Fungerar mycket väl och vi är mycket nöjda,huset känns fräscht när det är färdigstädat! Trevlig personal som kommunicerar på ett trevligt sätt när vi är hemma och de kommer. Det finns en yrkesstolhet hos dem som städar!
Boleva AB
Boleva är städföretaget som sedan starten 2008 har fokuserat på att leverera vad de kallar ”Ren hemlängtan”. Med stor yrkesstolthet, schyssta arbetsvillkor och ett personligt bemötande hjälper de sina kunder att få ihop vardagspusslet. Verksamheten utgår från lokala kontor i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Kungälv/Marstrand....
96 omdömen om Boleva AB
Sedan starten hos Reco 2023
Jag anliade en annan städfirma som köptes upp av Boleva. Initialt strulade det en del i leveranserna både vad gäller kvalitet och kontinuitet. Som alla tjänster är kvaliteten beroende av utföraren. Vi har nu begärt en specifik person att städa hos oss, och då fungerar det väldigt bra. Vi hade tidigare en kvinna som slutade då hon var väldigt besviken på Boleva som arbetsgivare, svårt för oss att ha någon åsikt om det. Många av Bolevas medarbetare har för dålig kunskap i hur olika material ska städas. Trägolv blöts generellt...
Jag är mycket nöjd med bra bemötande och väl utfört jobb. 👏
Bra på alla sätt. Pålitliga o trevliga
Har alltid varit ett bra arbete utfört och det jag uppskattar utöver det är att det alltid är lätt att få tag i arbetsledare för frågor och i de fall det funnits något att påpeka så har det lösts direkt. Vi har haft Boleva i flera år och jag kan rekommendera företaget, arbetsledning och den personal jag träffat på plats i vårt hem.
Storstädningen var ok, men inte mer. Hoppades på lite mer. Vanliga städningen var mycket bättre. Gjorde det lilla extra, ex puffa kuddarna eller vek handdukar.
Alltid bra och noggrant städ. Lyhörd personal.
Vi har anlitat Boleva i 10 år och vi är extremt nöjda. Både gällande utförarna och själva administrationen. Vi har det lite knepigt med städning var tredje vecka så vi kan inte få samma utförare varje gång, men administrationen har inte en enda gång missat att fixa det. Vi är också mycket nöjda med de personer som utför städningen - allt till fullständig belåtenhet!
Bra på alla sätt. Vi är jättenöjda med arbetet
Kan starkt rekommendera Boleva städ- och trädgårdshjälp! Är mycket nöjd med deras insatser.
Städfirma som gör ett noggrant jobb, passar tider.
Proffs att sköta gräsklippning och övrigt trädgårdsarbete ! Mycket trevlig och vänlig personal ! Tacksam för flera års tjänst !
Vi har anlitat Boleva i ca ett år och är mycket nöjda. Vi har under tiden bytt personal en gång och försöker hålla fast vid att det är en och samma som kommer. Den personen håller mycket hög kvalitet på sitt arbete och gör alltid något extra och piffar med vår inredning på ett sätt som känns så roligt och omtänksamt. Det märks att hon verkar tycka om sitt arbete. Vid förhinder eller ändringar är det aldrig några problem med att byta eller att få snabb kontakt. Vid ett tillfälle hade vi en synpunkt på hur ett munstycke för...
Lite olika som kommer och städar och det syns ibland då vissa missar små saker vid städningen.
Alltid pålitliga, kommer alltid på utsatta datum och tider, noggrann städning och svarar alltid fort när man tar kontakt. Flexibla om man behöver ändra någon dag. (om man är ute i god /rimlig tid innan ändring såklart.) Har månadsstädning med Boleva och har haft flyttstädning, alltid nöjd! Toppen städbolag och trevlig personal!
Ok - medel varken mer eller mindre
Jättebra och pålitliga. Om man vill ändra dag försöker de verkligen ordna det.
Jag blir trevligt bemött och man har gjort sitt bästa för att hitta vikarier. En del städare är alltför vårdslösa och dammsugaren slår i dörrposter. Inte alla kan svenska. Och inte alla kunder kan engelska eller spanska. Vi önskar oss två städare samtidigt för att förkorta städtiden.
Exelent bemötande ! Hög förväntan då vi fått rekommendation att kontakta Boleva och framföra önskemål om att få Magda som städar . Ni levde 100 % upp till förväntan och med Magda över förväntan. Vi vill inte ha någon annan!
Jag tycker BoLeva är jättebra... De hjälper mig med mediciner och annat som jag kanske behöver... Tar hit blöjor, mediciner mm, mm och ibland sträcker till min säng, vilket jag tycker är jobbigt!!!
