Danyel har varit mycket professionell och hjälpt mig göra ett väldigt smidigt köp av bostad. Proffsigt skött i alla delar. Rekommenderas varmt!
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
På Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri finns några av Jönköpings mest anlitade och erfarna mäklare. Att sälja sin bostad är en av livets största och viktigaste affärer. Valet av mäklare är ett medvetet och viktigt beslut. Vi har lång och stor erfarenhet av att vägleda kunder i Jönköping genom en av livets viktigaste affärer. ...
1531 omdömen om Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Sedan starten hos Reco 2021
Fick huset sålt efter första visningen. Världsklass!
Professionellt bemötande, ärlig, inger förtroende. Tillgänglig och tillmötesgående, lätt att nå och att kommunicera med. Flexibel med att hitta lösningar till exempel gällande tid för visning.
Ramsin var mycket professionell och förtroendeingivande i sitt bemötande. Han agerade snabbt och fick bostade såld till mer än utgångspriset inom två veckor från publicering. Jag är mycket nöjd med hela processen!
Lugn, stabil och säker i sin sak.
Fantastiskt bemötande genom hela processen! Ärlig, professionell och väldigt kunnig. Vi kände oss trygga från visning till kontraktsskrivning och är så överlyckliga att vi fick köpa vårt drömhem.
Bra och professionellt.
Hjälpsam, kunnig, flexibel. Rekommenderar
Proffsig och trevlig mäklare som alltid gör sitt yttersta och är tillgänglig för sina kunder. Vi är så nöjda och tacksamma för all hjälp.
Trevligt bemötande och enkel, snabb och okomplicerad affär. Rekommenderar Gustav!
Jag är väldigt nöjd med det arbete som Gustav Sandberg har gjort. Från första stund kände jag mig trygg tack vare ett professionellt bemötande och en tydlig plan för hela processen. Gustav har arbetat med en imponerande noggrannhet och varit otroligt pålitlig genom hela affären. Han har både erfarenhet och lägger ett genuint engagemang i arbetet. Det som uppskattades mest var den personliga kontakten – han är lyhörd och det skapade ett stort förtroende. Hela processen gick smidigt och jag kunde känna mig lugn från start...
Vår upplevelse av Gustav som mäklare var mycket positiv. Vi kände till honom genom köpet av lägenheten och det kändes naturligt att vända oss till honom för försäljningen. Gustav har varit engagerad och tydlig i sin kommunikation och höll oss hela tiden informerade om utfallet av kontakten med olika intressenter samt gav råd vid budgivningen. Vi fick tyvärr sänka våra förväntningar på försäljningssumman i flera omgångar men är på det stora och hela är vi nöjda med upplevelsen.
Kristian är en fantastisk mäklare! Han utförde ett mycket fint arbete med försäljningen av våran bostad. Processen var smidig och effektiv, och jag uppskattar alltid Kristians tillgänglighet och engagemang. Resultatet var som vi hade förväntat oss i dessa tider men jag är tacksam för den professionella hanteringen som Kristian tillgodosett. Tack för denna gång, fler kommer. 🙏🏽
Vi är nöjda med Gustav! Han var noggrann, ansvarstagande och hade ett stort tålamod genom hela processen. Kommunikationen var tydlig och smidig hela tiden, och vi kände oss trygga. Rekommenderas varmt!
Affären gick lätt och smidigt, Gustav var väldigt bemötlig och anpassade sig till vår schema. Hade definitivt valt han som mäklare i framtiden.
Mycket professionell. Över all förväntan från första kontakt till kontraktsskrivning och även efteråt. Trevligt bemötande och högst sannolikt Jönköpings bästa mäklare!! Tack!
Duktig mäklare som är lugn och harmonisk som sitt sätt att vara. Hans proffessionalitet gör att man kommer att anlita honom igen.
En mycket seriös mäklare som jobbar för att skapa en bra affär för både köpare och säljare. En mycket bra dialog genom affären. Rekommenderas!
Märktes att Gustav är erfaren då vi får svar direkt vad som gäller i olika situationer och vad lagen säger.
Mkt förtroendefylld försäljningsprocess
Mycket trevlig och lättsam och trevlig mäklare som ger förtroende och återkopplar och svarar snabbt
Gustav är kunnig och seriös. Han beaktar båda sidorna av fastighetsköpet med transparens och engagemang. Jag kan varmt rekommendera honom!
Gustav gjorde ett otroligt bra jobb. Vi kände oss alltid trygga och han fanns alltid tillgänglig när vi hade frågor.
Otroligt proffsigt och ödmjukt bemötande. Kristian är kunnig och bemötes gående på alla sätt. Återkopplar alltid och i rimlig tid.
Danyel mötte oss med ett lugnt och mycket förtroendeingivande bemötande. Hela processen med Ceylan Sandberg har varit professionell från början till slut. Vi är mycket nöjda med den höga kvaliteten på tjänsten och det engagemang som visats genom hela processen.
Trevlig och smidig. Snabb återkoppling, tydlig.
Att samarbeta med Kristian har varit nyckeln i vår affär. Han levererar med ett enormt engagemang och sprider en otrolig trygghet genom hela processen. Kristian kombinerar hög professionalism med ett fantastiskt bemötande, och ser alltid till att man som kund känner sig helt väl omhändertagen. Han får våra varmaste rekommendationer och ett givet toppbetyg. Stort tack Kristian för ett grymt samarbete.
Mycket bra. Har fullt förtroende för Danyel och skulle varmt rekommendera honom till vänner som behöver mäklare. Han är kunnig, pålitlig och enkel att ha att göra med. Om jag återigen hamnar i situation där jag ska köpa eller sälja boende så kommer jag kontakta Danyel. Tack för all hjälp!
