Christian ordnade snabbt extra visning av lägenheten. Där blev vi väl bemötta. Christian ingav förtroende. Han kunde lätt svara på våra frågor. Man får intrycket att han månar både om säljare och köpare.
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
På Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri finns några av Jönköpings mest anlitade och erfarna mäklare. Att sälja sin bostad är en av livets största och viktigaste affärer. Valet av mäklare är ett medvetet och viktigt beslut. Vi har lång och stor erfarenhet av att vägleda kunder i Jönköping genom en av livets viktigaste affärer. ...
1207 omdömen om Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Sedan starten hos Reco 2021
Ett första välkomnande bemötande där Danyel visade innerlig glädje att få sälja vårt hus. Trots en utdragen försäljningsperiod har Danyel håll kontinuerlig kontakt och många regelbundna visningar av huset. Danyel har varit mån om att vi som säljare ska vara tillfreds. Det enda minuset var att Danyels värdering av huset var 1 mkr högre än slutliga försäljningssumman. Detta bedömer vi beror på det allmänna världsläget.
Trots en tuff marknad så lyste Gustavs erfarenhet och känsla för sitt yrke igenom och levde upp till våra höga förväntningar. Trevligt bemötande och proaktiv kontakt igenom hela affären. Kan starkt rekommendera om ni går i säljtankar.
Mäklare,Kristian Gustavsson har skött försäljningen av vår BRF till full belåtenhet från början till slut kan varmt Rekommdera honom
Christian Gustavsson är en mycket trevlig och kunnig mäklare processen med våran försäljning på våran lägenhet var smidig och vi uppdaterades hela tiden kan varmt rekommenderas
Vi har både köpt och sålt med Kristian. Vi har känt oss trygga och känt stort förtroende för honom genom båda processerna. Kristian har överträffat våra förväntningar, han gör det där extra och lite till! Kan varmt rekommendera honom som mäklare!
Kristian är mycket trevlig och tydlig. Otroligt effektiv och levererar resultat på en annars trög marknad. Ständigt tillgänglig och återkopplar så fort något sker. Rekommenderar att anlita honom!
Otroligt proffsigt och trevligt bemötande i all kontakt! Tydlig och fick oss att känna oss väldigt trygga och nöjda med de svar och den kunskap han hade. Har inget att invända på, kunde inte varit bättre!
Kunnig och trygg. Proffsig och trevlig
Vår känsla av bemötandet har varit tydlighet och ärlighet. Kristian har gjort vad han har kunnat kring köp och försäljning och i samråd lyssnat på oss. Utfallet var inte det vi förväntat oss men det var i enlighet med dagens situation och marknad vilket ingen kan råda över. Vi är nöjda med att ha lyckats ro i land köp och försäljning, tack vare Kristian. Kommunikationen med Kristian har fungerat mycket bra. Vi kan varmt rekommendera Kristian Ceylan som är inkännande, sympatisk, kunnig och professionell enligt oss.
Ramsin är en väldigt duktig och pålitlig mäklare. Snabb återkoppling, väldigt hjälpsam och professionell . Saknades ingenting genom hela processen. Rekommenderar Ramsin starkt!
Christian är väldigt trevlig, ambitiös och enkel att föra en dialog med. Rekommenderas.
Mycket bra bemötande. Våra förväntningar införlivades och resultatet blev bra. Allt gick smidigt och Christian var tillmötesgående och ingav ärlighet och förtroende. Rekommenderas varmt.
