Bromma Lås

Abrahamsbergsvägen 2, 168 30 Bromma — Visa karta

3.5 i betyg av av 2 omdömen
 
Bromma Lås är idag ett etablerat och auktoriserat låssmedsföretag & säkerhetscenter. Lås | Bromma | Säkerhet | SLR | SLF | SSF

Läs vad 2 kunder tycker om Bromma Lås

 • 2020-02-18

  Spontant omdöme
  Birgitta Karin K skrev om Bromma Lås
  Bromma Lås (som hör till Great Security) kom hem för att fixa ett strulande lås i källardörren till vår villa. De kom efter ett par dagar och bytte låshuset som var trasigt. Det gick snabbt och blev bra.
  Snart visade det sig att man tagit en kreditupplysning på mig! Det tycker jag var egendomligt och stötande. Enligt datainspektionen på https://www.datainspektionen.se/vagledningar/kreditupplysningar/ ska det finnas ett legitimt behov för att begära kreditupplysning på privatpersoner. Jag har aldrig haft betalningsanmärkningar eller liknande och i mitt fall finns det ingen anledning att misstänka något sådant. Fakturan gick på 2718 kronor – knappast ett belopp som berättigar till begäran om kreditupplysning.
  Dessutom fick jag inget rotavdrag. De hade direktiv att inte lämna något sådant om arbetstiden understeg 4 timmar (vilket den gjorde). Arbetskostnaden specificerades på fakturan och uppgick till 795 kr. En slant hade det kunnat ge mig ändå! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tvedbergs Lås
  5.0 / 5 i betyg — 60 omdömen
  Badge2020
  "Hjälpte oss snabbt och proffsigt med ett kärvande handtag till vår balkongdörr. Kan varmt rekommendera detta låsföretag. Kommunikativa och b"
  NICLAS Å
 • Tobias B

  2012-08-07

  Spontant omdöme
  Tobias B skrev om Bromma Lås
  En dörr som inte går att låsa eller låsa upp om man inte gör alla möjliga knep för stunden är frusterande. En dörr som har samma problem i månader är kort sagt en källa till mental härdsmälta. Så för en vecka sedan monterade jag ned låset och åkte till Bauhaus. De kunde inte hjälpa mig men rekommenderade Bromma Lås.

  Övertygad om att jag skulle få köpa ett nytt lås för ett par tusen stapplade jag uppgivet in på Bromma Lås och beskrev mitt problem. Den tatuerade snubben i kassan var kompetent som få och tyckte att han skulle försöka laga låset. Efter fem minuter konstaterade han att låset var numera ok och att han skulle skapa en ny nyckel så skulle det funka hur bra som helst.

  För bra för att vara sant?

  Nope. Han fixade en ny nyckel, skruvade ihop mitt lås och tog betalt, ca 150 kr. Dessutom bjöd han min dotter på en nyckelring. Men lägg av! EXCEPTIONELLT är en underdrift. Tack till den trevliga, tatuerade snubben på Bromma Lås. Nu vet jag verkligen vad jag ska rekommendera till mina vänner. Läs mer
  Joakim B, Noel H gillar detta

Bästa Låsfirmorna nära Bromma Lås:

4.8 i betyg av 16 omdömen
Bernt E Bernt E tycker:
“Vi köpte säkerhetsdörrar till ...” Läs mer
Tvedbergs Lås (6.4km)
5.0 i betyg av 60 omdömen
4.8 i betyg av 6 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco