Bilmekano Asarum HB

Bilmekano Asarum HB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Välkommen till Bilmekano – din Autoexperten Bilverkstad i Asarum! Vi utför bilservice och reparationer på alla bilar oavsett bilmärke, modell och drivlina inklusive lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Våra tjänster omfattar bland annat AC-service, bromsreparationer, hjulinställning, batteribyten, felsökning...

425 omdömen om Bilmekano Asarum HB

Torarps Vångar A
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Som alltid, mycket bra service

Hans Ingemar S
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Bra och förtroendeingivande, från offert till utförd service. Kan verkligen rekommenderas.

Bo B
Skrev om Bilmekano Asarum HB

En pålitlig bilverkstad. Bra kommunikation. Anlitat dem i över tio år! De klarar även avancerade jobb som byte av kamrem.

Ulf Sven Göran E
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Bra bemötande snabbt och bra byte av kamrem till rimligt pris

Ulric Mattias S
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Bra bemötande och snabb hjälp och proffsiga

Finn-Ivar A
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Trevligt bemötande. Liten väntetid Hittade felet som andra inte gjorde 👍 Rekommenderar Bilmekano.

Svar från Bilmekano Asarum HB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.

Lilian Anette H
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Bra bemötande trevlig personal. Fick bra information om mina frågor. Gjorde en årlig service på min bil. Snabbt att få tid och väldigt prisvärt jämfört med andra. 100% helnöjd

Peter Mikael C
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Ett bra bemötande alltid trevlig personal😀👍

Elisabeth C
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Trevlig kundmottagare, snabb respons, bra utfört arbete.

Elisabeth C och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Ida Pia Josefin F
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Mycket bra kommunikation, snabba och väldigt trevliga. Kändes proffsigt!

Patrik E
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Mycket bra bemötande, fick tid för service omgående, väl utfört arbete som vanligt.

Bengt Ove Krister N
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Snabbt omhändertagande. Trevligt bemötande.

Svar från Bilmekano Asarum HB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Per L
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Proffsigt hanterade av skadan. Fin service och bemötande. Snabb och korrekt information före rep. Problemfri lånebil Rep snabbt och väl genomförd Tack för väl utfört arbete!

Mats Christer J
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Bra service vettiga priser samt bra kunnighet

Ida Helen L
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Proffsigt och otroligt trevligt bemötande från allihopa. Snabb service och alltid toppskick på arbetet som utförts. 10/10 guldstjärnor från mig och hela familjen som alla går till Bilmekano i Asarum med våra fordon.

Mattias O
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Toppen personal, bra service!

Bengt Olof S
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Alltid utmärkt service. Snabba att svara och ge tid. Trevliga o tillmötesgående.

Svar från Bilmekano Asarum HB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Neringa L

Bra bemöta, snabbt service. Rekommenderar

Jan Martin Olof P
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Bra service, professionellt upplägg med digital offert, nyckelkvitto mm.

Karin Marianne K
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Trevligt bemötande men svindyrt.

Svar från Bilmekano Asarum HB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Hans Lennart E

Kanon service..................

Per Magnus K
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Snabb hjälp och bra information

Svar från Bilmekano Asarum HB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Siv Inger Margareta S
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Trevligt bemötande. Levde upp till mina förväntningar. Stor service. Allt ok hoppas jag. Snabb service. Väldigt bra med Assistans försäkring.

Bow Nannicha T
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Snabba svar, bra pris och ärliga. Fick tid direkt för åtgärdena.

Helena Marie F
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Väldigt trevligt bemötande och fin och snabb service.

Emma Kristin J
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Eftersom jag inte kan minst lilla om bilar, får jag gå på min känsla av trygghet när det kommer till möte med verkstäder. Här får jag alltid ett trevligt bemötande, vägledning när det kommer till beslut ang. reparation eller vilka däck jag ska ha, jag känner mig aldrig dum och lämnar alltid som nöjd kund. Ses på onsdag igen, tyvärr :)

Alf Agne S

Bra mottagen Snabb reperation Trevlig personal

Gun Ingrid B
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Helt toppen trevliga och hjälpsamma

Lennart Stefan E
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Proffsigt och trevligt bemötande. Kändes som att de vet vad som behovs i samband med service osv. Lånebil var ett stort plus. Enkelt o bra flr mig!

Svar från Bilmekano Asarum HB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Rigmor Elisabet B
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Blir alltid bemött bra där. Gjorde service på bilen

Svar från Bilmekano Asarum HB

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Leif Göran L
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Bra bemötande vid beställning. Snabbt utfört arbete. Bra priser.

Fatima H
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Dom kan jag rekommendera till alla som behöver hjälp av bil verkstads det är bra.

Ann-Christine Elisabeth S
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Allt fungerade perfekt förutom att inget SMS kom när bilen va klar😬

Svar från Bilmekano Asarum HB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Curt Jörgen Sverker N
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Bra service och trevligt bemötande

Mats Gregor B
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Trevligt bemötande. Snabbt åtgärdat. Hyfsat pris, inte billigast men inte dyrast. Lätt att parkera. Kan rekommendera verkstaden

Nils Karl Fredrik S

Snabba, effektiva och trevliga

Svar från Bilmekano Asarum HB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Hillevi Britt-Marie K

Trevliga och bra service. Mvh Hillevi Carlsson

Svar från Bilmekano Asarum HB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Ebba E
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Alltid bra och snabb hjälp. Jag kan absolut inget om bilar men känner mig trygg med att killarna på Bilmekano är noggranna men samtidigt inte gör mer än vad som behövs.

Tim Eddie Morgan Ö
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Smidig onlinebokning, snabbt utfört arbete och rimligt pris.

Åsa Susanne T
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Bra bemötande. Service på min bil. Snabbt smidigt. Mycket nöjd.

Linus J

Överprisat

Svar från Bilmekano Asarum HB

Vad tråkigt att höra. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda och vi tar med oss din feedback.

Elsa Ann-Christin M
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Snabbt och positivt bemötande, vill kundens bästa.

Karl Göran Roger W

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++👍

Svar från Bilmekano Asarum HB

Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen.

Tonny Egon Mikael K
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Trevliga och lite billigare än märkesverkstädee

Stina Irene S
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Alltid toppen! Har den rätta gnistan.

Arne Lars Olof O
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Noggrann kundvänlig uppföljande efter rep. Mycket nöjda.

Alex N
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Finns bara en verkstad som har +5 Stjärnor och det är Bilmekano:)

Svar från Bilmekano Asarum HB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Kbt Blekinge A

Som alltid, bra service!😊😊😊

Bodil Agneta S
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Snabb analys och klart snabbt!

Niklas Jan-Erik C
Skrev om Bilmekano Asarum HB

Blev dyrare än förväntat. Nya feluppstod som vi fick betala... Fattar att saker kan gå sönder men en bättre deal mellan parterna

Svar från Bilmekano Asarum HB

Tack för att du hörde av dig. Vi tar med oss dina synpunkter.