Danyel är en riktigt duktig mäklare kombinerar marknadskunskap, kundfokus och gott omdöme för att skapa trygghet och maximera resultat för både säljare och köpare. Jag har både sålt och köpt lägenhet via Danyel så jag kan uttala mig I båda fallen. Han förstår lokalmarknadens prisbild och trender, kommunicerar tydligt och är tillgänglig under hela processen. Pålitlighet, integritet och förmåga att bygga långsiktiga relationer gör honom till den bästa mäklaren jag någonsin mött!
Jag upplevde Kristian som otrolig trevlig , hjälpsam och lätt att prata med redan från start. Han kom med bra tips och råd som var till stor hjälp , han var väldigt snabb på att återkoppla. Jag rekommenderar verkligen Kristian!
Kristian är professionell, ger väldigt bra service, är öppen och transparent. Det är enkelt att ha en kommunikation med Kristian då han alltid lyssnar och samtidigt ger sina professionella åsikter. Vi är djupt tacksamma för Kristian och vi rekommenderar han starkt till framtida säljare.
Mycket bra. Service på hög nivå.
Gustav är proffsig i sitt bemötande och alltid tillgänglig. Plus för snabb försäljning.
Hög nivå av kompetens, återkoppling, tillgänglighet & förståelse för affärer och människor! Första affären avklarad med Kristian men definitivt inte sista. Rekommenderar starkt att anlita Kristian vid bostadsaffärer.
Kristian är en väldigt duktig och hjälpsam mäklare. Fanns alltid tillgänglig och svarade inom kort så fort man hade en fundering! Rekommenderar starkt då han är väldigt trevlig, gör allt mer lättsamt och tydligt. Vilket var väldigt skönt för mig då jag köpte min första bostad!
Kristian sålde en bostad till oss och vi blev mycket väl bemötta av honom genom hela processen. Saklig, kunnig och lyhörd. Han var alltid tillgänglig, precis det man önskar sig vid en bostadsaffär. Varma rekommendationer!
Kristian Ceylan överträffade alla våra förväntningar. Han är väldigt professionell och förtroendeingivande. Han är lugn och saklig och vi kände oss trygga med hans kunskap genom hela processen. Jag kan utan tvekan rekommendera Kristian om man vill ha en riktigt bra mäklare!
Proffsig, kunnig och engagerad mäklare som inte lämnar något åt slumpen. Rekommenderas varmt!
Väldigt duktig och trevlig mäklare, har mycket stort förtroende för Kristian och Ceylan Sandberg. Tack!
Professionell, lugn och tydlig.
Jag har haft Danyel som mäklare både som köpare och säljare och är otroligt nöjd med båda processerna. Eftersom han var så proffsig när jag köpte min bostad så var valet att anlita honom när jag skulle sälja bostaden självklart. Trots en utmanande marknad lyckades han leverera ett resultat som jag mycket nöjd med. Jag rekommenderar honom varmt!
Vi tycker att Ramsin har varit helt suverän från start till mål. Engagerad, lyhörd, tillgänglig och hela tiden tänkt nästa steg. Bra i samtal med oss där vi kunnat bolla idéer, både högt och lågt. Han har glimten i ögat med en finurlig humor, och det gillar vi 😄 Vi vill verkligen ge våra varmaste rekommendationer 🤩
Vi har fått ett fint och personligt bemötande av Kristian. Han har varit tydlig med förutsättningarna för försäljningen utifrån hur marknaden ser ut. Han har hållit oss uppdaterade genom hela processen och kontinuerligt lagt ut visningar. Vi valde att sälja lägenheten via Kristian då vi hade en god erfarenhet av honom sedan tidigare då vi köpte lägenheten för några år sedan. Våra förväntningar uppfylldes även nu då vi hade rollen som säljare.
Gustav motsvarade alla förväntningar Det tog lite tid innan vi kom igång men det var ok då vi inte hade bråttom. När vi väl var igång gick allt väldigt snabbt. Vi kände oss trygga genom hela processen. Gustav är professionell, realistisk, sakkunnig och känner till marknaden väl. Han är mån om båda säljaren och köparen
Danyel är lugn och proffsig i sitt bemötande. Han är förstående och stressar aldrig på. Vi kände oss alltid väl omhändertagna och han gjorde köpet av vår första lägenhet till en riktigt bra upplevelse.
Väldigt nöjd med Gustav och hans insats! Fick hjälp att sälja min bostadsrätt i en tuff marknad och hans driv, professionalism och engagemang har varit guld värd. Tydlig i sin kommunikation och alltid tillgänglig för frågor och höll mig informerad under hela processen. Kände mig trygg från start till mål och väldigt nöjd med affären. Toppbetyg!
Kristian är en proffsig och mycket trevlig mäklare. Vi kände oss väldigt trevligt bemött och vi fick god hjälp och stöd. En av de bästa mäklarna jag har haft med att göra.
Snabb respons vid frågor, och ett generellt förtroendegivande sätt både för köparen och säljaren!
Kristian Ceylan överträffade alla våra förväntningar. Exceptionellt professionell, strategisk och engagerad genom hela försäljningen. Hans marknadskännedom, kommunikation och förmåga att skapa trygghet gjorde att vi kände fullt förtroende från start till mål. Resultatet talar för sig självt och vi är oerhört tacksamma för hans hårda arbete och dedikation. Vi kan utan tvekan rekommendera Kristian till den som söker en mäklare i absolut toppklass.
Engagerad, kompetent, lugn och väldigt lätt att kommunicera med!