Bra i början lite sämre planering under semestern och helger
Jag är mycket nöjd med Boleva. Får hjälp av Krysthina från Boleva en gång per månad som alltid gör ett jättebra arbete. Skulle Krysthina få förhinder ersätter Boleva henne med ngn kollega. Boleva hör alltid av sig dagen innan de kommer, vilket jag uppskattar så inte det bli ngt missförstånd. Mvh Ingrid Wellenstam
Alltid flexibla och tillmötesgående. Vi är väldigt nöjda med uppdraget de har hos oss.
Har varit kund i ca 10 år. Informationen från Boleva har fungerat bra. Personalen pålitlig och utför sitt arbete till belåtenhet. Har inget att anmärka på.
Trevliga kontakter med kontoret som alltid försöker fixa de önskemål vi har. Det som drar ner betyget från en 5:a är att vi fått nya personer som städar lite för ofta och att vi då och då behövt anmärka på småsaker kring städning.
Fantastisk bra på alla sätt. Proffsigt städat, bra bemötande, bra information från administratör. Kan verkligen rekommendera till andra!
Jag är nöjd med Boleva för de försöker lösa önskningar om t ex ändrad tid ibland. De städar fint! Det har hänt att jag varit missnöjd vid något tillfälle men då har jag sagt till och de har tagit kritiken bra.
Tycker att städningen blir lite sämre från gång till gång, nu senast lämnade jag en skriven lapp där jag bad om en särskild sak, pappret var flyttat men det var inte utfört.
Underbart att få hjälp med allt!
Boleva Trädgård 4 poäng Boleva Hemstädning 2 poäng
Duktiga medarbetare som kan sitt jobb Ev problem tas på allvar och löses snabbt Bara goda erfarenheter av Boleva
Bra kommunikation. Tacksamma för kontinuitet med samma person som kommer till oss. Uppdraget utförs på ett fint sätt.
Städar hos min far 99 år. Alltid glada, trevliga och hjälpsamma mot honom.
Jag är glad nöjd och tacksam! högst värdesätter jag att det alltid är samma person som kommer och städar. Det var ångest när föregående kvinna gick i pension. Hon tog oss genom pandemin! Men övergången har gått bra. Den nya kvinnan är också punktlig och noggrann. Näst högst kommer möjligheten att kunna få ändra datum när det inte går ihop med våra datum. Och, så klart, snabbt och trevligt bemötande från " kontoret". När vi blir ännu äldre kommer jag att be dem komma oftare! Christina Thoren
Jag är helt nöjd med Bolevas städtjänst. Bra information om tid för inställelse. Städningen utförs med noggrannhet. Av mig får företaget ett gott betyg. Deras fakturor skickas ut i god tid och är alltid korrekta. Ett företag jag kan rekommendera. ¨¨
Bra städning och trevlig personal!
Jag har bara goda erfarenheter, både vad gäller städpersonalen och administrationen 😊
Mycket nöjd med bemötande, service och den snabba återkoppling som ges på allehanda spörsmål. BoLeva är också bra på dialogen med kunden.
Inget att anmärka på bara iiteför dyrt./Svårt att skriva pga min syn /Leena
Väldigt kompetent personal och enkla att få kontakt med.
Mycket bra städat Trevlig personal Fixar lätt extra städning
Alltid mycket bra städat oavsett vem som kommer.
Bara bra saker att säga! Punktliga, trevliga och mycket hjälpsamma😃
Trevligt bemötande. Tredje gången fick jag en städhjälp som var från Ukraina o hennes namn var —-Inna— o hon kunde städa så jag var helnöjd.. köpte en bra tjänst den här gången. Vill behålla henne.
Duktiga och kunniga och skickliga
Väl bemött För det mesta har vi bara gott att säga Rent o fint städat varje gång vi kommer hem Evt ändringar löser vi före via telefon
Vi är väldigt nöjda med tjänsten som vi upplever levererar en bra kvalitet och som höjer nivån på ordning och renhet i vårt hem. Någon gång har ett planerat städ blivit inställt men generellt tycker vi att Boleva gör sitt yttersta för att lösa uppgiften trots att ordinarie person som städar hos oss inte alltid är tillgänglig. Vi upplever det som en njutning att komma hem efter att Boleva har städat vårt hus, det sätter lite guldkant på tillvaron och bidrar till att lösa vårat livspussel. Tack för en bra tjänst!
Städning var fjärde vecka, som har varit mycket bra. Boleva är lätt att få kontakt med, vilket också uppskattas
Samtlig personal mycket positiv. Serviceminded. Mina önskemål uppfylldes mycket väl. Min första städning var storstädning som utfördes till min fulla belåtenhet. Jag ser fram emot fortsatt hjälp med städning var 14:dag.
Städtjänsten som Boleva tillhandahåller håller högsta klass och det till en lägre kostnad än konkurrenter som anlitat för denna tjänst tidigare.