Relativt smidig process. Vill du ha maximalt betalt för din lägenhet och inte stressa fram en affär för att Gustav ska ha betalt så välj en annan mäklare. Väldigt högt arvode (högre än jämförbara konkurrenter) som inte återspeglar servicen vad gäller en potentiell budgivning mellan spekulanter. Det var uppenbart att Gustav ville göra en “snabb affär” och inte sätta igång en budgivning som skulle gynna mig som säljare. “Jag rekommenderar dig att ta detta budet, jag kommer inte lägga ner mer tid annars. Har redan lagt ca 6h på detta”
Tack för din recension Maximiliam, Det är förstås väldigt tråkigt att höra att du inte är nöjd med upplevelsen. Jag hade gärna fått möjlighet att rätta till det som inte kändes bra under processens gång. Din upplevelse är något jag verkligen tar med mig framåt. Vi befann oss i en tuff marknad och lade ner mycket arbete under en längre tid för att hitta rätt köpare. Min avsikt har alltid varit att göra det bästa för dig som kund, men jag förstår att min kommunikation i vissa lägen kunde ha varit tydligare — särskilt kring...
Vi vill verkligen tacka dig Ramsin för all hjälp och det fina bemötandet under hela processen. Ditt engagemang och din tillgänglighet har gjort en stor skillnad. Vi uppskattar särskilt hur du höll oss uppdaterade genom hela försäljningen/köpet och hur smidigt allt flöt på. Vänliga hälsningar, Nabil och Angela
Jag gav Rasmin 5 stjärnor- och det med all rätt! Han var professional, lyhörd och engagerad genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från start till mål. Rekommenderas varmt!
Ramsin är grymt duktig!! Rekommenderar alla att samarbeta med honom om ni ska sälja er bostad. Snabb återkoppling, förtroendeingivande och kunnig 👏
Trevlig, lugn, saklig, påläst, serviceminded. Mycket bra!!!
Vi vill verkligen tacka dig för all hjälp och det fina bemötandet under hela processen. Tack för ditt engagemang och din tillgänglighet. Vi uppskattar särskilt hur du höll oss uppdaterade genom hela försäljningen/köpet och hur smidigt allt flöt på.
Väldigt bra bemötande, mycket trevlig och kunnig. Vi förväntade oss att han skulle ha svar på våra frågor och det hade han verkligen. Kändes väldigt bra, Kristian var lugn hela tiden och pushade inte oss till att lägga högre bud. Han ger förtroende och trygghet.
Mycket trevlig, punktlig och tillförlitlig person som brinner för sin roll. En som inte drar benen efter sig. Från visning av lägenhet till förhandling och påskrift av avtal på en dag. Snacka om handlingskraft. Rekommeras starkt.
Vi har sålt vår bostad med Kristian och är mycket nöjda! Väldigt professionellt bemötande genom hela processen, kan varmt rekommendera Kristian och Ceylan Sandberg!
Trevlig och professionell i sitt bemötande mot mig som köpare.
- lätt att få tag på - bra bemötande, hjälpsam och trevlig
Allt gick så mycket bättre än vad vi hade kunnat drömma om, tack vare Christian.
Stort tack till Kristian för det otroligt professionella bemötandet och personliga hjälpen jag fick när jag letade efter bostad. Han var påläst, trevlig, snabb och flexibel. Han hjälpte mig genom hela processen och kan verkligen ge han högsta omdöme.
Kunnig, trevlig, snabb. Kändes ärlig och gav goda råd
Vänlig och professionell. Påläst, tydlig, tillmötesgående vid visning. Bra att vid visning kunde vi som kund gå runt i lägenheten lugnt och titta och Kristian höll sig i bakgrunden utan att kommentera allt, utan bara när vi hade ngn fråga. Har hört positivt via bekanta om Ceylan Sandberg.
Jag tog kontakt med flera mäklare när jag skulle sälja min fastighet och jämförde olika upplägg. Det jag fastnade för hos Christian är hans lugn och hans metodiska och förtroendeingivande arbetssätt. Jag rekommenderar starkt att vända sig till Ceylan Sandberg om man söker mäklare.
Danyel Ceylan har med sin proffsighet,kunskap och sitt vänliga bemötande hjälpt oss vid köp av en lägenhet. Vi kan varmt rekommendera Danyel Ceylan.
