Effektivt jobb. Gick snabbt. Kunniga och trevliga
Bilmekano Asarum HB
Välkommen till Bilmekano – din Autoexperten Bilverkstad i Asarum! Vi utför bilservice och reparationer på alla bilar oavsett bilmärke, modell och drivlina inklusive lätta lastbilar, husvagnar, husbilar och mopedbilar. Våra tjänster omfattar bland annat AC-service, bromsreparationer, hjulinställning, batteribyten, felsökning...
353 omdömen om Bilmekano Asarum HB
Tillmötesgående, väl utfört arbete och lätt att diskutera frågor med
Bra service. Bra genomgång av bilen på saker som behöver åtgärdas förutom service. Snabbt åtgärdat.
Alltid superbra service och tydlig information!!
Bra bemötande, snabbt fixat, utmärkt utfört👍🏻
Engagemang och intresse för kunden
Mycket hjälpsamma och trevligt bemötande.
Mycket bra service! Duktiga och hjälpsamma mekaniker som gör allt de kan för att få till ett så bra och billigt alternativ som möjligt för kunden. Rekommenderas starkt!
Mycket professionellt arbete och bemötande.
Super verkstad mycket trevligt o snabbt
Alltid bra service! Lätt att nå per telefon. Bra kommunikation om vad som behöver göras och hur lång tid det kommer att ta och hur mycket det kostar. Gör aldrig något ”för mycket” utan att fråga först, inte ens byter torkarblad utan att ha kollat med kunden först.
Gjorde en service på min bil. Alltid lika nöjd!
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Mycket nöjd! Bra tillgänglighet, kunnigt o trevligt bemötande. Prisvärt. Rekommenderas!
Behövde byta en lampa på bilen. Dom fixade det direkt till en väldigt billig peng. Väldigt trevligt bemötande.
Positivt fick hjälp som jag önskade
Bra service. Duktiga personal.
Haft lite svårt att komma fram på telefon men alltid väldigt hjälpsamma och bra bemötande!
Bra bemötande och service, samt ett fast pris.
Bra service, snabbt att få tid. Billig och bra lösning på mitt problem
Mycket bra bemötande och till ett bra pris de levde upp till mina förväntningar som jag hade.
Snabb och prisvärd service och släckning av 2:or
I stort sett bra även om det tog längre tid än jag hade trott. Fläkten fungerar bra och det är det viktigaste
Hej Alltid mycket trevliga och hjälpsamma Mvh Carola
Mycket bra service Leif svensson
Alltid bra bemötande. Utför arbetet på bästa sätt. Nöjd kund!
Mycket bra service. Kunnig och mycket trevlig personal, blir alltid väldigt bra bemött. Inget alls att klaga på.
Mycket bra service! Mycket nöjd. Tusen tack.
Man blir alltid bra bemött Jag bytte glödlampa o vindrutetorkare o köpte fälgkors Om man har frågor får man alltid ärliga o bra svar
Fick tid snabbt för service av min bil..Fick en tydlig offert på vilket arbete som skulle utföras och prisuppgift. Klar snabbt..Bara positiv upplevelse.
Har varit kund i många år och är 100% nöjd. De är alltid trevliga, tillmötesgående och proffsiga.
Alltid 5 av 5. Proffsigt bemötande & service rakt igenom varje gång!
Mycket bra mottagning och fick snabbt tid.Jobbet gick oerhört fort.
Kända ansikten ger trygghet.
Bokar man in bilen den 8 okt med några små 2:or och berättar att den får körförbud den siste okt skall man inte behöva hämta ut bilen den 13 Nov. Funkade bättre när Tobbe Krans styrde upp det.
Vi uppskattar att du berättar. Din kommentar visar att vi har mer att arbeta på, och vi tar det på största allvar.
Bra bemötande och snabb service
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Väldigt bra bemötande, bra pris på servicen , snabb tid för servicen pluss att man får en assistans försäkring på köpet
Alltid proffsigt och trevligt bemötande och väl utfört arbete
Mycket väl mottagen allt funkade bra
Bra utfört arbete och väldigt trevligt bemötande .
Trevligt bemötande och håller vad som utlovats, har varit kund länge och aldrig blivit besviken, helnöjd!
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Enkelt och bra bemötande vid hämtning och inlämning
Väldigt bra bemötande vid min kontakt via telefon. Fick tid snabbt, service, felsökning och batteribyte. Fick via telefonsamtal vad man behövde åtgärda samt prisuppgift. Hämtat bilen efter besked att den var klar. Allt till belåtenhet.
Ordning och reda. Bra pris. Trevligt bemötande!
Hade bilen på service , trevlig bemötande o skapligt pris.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Mycket väl bemött mycket trevlig personal jag ger högsta betyg till bilmekano
Bra återkoppling och snabb åtgärd.
Mycket trevligt bemötande, bra service och gott samarbete med kunderna.
Trevlig och kunnig personal. Rekommenderas
Behövde byta startbatteri, ringde på måndagen fixat på tisdagen. Bra och snabb service
Snabb service och kontakt!!!!!