Riktigt missnöjd från början till slut. Leveranstid 2-4 veckor blev 10 veckor pga flytt av produktionsanläggning. Ingen information om det på hemsidan eller vid order. Riktigt dålig och otrevlig kundbemötande. När golvet väl kommer så är det under all kritik. Beställt massivt baseco furu modern vit och standard. Det var dock otroligt många dåliga plankor där man undrar hur ett ekonomi golv ser ut. Nej, kommer aldrig rekommendera eller återkomma som kund.
Baseco Golv AB
Baseco Golv - I Sverige har vi en lång tradition av trä som byggnadsmaterial. Naturligtvis för att det under lång tid varit det enda material som fanns att tillgå. Men även idag när utbudet är betydligt större, har inte människors syn på träet
5 omdömen om Baseco Golv AB
Hej Mattias! Tack för att du tagit dig tiden att lämna feedback. Vi är medvetna om att vissa kunder fått senare leveranser på grund av installationen av en ny hyvellinje i vår produktion. Normal leveranstid är det som står på hemsidan, men den fördröjda leveransen har varit utom vår kontroll och vi har gjort allt vi kunnat för att skynda på. Vi beklagar verkligen att du blivit påverkad av detta. Vad gäller kvalitetsproblem ska de sorteringsregler som gäller för Standard hållas, och om det är påvisat att partier i leveranser ej är godkända så har du rätt att bli kompenserad.
Bra utbud, rimliga priser, bra tillval, superbra kvalitet och bra bygginstruktioner. Köpte en "Nalo" friggebod på nätet, säljaren ringde upp inom några dagar för att bekräfta, och några justeringar gjordes (jag hade lagt till lite tillval som jag efter information inte ville ha), och leverans med kranbil ordnades (eftersom jag inte har ngn traktor/lyft). Leverantiden var som utlovat, och när jag inför leverans ville bekräfta datum och så svarade dom snabbt på mail. Leveransen skedde med ett annat företag, pga kranbil, och...
Bra kundvård och behjälplig över mail men jag måste lyfta deras parkett golv. Vi valde granparkett och jag har tyvärr inget gott att säga om detta. Ett riktigt skitgolv rent sagt. Räkna med att 40 är lagat med epoxikitt och resten har massa fake kvistar för att dölja andra brister. Det var sällsynt att hitta en hel bräda. Dom kallar det ”Standard sortering” men skulle kalla det tredjehands sortering…. Det blir tyvärr inte Baseco igen efter denna erfarenhet. Kanske att deras massiva plankgolv är bättre men jag låter det vara osagt.
Hej Carl! Tack för att du delar med dig av din erfarenhet, även om det såklart är tråkigt att höra att du är missnöjd med golvet. Vår granparkett är ett vårt mest populära golv just för den fina ytan och exklusiva känslan och din beskrivning av produkten känns inte bekant. Ett äkta trägolv är ett levande material där naturliga variationer förekommer, och det kan förekomma små lagningar i kvistsprickor för att få till en så jämn yta som möjligt. Utifrån din beskrivning har du rätt att bli avhjälpt med komplettering av material...
Fin friggebod. Golvet gick inte att lägga men efter att ha fått kontakt med säljaren så skickar de ut nytt golv.
Mkt nöjd med Basecos vitlaserade golv. Nyansen drar åt det vita hållet och golvet är tåligt.