Borlänge Trafikskola AB

Allfarvägen 61A, 784 42 Borlänge — Visa karta

1.0 i betyg av av 4 omdömen
 

Läs vad 4 kunder tycker om Borlänge Trafikskola AB

 • Anders Torbjörn K

  2019-04-24

  Spontant omdöme
  Anders Torbjörn K skrev om Borlänge Trafikskola AB
  Tog mc kort där 2010, blev riktigt r*vkn*llad av dom. Fick sitta på en nedlagd vägstump och åka mellan koner ett oräkneligt antal gånger, ingen körning i trafik. Enda trafikkörningen var ner till Grängesberg på uppkörningen. Var till Stockholm för riskkurserna, under halva priset där. Ett absolut bottennapp gällande girig trafikskola ! Läs mer
  gillar detta
 • Simon A

  2015-03-05

  Verifierad kundrelation
  Simon A skrev om Borlänge Trafikskola AB
  Jag rekommenderar inte denna körskola för dig som kan tänkas behöva extra stöd för inlärning. jag som har ADHD har väldigt svårt att lära mig teoretiskt och lär mig bäst genom att få en situation uppritad och förklarad muntligt. Denna körskola erbjuder ingen muntlig teori (Om Bilen, vägen, lagar och regler etc) mer än riskutbildningen (Som handlar om vilka risker du kan utsättas för i trafiken (alkohol och droger etc))

  för er som väljer att skriva in er här så boka inte upp er på för många körningar på samma vecka, det är du som bestämmer i vilken takt du vill köra i, boka istället in 2-4 gånger i veckan, öva hemma och boka nya lektioner när du har kläm på det som du övade med körskolan. så kommer du undan billigare.

  Du som läser detta och har svårigheter för inlärning (ADHD, ADD, Dyslexi eller annan bokstavskombination) har rätt att utföra ett muntligt teoriprov. Men eftersom denna trafikskola inte erbjuder Muntlig teori eller lär ut faser muntlig så bör du ringa runt lite med andra trafikskolor som gör detta.

  Det muntliga Teoriprovet ansöker/bokar du i Falun och inte i Borlänge. Observera att intyg från din läkare måste skickas med ansökan.

  Tack för mig. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Jesper A

  2012-08-13

  Verifierad kundrelation
  Jesper A skrev om Borlänge Trafikskola AB
  Riktigt trevliga till en början . Gick inte mer än 2 lektioner sen fick jag höra att jag behövde minst 10 lektioner till .
  Micke som har hand om Mc utbildningen talade i telefon 70 % av lektionerna och var ointresserad. Han ville bara att man skulle ta mer lektioner för att håva in mer pengar. Nej säger jag till denna körskola. Ta körkort i någon grannkommun istället. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2010-08-16

  Verifierad kundrelation
  Anders skrev om Borlänge Trafikskola AB
  Bra bemötande till en början men sen går det utför.
  Fick t.e.x själv höra på uppkörningsdagen att jag skulle kugga och troligtvis krascha en mc och förstöra för dom andra som skulle nyttja mc'n eftersom jag bara kört ca 18 lektioner (ska tilläggas att jag kört privat vilket inte räknades).
  Ska du ta mc-kort föreslår jag att du vänder dej till någon grannkommun för utbildning, eftersom de inte finns mer än 1 i borlänge. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco