobb när det gäller kommunikation och var hjälpsam. Även Unga killen som var med var super duktig och trevlig.
    Hej Kemal.
    Va bra att flytten gick så bra och att du ändå blev nöjd med hjälpen du fick.
    Vi strävar alltid efter att göra kunden nöjd.
    Hoppas du haft ett gott nytt år.🎄🍾
    2022-12-31 Verifierad kund
    Bra bemötande och snabba på att kunna komma och utföra det städ jag behövde hjälp med.
    Tack Elisabeth.
    Hoppas du har haft ett gott nytt år och hoppas det nya året blir super för dig.🌷
  • Maria H
    2022-12-27 Verifierad kund
    Fick ett bra bemötande . Transport av tunga värdefulla saker tycker vi bör ske med lastpall höj och sänkbar. Andra flyttfirma vi anlitat vid tidigare flytt har haft detta. Blev förvånad när det inte fanns här
    Tack Maria.
    Va bra att allt gick bra iallafall.
    God jul och gott nytt år 🥳
    2022-12-22 Verifierad kund
    Vi använde Anoflytt för att flytta från Umeå till Malmö och vi kunde inte varit mer nöjda!

Från telefonkontakt till flytt var de måna om att göra allting så smidigt och tillmötesgående som möjligt för oss.

Jag kommer rekommendera dem varmt.
    Hej Jimmi.
    Vi blir så glada när våra kunder är nöjda 😊
    Tack själv för att du va så hjälpsam när vi pratade i telefonen.
    Hoppas nu ni kommer att trivas i Malmö och att ni får en riktigt fin jul och nyår.
    2022-12-14 Verifierad kund
    Jag har redan svarat En mycket flitig tjej jobbade i fem timmar utan rast Jag tror hon glömde kyl o frys men hade inte hunnit med det på fem timmar annars är vi nöjda
    Hej Astrid.
    Vad glad jag blir att du är nöjd och att vi kunde reda ut de med kyl och frysen.
    Önskar dig en riktigt god jul och gott nytt år. 🎄🍾
    2022-12-12 Verifierad kund
    De bemötte våra önskemål och var noga

Mycket nöjda
    Tack Camilla 🦋
    Hoppas ni får en god jul och gott nytt år 🎄
  • Jesper B
    2022-12-10 Verifierad kund
    Trevlig kundtjänst
    Duktiga killar på fältet som verkligen visste vad de sysslade med.
    Ett stort tack för hjälpen med flytten.
    Om set blir en flytt till är"Anoflytt AB" mitt självklara val +++++
    Tack så jätte mycket Jesper.
    Det är bara att slå oss en signal så kommer vi på direkten👌
    Hoppas du kommer få en riktigt god jul och gott nytt år 🎄
    2022-12-08 Verifierad kund
    Effektiva, snabba och noga. Bra kommunikation. Fast pris.
    Tack Matilda.
    Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig något mer 😊
    2022-12-08 Verifierad kund
    Administrativ katastrof. Ingenting blev rätt. Urusel offert. Ingen arbetsbeskrivning. Skickade personal EN HALV TIMMA innan hon skulle varit här. Ok om jag hade fått information men, nej det fick jag inte.

Hade inte tjejen som städade gjort ett så bra jobb hade de inte fått komma innanför dörren till mitt hus.

Inget avtal kommer att skrivas
    Hej Kicki,
    Jätte tråkigt att du har fått den upplevelsen. Trodde vi hade pratat om vad som gick fel och löste det.
    Vi pratade i telefonen om vad som ingick och vad du ville vår städpersonal skulle göra. Att hon kom förtidigt var för att vi skulle hinna med och köra våra andra städpersonal till våra andra kunder, förlåt om det ställde till för mycket för att hon kom 30 min för tidigt.
    2022-12-07 Verifierad kund
    Snabba och privärda! Rekommenderar starkt!
    Tack Houng.
    Du vet vart vi finns till nästa gång 😁
    Vi är glada att få ha kunnat hjälpa dig.
    2022-12-06 Verifierad kund
    Väldigt proffesionellt och smidigt! Rekommenderar helt.
    Tack Lida😊
    Tack för en bra och smidig flytt och städ.
    Hör gärna av dig nästa gång du behöver vår hjälp.
    2022-12-06 Verifierad kund
    Företaget hjälpte oss flytta. Trevliga, hjälpsamma, snabba och mycket rädda om flyttgodset.
    Tack så mycket Rolf. Hoppas ni kommer att trivas i storstan :) 🌺 Anoflytt AB