Massor av fel. Det krävdes 4 besiktningar och hundratals mail/sms mm innan det till slut blev godkänt.
Arka Energy AB
Arka Energy AB är en ledande aktör inom förnybar energi. Vi specialiserar oss på att leverera skräddarsydda energilösningar med fokus på solenergi och energieffektivisering. Vårt engagerade team arbetar för att göra övergången till hållbar energi smidig och kostnadseffektiv för våra kunder. Vi erbjuder expertis inom design,...
6 omdömen om Arka Energy AB
Fenomenalt duktiga takläggare från vårt östra grannland Finland som gjorde ett jättebra jobb, kan inget annat än rekommenderas på det varmaste, nu har jag ett tak som är tätt och med de garantierna som följer med taket kan jag inget annat än känna mig trygg i framtiden. TioTak:s representanter fick jag omedelbart stort förtroende för både före och efter att köpekontraktet tecknats och det dröjde inte många dagar förrän kontakt upprättats mellan företagen, ställningsbyggarna, TioTak och företaget som levererat solcellerna var här och plockade ner de som låg på taket och till dess att de var uppe igen, ställningarna användes av båda företagen så det blev ett WinWin projekt av hela jobbet.
Riktig nöjd ägare av solceller och laddbox till bil installerat av Arka. Efter att ha tagit in 3 offerter från olika företag var Arka de som kändes bäst. De har inte gjort mig besviken. De håller va de lovar när de kommer till leverans, montörerna är på plats som utlovat och allting är installerat och klart på 3 dagar, riktigt smidigt. Riktigt förtroendeingivande när man inte behöver betala en krona förrän allt är monterat och testat för drift. Är så pass nöjd att jag har rekommenderat Arka till flera andra som också har beställt sin anläggning via dem. Det talar sitt tydliga språk 👍
Fick en snabb och attraktiv offert. Leverans enligt ök samt en snabb och snygg installatio.n. Allt fungerade perfekt.
Efter att ha granskat offerter från olika företag så föll vårt val på Takexpress. Orsaken var att de lovade att göra arbetet på mindre än en vecka samt att priset verkade rimligt i jämförelse med övriga aktörer. Man påstod sig använda sig av samma eller likvärdiga material från kända underleverantörer, bl.a. takpannor från Benders, vilket stämmer. På 4 dagar var arbetet klart så när som på lite smådetaljer som vi fortfarande väntar på ska färdigställas. Personalen med Jani i spetsen har varit mycket professionella och tillmötesgående och varit rak och ärlig. Äkta finskt SISU. Jag rekommenderar Takexpress till er som vill ha ett bra arbete utfört prisvärt och snabbt. Med vänlig hälsning Patrick
Jag är väldigt nöjd och trevligt bemöt bra utförande och väldig snygg och proffsig installation.jag har insallerat solpaneler och är nöjd med produkten.bra kvalite och jag rekomenderar arka
Kollade runt med flera olika företag men bestämde mig för Arka då de hade mest prisvärt solcellssystem. Det var enkelt att få en uppskattning om kostnaden på deras hemsida, som även stämde vilket det inte gjort på andra sidor…Bra bemötande från säljaren och solcellsmontörerna. Solcellsmontörerna var riktigt duktiga och proffesionella. De lyssnade på önskemål och väldigt kunniga. Elektrikerna som sedan kom var också trevliga och kunniga. Alla jobbade på snabbt utan att slarva, installationen blev mycket bättre än vad jag...
Mycket nöjd. Köpte Solceller och batteri på villa. Fastpris med tydliga vilkor enligt offert. Material försenades från leverantör vilket komplicerade logistik och planering rörande installationen. KNG hanterade dock situationen föredömligt. God kommunikation och snabba svar vid frågor. Hög kompetens och trevlig personal rakt igenom; från VD, montör och elektriker, tom praktikanten var kunnig & trevlig 😅. Obs - Jag är en krävande beställare, och strösslar inte goda referenser och omdömen omkring mig 👍👍👍👍👍
Installation av solpaneler. Arka gav en mycket prisvärd offert som dom sen höll. Levererade solpaneler på utsatt tid. Arka höll i allt. Vi behövde endast ringa EON för att teckna ett avtal. Fick också ett trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda.