Amina Madueno

43 omdömen om Amina Madueno

Sedan starten hos Reco 2021
Madeleine E
Skrev om Amina Madueno en del av Bangerhead Studio

Har fått mig att börja förstå och bry mig om mitt hår- och mig! Så bra! Anpassar sig efter kunden utmärkt!

Fanny C
Skrev om Amina Madueno en del av Bangerhead Studio

Jag blir alltid lika nöjd hos Amina, hon är så duktig och ger en allltid en härlig upplevelse! Rekommenderas starkt.

Nathalie Z
Skrev om Amina Madueno en del av Bangerhead Studio

Super nöjd- från början till slut!

Oscar R
Skrev om Amina Madueno en del av Bangerhead Studio

Duktig och kunnig på sitt yrke. Även en otroligt trevlig person som är lätt att få kontakt med.

Gabriella J
Skrev om Amina Madueno en del av Bangerhead Studio

Amina välkomna mig väldigt bra, jag kom dit och visste inte alls vad jag ville göra med mitt hår, det vill säga hur jag skulle färga de samt klippa, det slutade med att jag vågade klippa en bit av håret samt gå mörkare tack vare Amina. Efter mitt första besök hos henne så har jag tagit hand om mitt hår på ett mycket bättre sätt än vad jag tidigare gjort då jag tog alla tips av produkter som Amina gav mig. Hon är en positiv och glad tjej och hon kan verkligen sitt jobb, hennes kundbemötande samt service var en av de bästa jag någonsin varit med om! TACK AMINA för att du räddat mitt hår!!

Madelene S
Skrev om Amina Madueno en del av Bangerhead Studio

Duktig, noggran och bra på att kombinera egna önskemål med hennes inflik och rekommendationer! Otrolig!

Sandra S
Skrev om Amina Madueno en del av Bangerhead Studio

Amina är professionell och jag har fullt förtroende för de arbete hon gör. Vi bollar idéer och tankar och hon kommer mer värdefulla inputs. Mitt hår har aldrig mått så bra eller fått så mycket komplimanger, allt tack vare henne ☺️

Emelie J
Skrev om Amina Madueno en del av Bangerhead Studio

Vid första ögonkastet så blev reslutatet toppen men när jag efter en vecka ser massa missar och att det knappt finns någon färg i bakhuvudet och färgen gulnar efter bara några tvättar så kände jag mig otroligt missnöjd. Det slutade med att jag fick boka in en ny tid hos en annan frisör för jag stod inte ut hur jag såg ut.

Julia H
Skrev om Amina Madueno en del av Bangerhead Studio

Vill man ha en super mysig och trevlig stund, bli ompysslad och dessutom bli skit snygg i håret så ska man gå till Amina. Bästa frisören i Stockholm!

Kristoffer W
Skrev om Amina Madueno en del av Bangerhead Studio

Amina är grym. Noggran, skicklig och service-minded. Hon får öppna salong i Florida så vi kan få bra klippningar igen!