Han är en öppen trevlig ärlig.Man kände direkt att han är rätt
Har sedan tidigare haft äran att ha Ramsin som mäklare i både försäljning så som köp av nya bostadsrätter. Rakt igenom ren klass, som vanligt. Trygg process från start till mål.
Världsklass rakt igenom! Trevlig, tillmötesgående och tillgänglig. Kändes väldigt tryggt att ha Kristian som mäklare!
Vi letade efter en mäklare med det rätta drivet , engagemanget och förtroendet. Allt detta har Kristian. Vi har inget att klaga på, vi är helt nöjda med process i både köp och sälj.
Så smidig affär, Christian är grym.
Kristian har gjort ett extremt bra jobb. Han gav mig en stor trygghet när jag skulle köpa min första lägenhet. Skulle rekommendera honom till alla jag känner.
Mäklaren jag anlitar i alla lägen. Pålitlig, engagerad och trevlig.
Man skulle kunna beskriva Ramsin som en stjärna på mäklarhimlen. Proffesionellt bemötande och förtroendeingivande kontakt som hjälpte oss genom processen med att sälja vår bostad. Ramsin skapade trygghet i en annars ovan situation för oss som säljare och han gav oss möjlighet att få skapa rätt förutsättningar. Rekommenderas alla dagar av veckan.
Riktigt trevlig och hjälpsam mäklare. Han gjorde vårt köp smidigt . Han var påläst och seriös. Noggrann med allt. Han levde upp till våra förväntningar. Mycket bra kommunikation mellan oss och säljare. Var tillgänglig på telefon hela tiden. Han hjälpte oss från intresse för bostaden till vårt köp.
Han är trevlig och vänlig Det hade däremot uppskattats om den här undersökningen hade skickats ut när hela affären är klar.
En erfaren, lugn och professionel mäklare med gedigen kunskap om marknaden och försäljningsprocessen.
Ramsin gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Han var professionell, lyhörd och alltid tillgänglig. Försäljningsprocessen kändes trygg och smidig, och resultatet överträffade mina förväntningar. Rekommenderas varmt
Lugn och saklig, och jag upplevde att både säljare och jag som köpare kändes oss väldigt trygga.
Snabb, trevlig och seriös. Mycket god kommunikation. Vi är väldigt nöjda!
Ger Gustav våra varmaste rekommendationer! Han är en kunnig och påläst mäklare som guidade oss vid försäljningen på ett tryggt och lyhört sätt. Försäljningen gick smidigt och Gustav har ett stort engagemang och är mycket professionell. Vi är mycket nöjda!
Professionell och mycket kunnig mäklare. Märks att han sålt många objekt och har bra koll på marknaden. Fick otroligt bra råd från att vi köpte vårt nya objekt till att vi sålde vårt gamla. Kristian inger ett lugn och en trygghet som du behöver när du gör dessa investeringar och livsbeslut. Kommer absolut göra affärer med honom igen.
Bra bemötande & skicklig mäklare. I dessa tider där det tar längre tid att sälja en lägenhet var jag lite orolig men Gustav löste det snabbt och smidigt. Andra lägenheten jag sålt med Gustav och varit nöjd med båda resultaten. Kommer fortsätta använda Ceylandsandberg i framtida försäljningar!
Proffsig, informerade, hänsynstagande, lyhörd, trevlig
Mäklaren bemötte oss på ett ypperligt sätt, han visade sig mycket service minded och visade bostaden 2 gånger så att vi kunde förstå om den mötte våra behov. Han svarade på alla frågor och visade bostaden, samt informerade om bostadsrättsföreningen. Min upplevelse var att Ramsin genom sitt bemötande gav svar på alla våra frågor och förklarade processerna budgivning, avtal, medlemskap i bostadsrättsförening och köp. Detta gjorde att vi kände oss trygga med ett köp och med företaget bakom mäklaren.
Sätter tydliga förväntningar och lätt att få tag på!